"ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"-тема 83: "Сагата продължава"

• 36 831
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
За Шийла някой нещо знае ли да са писали за връщане?

# 61
За Шийла някой нещо знае ли да са писали за връщане?
Не, нищо за Шийла. Новият Торн също напуска.

# 62
То и Рик напусна, не останаха мъже в този сериал. Женско царство.

# 63
Весели празници, скъпи съфорумци!
Тези дни има нови епизоди. Simple Smile)

# 64
Тези дни има нови епизоди. Simple Smile)
Които съвсем не са препоръчителни за гледане, защото няма такава скука.

# 65
Весели празници!

Тези дни епизодите наистина не са за гледане (то в Дързост от доста време не са). Обичайното лицемерие за коледния епизод, заобиколено от епизоди с обичайните тъпотии. Единственото интересно, което се задава може би е това, за което вече си говорихме- нещо определено ще стане с Хоуп и/или с бебето й в епизод 8000. Все по-вероятен е сюжета новото гадже на Тейлър да открадне бебето и да го даде на Стефи.

Относно Шийла- тя се беше оттеглила сама от сериала, за да участва във вече отминалите избори в САЩ. За нейно съжаление не успя да спечели, но пък сега като е свободна може да реши да се върне в ДиК. Не че там я третират както трябва, но на мен примерно ще ми е много интересно да видя реакцията на Тейлър като я види за първи път след стрелбата от преди 100 години, тя тъй и тъй постоянно си виси в ресторанта, в който Шийла работи. Grinning

# 66
Весели празници!

Тези дни епизодите наистина не са за гледане (то в Дързост от доста време не са). Обичайното лицемерие за коледния епизод, заобиколено от епизоди с обичайните тъпотии. Единственото интересно, което се задава може би е това, за което вече си говорихме- нещо определено ще стане с Хоуп и/или с бебето й в епизод 8000. Все по-вероятен е сюжета новото гадже на Тейлър да открадне бебето и да го даде на Стефи.
Голямо чудо е за този епизод, щяло да е събитие, което ще разтърси всички чак до 2020, пригответе се!

# 67
Весели празници!

Голямо чудо е за този епизод, щяло да е събитие, което ще разтърси всички чак до 2020, пригответе се!

То вече се вижда какво ще е това тъй епично събитие- Хоуп ще роди сама на Каталина, гаджето на Тейлър (за който вече стана ясно, че е лекар там) ще отмъкне бебето и ще я залъже че е умряло и някак си то ще се озове в ръцете на Стефи, която ще си мисли, че го е осиновила. За жалост предчувствам, че 'кореспондента' между Рийз и Стефи ще е именно Тейлър. Брадли Бел нея би я мачкал не до 2020, а до 2030 и още по-натам в манията си да внуши на хората нещо за Брук и Лоугън, което никога няма да е факт.

Както и да е, пожелавам на всички весело посрещане на новата година и изпращане на старата, в която най-накрая взехме, че възродихме темата за ДиК. Simple Smile

# 68
Весело посрещане на новата година и от мен!

# 69
По стар 10 годишен обичай се записвам ПЪРВИ Naughty в темата за новата година Naughty Naughty Naughty
А,каква случайност-на мен се пада честта да напиша коментар номер 69 Flutter

Честита Нова Година на феновете на Главната Героиня Брук baby_neutral
А на онези персони,които се опитват да внушат на себе си и на останалите,
че уж харесват "света" тейлар,най-искрено пожелавам тя да се спомине
окончателно и безвъзвратно през сезон 2019 Hug
И без това няма какво положително да се научи от скапания й образ.

