Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 44 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Назад бяхме коментирали, че през 2019-та ще правят турски римейк на "Костюмари". В инстаграм ми попадна това

Бурчин Терзиоолу, Каан Урганджиоолу, Фарах Зейнеп Абдулах и Чаалар Ертуурул (дано изписвам правилно имената Blush)
Все симпатяги. Само Чаалар в нищо не съм го гледала, но до останалите трима ми стои добре.

Eха! Прилича на фенскa фантазия, но наистина имаше слухове, че ще има подобен римейк. И да, едно от имената, които се спрягаха е на Бурчин.

От сета на "Портрет на красотата"
Бурчин е написала: Цял отбор луди Simple Smile

# 136
Ради Hands Wave Hug Kissing Heart
От сета на "Портрет на красотата"
Бурчин е написала: Цял отбор луди Simple Smile
Joy а тя винаги е в центъра на купона. Heart Eyes
💙💛💜 😍😍😍@burcinterzioglu @gportresi_film  Karavanbar #setkafasi  #güzelliğinportresi  #burcinterzioglu

# 137
Голяма забава пада зад кадър, а в същото време снимат психотрилър Grinning
Най-малката актриса на сета също се е обозначила в инстаграм Simple Smile
#set  #bkmonline #GüzelliğinPortresi

Duru Ünaç: Ne olacak bu saçların sonu 😍 
Какво ще стане с тази коса накрая/Как ще изглежда Simple Smile

Досега не е играла никъде, но е рекламно лице на доста марки за деца и е страшен сладур.
Фотосеся за Babycocoon
Скрит текст:

# 138
Малката е голяма сладурка.
Такава си представям Бурчинка като дете. Simple Smile
Леко закачлива палавница.

За Костюмари- така ми се иска и то точно в този състав.
Чаалар го гледах с кеф във Фазилет.
Много е чаровен.

# 139
pepel_ot_rozi  Hug _Radi Hug
Малката е голяма сладурана. Има доза прилика с излъчването на Бурчинка, но вече е потвърдено официално, че ще играе Мелиса като малка.

Umur Turagay'ın yönettiği BKM'nin Güzelliğin Portesi filminde Melisa Şenolsun'un çocukluğuna Duru Ünaç BirkanSokullu'nun çocukluğuna Kerim Tuna Kaba BurçinTerzioğlu'nun çocukluğuna ise Almina Sancak hayat veriyor.

Героинята на Бурчин като малка ще бъде изиграна от Almina Sancak, a героят на Биркан- от Kerim Tuna Kaba
Нито едно от децата не ми е познато, но пък предвид таланта, на големите актьори си мисля, че ще се справят с ролите си страхотно.
От инстаграмите на нашите хора Simple Smile

Пепелче, ти хвърли ли едно око на Пазителя или нямаш доверие на нашите препоръки с Ради?

# 140
Добро утро, момичета.

Umur Turagay'ın yönettiği BKM'nin Güzelliğin Portesi filminde Melisa Şenolsun'un çocukluğuna Duru Ünaç BirkanSokullu'nun çocukluğuna Kerim Tuna Kaba BurçinTerzioğlu'nun çocukluğuna ise Almina Sancak hayat veriyor.

Всички са сладури. Визуално са подбрани добре, а турската школа е доста силна, така че вероятно играят добре.
И аз  нямам спомен да съм ги гледала.

Илкер най-после се появи на хоризонта, добавяйки още едно селфи в негов стил Grinning

# 141
Привет, момичета!  Hug  Hug Hug

Интересно, че и Илкер се "събуди" Simple Smile
Чакам изненади.
Цитат
Пепелче, ти хвърли ли едно око на Пазителя или нямаш доверие на нашите препоръки с Ради?
Инче Hug, имам ви пълно доверие, обаче втори месец боледувам и нямам никакво настроение за нищо.
Много съм се сдухала и само хвърлям по едно око за инфо какво ново из сериалите, но нищо не подхващам.
Даже имам 2-3 сериала от преди (Истанбулска невеста, Забранената ябълка и Великолепният тандем), които чакат по- добри времена.

