"ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"-тема 83: "Сагата продължава"

• 36 833
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Честита нова година на всички!

Предлагам вместо върху обичайните изтъркани спорове да се съсредоточим върху първия интересен сюжет в Дързост от 100 години.
Денят настъпи! Grinning Вече е съвсем сигурно, че в епизод 8000 ще има baby swap драма. Хоуп много удобно се озова сама в далечна болница, а лекарят много удобно е новото гадже на Тейлър. Още по-удобно е, че показаха друга пациентка, която си е загубила детето и съвсем очевидно Рийз ще даде нейното на Хоуп. Оттам нататък са въпросите. Че бебето ще се озове при Стефи е ясно, но как Рийз ще й го предаде след като Хоуп вече го знае кой е? Ще бъде крайно нелепо никой да не загрява, че е дал нейното бебе на Стефи. Но по всичко личи, че Бет ще бъде продадена на Тейлър срещу пари, с които лекаря да си изплати дълга. Все още се надявам тя да не е замесена доброволно в това ужасно нещо, но си мисля, че и да не е информирана в началото, по-натам ще разбере и ще си мълчи. Като казвам, че Бел я мачка, защото Брук му е любимка говоря за факти. Мисля, че и той самия е казвал, че е привърженик на Лоугън и е достатъчно да видим на какъв пиедестал в йерархията ги е сложил от години, и същевременно как от 2005 натам прави какво ли не, за да изглежда Тейлър долна. Но да я направи част от сюжет с откраднато бебе... Това вече ще е прекалено. Не че стрелбата по Бил не беше, но там може би му е дошъл акъла, защото напоследък и той, и ХТ намекват, че ще се окаже, че някой й е промил съзнанието да си мисли, че е стреляла. Интересно.

# 76
Така дългоочакваният 8000 епизод беше един от най-гадните епизоди, излъчвани някога. Страхотен начин да се отпразнува, няма що!

# 77
Честита нова година на всички!

Предлагам вместо върху обичайните изтъркани спорове да се съсредоточим върху първия интересен сюжет в Дързост от 100 години.
Честита, много късмет на всички!

Всъщност ние не спорихме, а се съгласявахме. Simple Smile

Доста неподходящо беше избран епизодът за юбилея. Аз очаквах, че в края ще дадат Стефи с бебето поне, а то какво стана...
Все още остават много въпроси неразрешени - как успява Рийз да скрие бебето, като е единствен там, как успява да го изнесе. Естествено е Хоуп да се прегледа при лекарката си в ЛА, която би трябвало да знае дали е имало проблем и т.н. Ама нали е сапунка.

# 78
Не че стрелбата по Бил не беше, но там може би му е дошъл акъла, защото напоследък и той, и ХТ намекват, че ще се окаже, че някой й е промил съзнанието да си мисли, че е стреляла. Интересно.
И аз прочетох подобни слухове, ама чак "някой" да й е промил съзнанието - би било повече от абсурдно вече. Кой ще е този "някой"? Нейна самозаблуда би могло да е, както беше с Лиам.
Ако пак върнат назад и се окаже, че всъщност е Лиам, тъпо ще е.
Аз много не го вярвам, както все още има хора, които си мислят, че Кели е дъщеря на Бил.

# 79
Извинявай за безпокойството,но явно ти можеш да повтаряш от 10 години едно и също срещу Нейно Величество Главната Героиня Sick и тогава хич не е "изтъркан спор" Stop Sick

