КГБ = Клуб на Готините Баби - 192.

• 42 323
  • 573
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Привет, красавици, от затрупана снежна Софи. Нас снегът май пак ни изненада, ама и как да е друго, като е Петровден Wink
Аз като една спортна баба, няколко часа изкарах в залата за лека атлетика. Е, този път останахме малко под чертата, та се прибрахме без медал, но човек трябва да може да понася и пораженията. Важно е участието!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Искате ли да бъдете кино звезди? Хайде да отидем в четвъртък, от 10.30, за два часа на Централна гара. Снимките ще се правят вътре, облеклото - по-пролетно. Навити ли сте?

Гаджето ме чака за обяд, та отивам.  wavey

# 421
  • Кубрат/ Пишурка

Фло, какъв сняг, какъв Петровден newsm78 Петровден е на 29. юни - тогава се женихме с Тодор!

# 422
  • София

Ех, Янче, носталгия някаква те е нападнала.  hahaha Снегът е навял доста. Аз днес отидох пак до Панаира за една книжица на авторка от Бургас. Как съм я пропуснала досега се питам. И като тръгнах, а съм само на някакви си 300 м от НДК, и като заваля, ама яко. Косо, биеше направо в очите, наложи се да си отварям чадър, макар да бях с шапка.  Не стоях много, час някъде, а като излязох навън покрито със сняг, но трябваше да мина и през Фантастико, та откарах още един час по улици и магазини. Сега съм на топло и гледам навън, кротнало се е, но температурите са ниски и утре ще е стъкло.

Флоооо, какви филми, какви чудеса около теб? Ти, на дърти години кинозвезди ли искаш да ни правиш?  Joy Неукротима, неудържимааааа си!  hahaha

Целувкии за всички готини баби!

# 423
  • София
Мило ЯНЕ, ами гъбаркам се. Много добре знам кога е Петровден. Баща ми, свекърът му и синът ми са все с това име. Ядосвам се на кметицата като каже, че снегът пак ни изненада. Разбирам, да е Петровден и да вали сняг - ще сме изненадани. А то е декември, пред Коледа. Как може снегът да ни изненада  newsm78 Просто си му е време, а те както обикновено, ушите си питат. #2gunfire
ДЕНИ и моя син като отиде в казармата, та всичко прояде - и печени киселици - така казват у наше село Joy
МАРИНКА, давай да отидем да ни снимат и после ще изпием по едно кафе. Колко му е? Simple Smile
ЗДРАВУНКА снощи ме изненада. Бълваше постове като един Везувий. Браво наборе, давай още!  Hug
ГРЕТИ, сложиха ли ти щорите?
Отивам да пиша, че днес цял ден го ударих на почивка.

# 424
  • Кубрат/ Пишурка

Ами нямаме сняг! Малко дъжд вална и цял ден - мъгла!

# 425
                      Привет,момичета! Завърнах се от македонско и сега релаксирам.Чуден купон спретнахме и разбихме спа хотела от всякъде.То танци,песни ,щуротии ,парна баня,турска баня,масажи,басейни и мускулна треска от смях.Там ни валя дъжда,но беше топло и приятно за разходки.Само връщането беше повече от шоу.Тръгнахме към 9 сутринта и влизам тук преди час.То непочистена магистрала,сняг,вятър го вее във всички посоки и в автобусът /много модерен/ протече тавана и нова порция смях.След като ме окапа от всякъде си разтворих чадър в автобуса и отново смях до припадък.Сега се чудя утре как ще издържа,че съм първа смяна,а и от 17 ч коледно тържество с децата.Спала съм по-малко от два часа,защото в автобус не мога да спя.
                     Съжалявам,че не можах да попълня анкетата,ама има още курсови работи и някой път ще успея.
                     Лека вечер и спокойна нощ,че ще полегна да погледам новините,защото два дни не се сетих за нищо.

ПП.Ей,го на забравих - за тези,които нямат фейсбук и имат желание да видят Неда - Концертът ще го дават на 25.12 от 12.30 ч по БТВ.Тези с фейсбук вече сигурно са видяли съобщението.
                    Сега вече - лека и спокойна нощ.                  

# 426
  • София
М..да, снега ни затрупа за минути. С Пл. бяхме в  1 магазин. Не сме се бавили вътре повече от 20 мин.
Влязохме с вятър, излязохме на затрупана и завеяна улица. После едвам се прибрахме в къщи - улиците се заледиха, доста коли бяха по летни гуми и се въртяха. При предните снеговалежи ръгваха да чистят още при започването, направо ловяха снежинките с ръцце. А колко пари изкрънкаха за ненужно тогава чистене ...
Сега, при сравнително сериозен снеговареж нито 1 снегорин не излезе - ами то сега трябва да се чисти реално. Пък и пари ще похарчат, не само ще усвоят ...

# 427
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо! Днес черпя - Анжелка става на 12! Да ми е жива и здрава, все така засмяна и малко по-упорита!

И къде без торта:

# 428
         Добро утро!
Днес бъдете богати на щастие, радост,усмивки и прекрасно настроение!

Честит рожден ден на Анжелка! Пожелавам и да бъде много щастлива , късметлива и обичана !

# 429
Чесит рожден ден на Анжелка!

Хубав снежен ден, бабетки!

# 430

Честито на Анджи с нещо пролетно в зимата ,при нас е бяло и красиво.
Тя си е наше дете и се радваме на всичко хубаво в живота  и, да и върви по вода ,да е здрава и щастлива,обичана.
Още малко и гаджета ще пожелаваме ,за сега да мируват.

Поздрав за теб ,Яне ,ей така си пред всичките години,много си дала и има още да го правиш.Но и да е време за теб, малко да се отръскаш и ти и огледаш в огледало сама и  свободна.Накипрена,себе си.

# 431
Честит рожден ден на Анджелка!
Яне, да ви е здрава, успешна и упорита!🎈🎈🍀🍀

# 432
Здравейте от мокра Варна.
Янче,честита да ви е Анжи!Да е здрава ,късметлива и упорита!

# 433
  • тук, на мястото си
Честита да е Анжелка!  Здрава и ученолюбива! Много късмет и желая!

# 434
Честит рожден ден на Анжелка!Да е жива и здрава,много щастлива и да радва баба си с успехи!

Общи условия

Активация на акаунт