# 142
Инче   Пепелче скорошно оздравяване
Нося ви усмивки от Бурчин, Биркан и екипа зад кадър

# 143
Пепелче, дано се оправиш бързо и не е нещо сериозно.Hug Kissing Heart Междувременно, ако попаднеш на нещо интересно от новозапочващите сериали, сподели.
Аз в момента не гледам нищо и си дадох почивка. Т.е. не  съвсем нищо, но не e турски сериал Simple Smile

Ради Hug Kissing Heart чудесни снмки на Б&Б Терзиоолу и Сокоолу Joy

#GuzelliginPortresi

Много ми харесва атмосферата на снимачната площадка. Вечно са усмихнати и позитивни. От големите до малките.

# 144
Привет, момичета Simple Smile

Инче, наистина цари чудесна атмосфера на снимките. Остават им още два снимачни дни, а Бурчин май сериозно е пострадала. На път за сета от сторито й: Хоп отиде ми главата, последни два дни

Героинята ѝ в кадър Heart Eyes
👼 @terziogluburcin #burcinterzioglu #güzelliğinportresi

За сериалите - не за да съм съпричастна с колектива, но и аз не гледам нищо в момента. Grinning

# 145
Hands Wave Здрасти Simple Smile
Остават им още два снимачни дни, а Бурчин май сериозно е пострадала. На път за сета от сторито й: Хоп отиде ми главата, последни два дни

Леле, ужас! Горката Бурчинка, дай Боже всичко с нея да е наред Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
Героинята ѝ в кадър Heart Eyes
👼 @terziogluburcin #burcinterzioglu #güzelliğinportresi

Много ми харесва. Няма нищо общо нито с Рюя, нито с Айшегюл, Дениз и т.н.
Илкер е в Лондон и е посетил Академията за драматични изкуства, която е завършил

Повод за гордост е, че по стените има снимки от негови постановки и представления. Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 146
Инче Kiss Hug
Илкер да не е решил да се мести в Лондон Rolling Eyes Уж по интервюта казваше, че не е неговият град, но напоследък никак не се задържа в Истанбул. Пък и сестра му живее там...Дано да е само на гости, защото иначе турската дизи индустрия ще го загуби безвъзвратно.
Като го гледам на снимките си го представих в ролята на преподавател по актьорско майсторство. Много би му отивало.

Леле, ужас! Горката Бурчинка, дай Боже всичко с нея да е наред Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
Güzelliğin Portresi 'nden bir güzellik Burçin Terzioğlu boynunu incitmiş. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. @burcinterzioglu 🙏 #burçinterzioğlu  #bkmonline

Красавицата на "Портрет на красотата" Бурчин Терзиоолу си е наранила вратът. Пожелаваме ѝ скорошно възстановяване и болката да отмине бързо. @burcinterzioglu 🙏 #burçinterzioğlu  #bkmonline

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 12:08 от _Radi

# 147
Инче Kiss Hug
Илкер да не е решил да се мести в Лондон Rolling Eyes Уж по интервюта казваше, че не е неговият град, но напоследък никак не се задържа в Истанбул. Пък и сестра му живее там...Дано да е само на гости, защото иначе турската дизи индустрия ще го загуби безвъзвратно.
Като го гледам на снимките си го представих в ролята на преподавател по актьорско майсторство. Много би му отивало.

Да, абсолютно! Като го каза се сетих за ролята на Дениз във Фи Чи Пи.

Нещо подобно ще бъде втора кожа за Илкер. Изкуство, музика, театър... точно като за талант като него. Hands Plus1

Бурчинка е пуснала нова снимка, т.е явно е от преди контузията. Днес приключват снимките на филма
  burcinterzioglu Ve son gun👊🏻
  #güzelliğinportresi
  #setkafası

# 148
Инче страхотна асоциация с образа на Дениз. Simple Smile Ще му отива такава роля на Илко. Иначе във Фи за мен по-интересният образ беше Джан.
Колкото до Бурчинка, може би на сета е без яката. Нова снимка от режисьора
Delilik😉 @burcinterzioglu @turagay

# 149
Бубето е голям сладур. Нямам търпение да пуснат трейлър.
Нова снимка от Илкер. Simple Smile

https://www.instagram.com/p/Bs3NqOynHJA/

Общи условия

Активация на акаунт