но когато аз казвам някои твърде неудобни истини за пишман светицата тейлар от зората на филма,ти
ВСЕКИ път се правиш на приятно разсеян и това автоматично за теб придобива статут на "изтъркан спор" Sick ooooh! Ау,колко удобно!Явно си се учил от твоята любимка на тия похвати!Ма то много тарикатско било така!Повтаряме до безсъзнание,което ни изнася,което не не изнася сме "ни лук яли,ни лук мирисАли".
Разбирам,че тези неудобни факти са напълно в разрез с твоята въображаема теза,че баба ти тейлар е била света вода ненапита преди да възкръсне от арабските сараи Sick Sick
Ако изпитваш някаква неистова вътрешна потребност да издигаш в култ някУЙ високоморален персонаж,
по начин,че другите да ти се връзват на приказките,ще трябва да си избереш някой друг филм Naughty
В този филм, тази която се опитваш да се самозаблуждаваш,че харесваш,е пълен,завършен парцал-една убийца,пияница,престъпница,уличница,златотърсачка,използвачка..........и с 69 опита за убийство!
Като плюеш по Голямата Звезда на сериала,няма да оневиниш тъпото.злобно,дебело джужде тейлар Naughty
Ако просто те кефи образа й такъв какъвто е(или евентуално защото харесваш баба ти хънтар тайло)-ок,всеки си има предпочитания. Naughty
Но е просто плачевно да говориш за нея и за морал  едновременно hahaha
За да зацепиш поне малко за какво говоря бих искал да направя едно сравнение с един друг сериал Naughty Случайно попаднах на "Доня Сандовал" по диема фемили Naughty
(горещо препоръчвам сериала на онези,които търсят нещо различно от мюсюлманските и индийски "шедьоври")
Там Главната Героиня е серийна убийца,всяка серия убива по 69 човека,
преди да ги убие,ги коли с нож,дрогира ги,бие ги с камшик,
след тУй ги залива с някакви киселини,"за да не остават следи" Laughing
Абсолютна престъпница по всички параграфи.
Аз пък съм направо "втрещен" от актрисата,която играе ролята-няма такава дързост и красота.
Невероятна мацка е и изключителна актриса Naughty
Гледам го заради невероятната актриса,сюжета също ми е интересен(няма нищо общо с всички други сериали).
Но това не значи,че ще тръгна да се правя на умряла лисица и да обяснявам в захлас,че героинята е много морална,но видиш ли зрителите не могат да тълкуват правилно Sick Stop
Тъпо е на черното да се вика бяло,нали?
Дали ме разбра поне малко Crazy

# 80
Разбрах те и ОК, щом искаш- говори по обичайните теми. Grinning Аз засега няма да го правя, защото в момента има по-интересни неща за обсъждане в сериала, да не повярва човек.

Наистина ужасен епизод 8000. Не очаквах, че ще карат и зрителите да си мислят, че бебето е умряло, въпреки че е повече от ясно, че не е. Но явно са решили сюжета да е като онзи с бащинството на Бриджит, за да бъде 'изненада' когато след време изведнъж осиновеното дете на Стефи се окаже Бет.

Да отбележа колко се впечатлих от забележителната игра на Аника Ноел- Хоуп. Досега не беше имала шанса да покаже актьорските си умения, защото й даваха все сцени в стил 'не искам да съм като мама ама ставам като мама и не се усещам'. Но последните минути от епизода ме разтърсиха. Ако наистина напусне сериала (съвсем очаквано ще е Хоуп да замине сега) й пожелавам успех в другите проекти.

Не че стрелбата по Бил не беше, но там може би му е дошъл акъла, защото напоследък и той, и ХТ намекват, че ще се окаже, че някой й е промил съзнанието да си мисли, че е стреляла. Интересно.
И аз прочетох подобни слухове, ама чак "някой" да й е промил съзнанието - би било повече от абсурдно вече. Кой ще е този "някой"? Нейна самозаблуда би могло да е, както беше с Лиам.
Ако пак върнат назад и се окаже, че всъщност е Лиам, тъпо ще е.
Аз много не го вярвам, както все още има хора, които си мислят, че Кели е дъщеря на Бил.
Четох, че може би все пак ще се окаже, че Лиъм е стрелецът. Много тъпо. Като ще се връщат към този сюжет поне да има наистина неочаквано разкритие. Или в краен случай Шийла- тя винаги би трябвало да е на линия в случай, че им трябва убийца. Grinning Но от този сериал очакванията ми все още не са кой знае колко големи, затова накрая като нищо ще си остане Тейлър.