Здравейте, Forrester69, приятно ми е да се запознаем (от доста време чета Ваши коментари). Радвам се, че ще коментирате и в тема 83.
Здравей, и на мен ми е приятно.Много ти благодаря за положителната оценка newsm20
И аз като теб винаги съм бил против обидите към Брук.Все пак тя е Главната Героиня Naughty
Тя е Звездата на Дързост и Красота Naughty
Сериала съществува само и единствено благодарение на Брук Naughty
И е повече от абсурдно някои персони цял живот да плюят по Главната Героиня и цялата й рода до 9 коляно  Sick и да защитават една креслива "жена" с уж морални ценности Sick Stop

# 70
По стар 10 годишен обичай се записвам ПЪРВИ Naughty в темата за новата година Naughty Naughty Naughty
А,каква случайност-на мен се пада честта да напиша коментар номер 69 Flutter

Честита Нова Година на феновете на Главната Героиня Брук baby_neutral
Честита Нова година на всички!
(Малко се припознах като симпатизантка на Брук, та благодаря за по-специалния поздрав. Hug)

Започнаха неправдоподобните драми - в петък се очаква Стефи да прегърне новата си "дъщеря". Засега само Рийз изглежда замесен.

# 71
А баба ви хънтар тайло срам няма ли?На тая пиявица никой не е в състояние да
й преброи милиардите напускания със скандал и все се връща после Stop
Все всички са й виновни от колектива,че не я правят главна героиня.
Никой не може да я понася.Гледах изключително внимателно 7000 епизод,
който беше нещо като ретроспекция на най-важните моменти и актьори за сериала.
Баба ви хънтар тайло с жалкия й образ на "света" тейлар НЕ беше спомената,НЕ беше
показана нито за секунда в този 7000 епизод Naughty За сметка на това показаха 696969 други персонажи
през годините.Това би трябвало да й покаже нещо,ама неее!!!Наглото си е нагло!ХванАл се бабиера като удавник за сламка,като пиявица за филма,постоянно си тръгва и постоянно се връща!Няма такава фурнаджийска лопата и нагаждачка!
Ами оная извратена история от 2005 година-направиха зрителите на идиоти.
Цялата рода погребва кукла,но никой не разбрал Sick Sick
Такава простотия и гавра ефира не познава!
И това защото баба ви хънтар напуска през ден филма(разбира се всеки път е все за последно)
но после се сеща,че не може да изкара пари за хляб дори и хоп!!!Що да не се завърне за 696969 път в сюжета Sick

# 72
А баба ви хънтар тайло срам няма ли?На тая пиявица никой не е в състояние да
й преброи милиардите напускания със скандал и все се връща после Stop
Все всички са й виновни от колектива,че не я правят главна героиня.
Никой не може да я понася.Гледах изключително внимателно 7000 епизод,
който беше нещо като ретроспекция на най-важните моменти и актьори за сериала.
Баба ви хънтар тайло с жалкия й образ на "света" тейлар НЕ беше спомената,НЕ беше
показана нито за секунда в този 7000 епизод Naughty За сметка на това показаха 696969 други персонажи
през годините.Това би трябвало да й покаже нещо,ама неее!!!Наглото си е нагло!ХванАл се бабиера като удавник за сламка,като пиявица за филма,постоянно си тръгва и постоянно се връща!Няма такава фурнаджийска лопата и нагаждачка!
Ами оная извратена история от 2005 година-направиха зрителите на идиоти.
Цялата рода погребва кукла,но никой не разбрал Sick Sick
Такава простотия и гавра ефира не познава!
И това защото баба ви хънтар напуска през ден филма(разбира се всеки път е все за последно)
но после се сеща,че не може да изкара пари за хляб дори и хоп!!!Що да не се завърне за 696969 път в сюжета Sick

Актрисата не е имала лесен живот, ама имаш право доста.
Напуска хиляда пъти, за да се обезобрази от процедури. А всичките й фенове са ревнали, че Бел младши искал да я унищожи като персонаж.

# 73
Напуска хиляда пъти, за да се обезобрази от процедури.
Дали с пластични операции или без-все тая.
Винаги е била много грозна.Още от едно време.

Цитат
А всичките й фенове са ревнали, че Бел младши искал да я унищожи като персонаж.
Пълни глупости Naughty
Аз 6969 съм казвал и ще повтарям(не ми пречи),
че тя е унищожена като персонаж още с появата си във филма. Naughty
А не чак когато възкръсва от арабските сараи Sick
както се опитват да внушат някои персони.

Истината е,че тази долна сребролюбка съвсем млада се жени за някакъв богат чичак,
който да я издържа,докато "моралната компаска"се прави,че учи медицина Naughty Naughty
Ау,какъв морал,чудо невиждано Sick

След тУЙ,когато някои персони повтарят в захлас,че Брук в началото уж се прехласнала по рич,заради парите му,защо тези персони никога не коментират дали пък всъщност златотърсачката тейлар не се е хванала с него заради парите му?Защо тУЙ никога по никъф повод не се коментира?Тя от малка драпа по богаташи,то е чиста случайност,че мъжете които развращава са милионери,нали? Sick Stop Тя нали все морал чете на хората?Къде е при нея морала?В парите ли?

След тУЙ,навремето имаше май земетресение,при което великата "светица" уж щеше да умре с учителя си(май Джеймс се казваше).И тогава двамата велики пишман психиатри се чифтосаха като за последно.
Точно в такива критични ситуации най-много си проличава каква е истинската същност на някои персони. Naughty
Значи тогава понеже си мислеха,че ще умрат и дай да се*********с първия който й е насреща Sick
Нали никой няма да разбере после Sick Гнусноооо!!! Sick Sick
След това проклетницата за съжаление не умря,но и пропусна да каже на рич каква уличница е.
Разбира се,тя може да повтаря до припадък чуждите грешки,но нейните още от зората на филма ги криеше Sick
Така че интелигентнните сценаристи са ни я показали що за стока е още от самото начало Naughty

# 74
Благодаря за коментара, страхотен е!
Истината е,че тази долна сребролюбка съвсем млада се жени за някакъв богат чичак,
който да я издържа,докато "моралната компаска"се прави,че учи медицина Naughty Naughty
Ау,какъв морал,чудо невиждано Sick

След тУЙ,когато някои персони повтарят в захлас,че Брук в началото уж се прехласнала по рич,заради парите му,защо тези персони никога не коментират дали пък всъщност златотърсачката тейлар не се е хванала с него заради парите му?Защо тУЙ никога по никъф повод не се коментира?Тя от малка драпа по богаташи,то е чиста случайност,че мъжете които развращава са милионери,нали? Sick Stop Тя нали все морал чете на хората?Къде е при нея морала?В парите ли?
Само с това май не съм съгласна. Глупостите за Брук, че била златотърсачка, са ми толкова изсмукани от пръстите, че изобщо не им обръщам внимание. Но не мисля, че и Тейлър беше. Не знам първият й съпруг дали е бил богат, но за мен единствените златотърсачи в сериала са Амбър, майка й и може би Дийкън.

След тУЙ,навремето имаше май земетресение,при което великата "светица" уж щеше да умре с учителя си(май Джеймс се казваше).И тогава двамата велики пишман психиатри се чифтосаха като за последно.
Точно в такива критични ситуации най-много си проличава каква е истинската същност на някои персони. Naughty
Значи тогава понеже си мислеха,че ще умрат и дай да се*********с първия който й е насреща Sick
Историята с Джеймс беше отвратителна, дори не ми се коментира.

Разбира се,тя може да повтаря до припадък чуждите грешки,но нейните още от зората на филма ги криеше Sick
Не само тя, феновете й са доста по-гласовити, та нейните деяния удобно се забравят. Наскоро четох някъде, че е спала и с бащата на Брук заради акции на Форестър. Аз лично не го помня.

Никога не съм я харесвала, но най-сериозните ми причини са, че винаги е била егоист. Връща се за пореден път, "Ридж е мой съпруг, искам си го, точка по въпроса." И се държеше с Брук като с парцал. Което се и припокрива с коментара. Стефи е същата, апропо. От благодарност, че Бил спаси сина й, взе, че го застреля. Опищя света, че Брук развращавала Томас, а щеше да се жени за Рик. И така до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт