Честит рожден ден на Радичка и Ина!

Яне, КАГ, прегръщам ви!

Хубава вечер на всички бабетки!
ЯЖКА, ИХА, АЙША, НЕША, ШПУНЦИ, ДАЯ и ФЛО. Очаквахме още ЗДРАВУНКА, но нещо я е задържало, та не стигна до нас. И познайте кой ни се обадииии? Познахте - ЛУСИ. Тя никога не ни пропуска. Обещала е след рождения й ден да дойде.
. Бяха трогателни - притихнали и пишат ли, пишат...И после като развързахме приказките, та до преди час. Само да мине сесията ми ( това ще е към 25.01. Май тогава беше и на Луси ЧРД-то) и ще измисля някаква тематична среща - повод трябва да има и ще заформим купон по нашенски, както ние си знаем.

Но и много се радвам да те чета!
Смехът настрана но и аз съм от тези които смятат че пердето и килима добавят към уюута на помещението . Като стягах апартамента в София и дойде един младеж да поправи нещо , погледна салона със новокупения диван , красива масичка и два (нещо като) фотьоили и така спонтанно каза "хубава стая но много бедна" Пердета дантелени имам купих и корнизи но нямаше кой да ги закачи. Догодина живот и здраве се надявам да се намери някой да направи и това 
Ама инат, ако не бях го човъркала нямаше да ми каже.Следващия път ще направя виненки с локум както мама ги правеше.

Препоръчани теми