# 81
ЧНГ, приятели! Желая ви здраве и много свободно време за любими разтърсващи сериали!
С някои вече се познаваме от другата тема, с други ми е мнооооого драго да се запознаем. Hug
Аз лично се радвам, че старото силиконово чудовище отново е на дневен ред, защото понякога ме е срам да плюя по отдавна изчезнали герои. Sweat Smile Освен това актрисата сигурно ще продължи да изчезва скоропостижно и скандално, както след всяко завръщане.
Писала съм много пъти как Брук е добро и влюбено момиче, а Тейлър е нагла и гнусна като характер и отделно по-голяма уличница от нея няма. Иска ми се и да допълня някои неща.
Не смеех да хвърля първия камък по ХТ, знам за тежкия ѝ живот, но... Въпреки гнусната роля преди операциите ХТ беше много красива, направо ненагледна. Още тогава изобщо не можеше да играе, но като дръзка и красива явно е пробила. След операциите хем стана плашещо грозна, хем лицето ѝ съвсем се скова и сега няма да се учудя, ако с това се оправдава: ама как искате да играя с това оперирано лице. Да, ама аз помня от малка, че не ставаш. Според мен като компенсация за тази негодност на лицето ѝ непрекъснато се налага да ѝ измислят тези екшъни и други ситуационни безумия. Като цяло ХТ трябва да се радва, че още е в сериала. ККЛ от друга страна си пропиля таланта тук. Много си го обичам сериалчето като зрителка, но ако бях такъв талант като ККЛ, отдавна да съм се махнала.
Отново във филма. Ще се радвам някой да изнамери клипчето, в което Брук стреля с пистолета, с който беше помолена да се самоубие. Ще кажете, че го помня така, защото съм истерична фенка на Брук, но така го помня: Брук нарочно стреля далече от бабунгера и му каза да се маха. Толкова. Познавате си го бабунгера, и феновете и антифеновете му. Ако просто му беше казала да се маха, без да стреля по вратата, той нямаше да го направи. Той и на стрелба налиташе, и на ръкопашен бой, така че изстрел във въздуха се налагаше, като с бясно псе.
Ако са включили и гламавия Лиамчо към 6969-те стрелци, сгазвачи, изхвърлячи от парапети, касапи и други опасни луди във филма, ами щом така са си решили, хубаво. Тейлърица няма да се сдобие с ореол. Тя не просто е уличницата на сериала, а може би и златотърсачка (За първия ѝ съпруг знаем само, че: 1. Никога не го е обичала. Всички знаем, че Ридж е единствената ѝ любов, за секс не говорим. 2. Винаги, дори и след 69-ия си развод с Ридж и разни други, тя ще си връща фамилията на първия си съпруг. За мен изводът е, че той е много по-богат и влиятелен мъж и от Ридж Форестър, и от арабския шейх и т. н. взети заедно. Лично мнение.). Да започна още от младостта ѝ, да не кажете, че тогава героинята била съвсем друга. Ако си спомняте, Брук веднъж получи сърдечен удар и се възстановяваше в болница. Пишман психиатърката довтаса и я подложи, както се казва, на енергиен вампиризъм. Първи опит за убийство. Както и да е, следват успешните убийства. 1. Дарла. 2. Фийби. Онова мило и малко глуповато същество беше закъсало с колата и уведоми за това боклука алкохолик на сериала, т. е. майка си. А, да, за всеки случай извика и Дарла, с която нямаха никаква връзка, ама нали трябваше и някой трезвен да се жертва да отскочи през нощта до магистралата. Добра душа беше Дарла. Пристигна боклукът с колата, направи Дарла на пихтия и се прибра да си изтрезнява вкъщи. Нещо май забрави да се поинтересува как е колата на Фийби, ама нали нейните деца винаги има кой друг да ги гледа - Брук, Дарла... Фийби между другото оцеля в онази нощ, май Дарла сполучи да ѝ смени гумата. С лудия бездомник, който се увърташе около нея, не помня какво стана, надали и майка ѝ помни, но и той не успя да я убие. Момичето продължи да се развива, да пее, да хубавее, влюби се. Рик, доколкото си спомням, не я притискаше със секса, а си задоволяваше нагона с Ашли Абът. Фийби малко се разсърди, като разбра, нормално, но след време му прости и му писа да се видят. Момчето отиде и ѝ призна честно: ами аз ти таковах майката. После и годеж имаше. Ще кажете, че и Брук прави така с всичките си дъщери, ама те са живи и здрави. Дори и късмет да е, все пак... 3. Али. Помните ли злото лудо момиченце и добрата професионална психиатърка, която му беше ту мащеха, ту баба, ту мащеха, ту баба, ту мащеха, ту баба? Между другото същата беше убила хладнокръвно и жестоко майката на момиченцето, но предпочиташе да го запази в тайна няколко години, за да не се наложи да е само баба. Тя беше баба само когато момиченцето отсъстваше, иначе много държеше да му е мащеха и лична психиатърка. Тайната междувременно се разбра, но всички обясниха на момиченцето, че това са стари работи и да не прави от мухата слон. Психиатричното лечение завърши с блестящ резултат. Логично беше и Торн да свърши като дъщеря си, но... отново късмет.
И на мен ми е интересно коя е голямата любов на Риджко. Жалко, че сценаристите са много и късопаметни и едва ли знаят. Ще поразсъждавам. Карълайн-леля дълго време го държеше основно с това, че не му пускаше. Любов, любов, ама колко да е голяма? От Карълайн-леля и Брук предпочиташе Карълайн. От Брук и Тейлър предпочиташе Тейлър, но тя много погрозня с... времето и в един момент му станаха еднакви. По-скоро майки на децата му, отколкото любими. Разни, дето вече не ги и помним, едва ли. Зарязаните като Бриджит едва ли. Кейтито абсурд. Ако съдим по собствените му думи, наскоро по БНТ каза на Карълайн-племенница: никоя не съм обичал така, значи тя ще да е. За Куин не мога да коментирам, не съм гледала. Въпреки думите му към племенницата, все пак си мисля, че никой не може да измести майка му (да се абстрахираме от Рон Мос, който рекъл, че не са го поканили на погребението ѝ) и любовта към собственото му мега-гига-его.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 11:09 от Анонимен

# 82
Наистина ужасен епизод 8000. Не очаквах, че ще карат и зрителите да си мислят, че бебето е умряло, въпреки че е повече от ясно, че не е.

Да отбележа колко се впечатлих от забележителната игра на Аника Ноел- Хоуп.

Или в краен случай Шийла- тя винаги би трябвало да е на линия в случай, че им трябва убийца. Grinning Но от този сериал очакванията ми все още не са кой знае колко големи, затова накрая като нищо ще си остане Тейлър.
Дали има някой, който си го мисли все още? Стефи решава да осиновява преди седмица и цялата тази случка като на тепсия. Трябва съвсем да не е гледал някой сериали, та да не се сети.

Аника Ноел наистина се справи чудесно в последния епизод.

Шийла предпочитам да я запазят за времената, в които пак ще е необходимо някой да се справи с Куин Simple Smile) Тези времена май наближават.
А за сериала бих казала, че очакванията ми "отдавна не са големи". Simple Smile

# 83
ЧНГ, приятели! Желая ви здраве и много свободно време за любими разтърсващи сериали!
ЧНГ и привет, Лоугън-ф. Защо се забави толкова? Сполай ти за пожеланията, да се връщат.
Много се смях на неща от коментара, но всичко по реда си. Ето началото на ситуацията между Стефани и Брук:
https://www.youtube.com/watch?v=9sPI4ND0d0U

За съжаление продължението е дублирано на друг език, английският се чува като фон. Все пак ми се струва, че Брук казва: "Господи, аз съм луда като теб!"
https://www.youtube.com/watch?v=H7E7ydmi1rg

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 16:25 от Elmindra

# 84
Повтаряме до безсъзнание,което ни изнася,което не не изнася сме "ни лук яли,ни лук мирисАли".

Случайно попаднах на "Доня Сандовал" по диема фемили Naughty

Невероятна мацка е и изключителна актриса Naughty
Гледам го заради невероятната актриса,сюжета също ми е интересен(няма нищо общо с всички други сериали).
Но това не значи,че ще тръгна да се правя на умряла лисица и да обяснявам в захлас,че героинята е много морална,но видиш ли зрителите не могат да тълкуват правилно Sick Stop
Тъпо е на черното да се вика бяло,нали?
Ето това е, което ме е дразнило винаги. Удобно се пропускат факти. Колко пъти сме чели, че Брук била "спала" с Оливър например. Но се забравя, че тя си е мислела, че е Ридж. Но не, това се нарежда в списъка на нейните жестоки прегрешения, едва ли не е било нарочно. Друг вземе, че подметне - Брук спа с Ерик, докато беше женена за Ридж, което е напълно невярно. И всички аплодират - Уауууу, йеее. Като се изчерпят аргументите, някой вземе да взриви с  "Брук е вещица"! Още повече "Уауууу, йеее".
Веднъж написах един коментар на друго място (пак по повод Брук, Тейлър и т.н.) и отговорът беше: " Няма да се съглася с теб, защото излагаш разумни аргументи." Grinning

# 85
Още не ми се спи, та да видим какво  ни очаква.
Понеделник, 7:
Ридж, Брук и Бил най-накрая пристигат и са нетърпеливи да се срещнат с Бет Авалон.
Брук и Хоуп ще си поплачат.

Вторник, 8:
Рийз обещава, че ще се издължи. Ридж получава съвет от Брук.

Сряда, 9:
Семейството се събира при Ерик и Куин.
Рийз получава нова заплаха за Зоуи.

Четвъртък, 10:
Брук и Тейлър постигат някакво разбирателство заради дъщерите си. Тейлър подкрепя Рийз, хм.

Петък, 11:
Брук изяснява на Ридж и Бил какво е важно за нея.
Рийз иска да покаже на Тейлър, че тя означава много за него.

Извод: Пълна скука.

# 86
Elmindra, много благодаря за клипчето! Ще го гледам в най-скоро време и ще видя дали правилно си мисля, че поне Брук не е опасна луда, а е от 5-те процента кротки. Cold Sweat
Аз не гледам американските серии, от българските също имам пропуски, а и цяла година ги нямаше. Може би съм отвикнала от чувството за хумор на Дързост и красота, защото без майтап се шокирах, като прочетох за 8000-ата серия, и до днес не бях в състояние да издам нито звук по темата. Защо, по дяволите, някой ще краде бебе от Хоуп, за да го даде на Стефи?! Чудих се да не е продължение на драмата между майките ми? Имаше една стара, но вечна статия с нещата, които могат да ти се случат само в Дързост и красота. Едното беше да те заплодят с яйцеклетка от най-злия ти враг... И чак днес зацепих!!! Scream Я кажете, фенове на Стефи, ако сте тук: Тя наистина ли толкова много е слушкала през 2018 г., че да си пожелае от дядо Коледа СЕСТРИЧКА на Кели и добрият старец веднага да ѝ я опакова???

# 87
# 88
Много са тъжни епизодите тази седмица.  Аника Н. влезе в ролята.

# 89
Само с това май не съм съгласна. Глупостите за Брук, че била златотърсачка, са ми толкова изсмукани от пръстите, че изобщо не им обръщам внимание. Но не мисля, че и Тейлър беше. Не знам първият й съпруг дали е бил богат, но за мен единствените златотърсачи в сериала са Амбър, майка й и може би Дийкън.
Уж не я харесваш от самото начало,а в същото време забелязвам,че се опитваш да я защитаваш от време на време Sick ooooh! Stop Как може да кажеш такова нещо Shocked Не си ли гледАла една от най-знаковите сцени във филма?Веднага щом дъртачката стефани умря и разбира се завеща всичко на Брук и нищо не остави на гнусарката тейлар и гнусната й рода,великата "светица" отиде да се кара на портрета на стефани с изключителна омраза  Sick Крещеше на портрета защо не е оставила нищо на нея и на вечния златотърсач томас(който също прави всичко за пари Naughty например беше излъгал,че е спал с Брук на острова,за да му даде баба му не знам си колко процента от компанията Naughty Naughty)
И докато невероятната "светица" кълнеше вече мъртвата си уж "приятелка",
портрета взе,че падна Naughty Naughty Naughty
Много силен момент беше,показа що за урод безподобен е "моралната компаска" тейлар Sick ooooh!
Това не си ли го гледАла или ти се е сторИло незначително? Stop

С някои вече се познаваме от другата тема, с други ми е мнооооого драго да се запознаем. Hug
С кои други например? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт