Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 44 049
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Добре са направили, като са го закупили. Един от най-добрите, да не кажа най-добрият турски сериал. Heart
Бурчин за BeStyle 

# 121
Увисна ми мандибулата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снимките са страхотни, а интервюто доста обширно. Надявам се на превод, затова ето го цялото Wink

Скрит текст:

# 122
Оф, исках да си допълня и редактирам поста, а го изтрих. Open Mouth Добре, че мога да го пусна отново.

Благородна красота Бурчин Терзиоолу

В актьорската й кариера е превъзходен талант  ... с натурална и привличаща красота. Наистина е много красива. Благородна, привлекателна и със спортна фигура. Като скъпоценна черна перла, която си открил на дълбините на морето...

В момента участваш в първият дигитален сериал на Нетфликс- Хакан Пазителят. Кое е различното от снимачната площадка на телевизионните проекти? Каква е обстановката? Ще ни издадеш ли повече за героинята си?

Бурчин: Присъединех се към към втори сезон. Според мен  специалното в този проект е възможността Нетфликс да навлезе в сектора в Турция именно с  Хакан Пазителят.
Растем с филми за супер герои, но не взимаме пример от най-добрите.
Сериалът разказва историята на един супер герой за пример, но създаден в Турция. Да не забравяме, че за това се изисква огромна смелост.
С подобна на героинята, която играя все още не съм се сблъсквала изобщо, а може би и в следващи сценарии няма да се сблъскам. Няма да издавам, защото може би има хора, които не са гледали все още последните епизоди.
Случих на шанс да играя такъв персонаж и веднага се съгласих. На снимачната площадка се забавлявах много, прекарах невероятни дни с приятели и снимах чудесни епизоди. Мога да издам, че във втори сезон съм доста опасна и саркастична.

Профилът ти в инстаграм е много непринуден и естествен. Сама ли управлваш страниците си в социалната мрежа?

Бурчин: Телефонът ми е в моите ръце. Както искам, така се държа. Понякога много се забавлявам, особено в инстаграм. Понякога за доста продължително време се детоксикирам от социалните мрежи.

Спортуваш ли? Коя е любимата ти спортна активност?

Бурчин:Практикувам тичане и кикбокс. Всъщност в Истанбул не го правя, но в чужбина много се разхождам пеша. Мога да измина километри.

Какви са взаимоотношенията ти с животните? Вкъщи имаш ли приятел?

Бурчин: Знам, че светът им принадлежи. Всички те са свободолюбиви, естествени и по някакъв начин душите им са верни. От деня, в който съм се родила, винаги съм имала едно или няколко животни вкъщи. Миналата година се сбогувах с 13 годишното си куче. Все още чувам дишането му вкъщи. Много ми липсва. Животът с тях е прекрасен... Помисли си само, ако на света има само хора.. Няма ли да се живее много трудно? Лъжи, измами, изгода, липса на взаимна обич..

Има ли нещо, което можеш да наречеш “повратната точка” в живота ти? И как те промени тя?

Бурчин: Всяко ново начало или край ни предлага един нов непознат етап. Вярвам, че няма нещо на този свят, което да се случва без причина. Смъртта на майка ми беше такава повратна точка.Това беше период, в който свътът ми се срина и трябваше да го изградя отново.Промених се, пораснах, примирих се. Добих смелост, за която не съм предполагала, че се крие в мен.

Има ли нещо, с което не се разделяш и вярваш, че ти носи късмет? Всъщност вярваш ли в късмета?

Бурчин: От дълго време нямам предмет или амулет, който да ми носи късмет. В дадени ситуации имаме късмет, в други не. Понякога портите на късмета се отварят, а друг път не. Но аз вярвам, че съм късметлийка. Например, здрава съм... Много обичам и съм много обичана. В професията си вървя в посоката, която искам. Какво друго мога да желая?

Как избираш стила си на обличане? Промяната ти показва ли душевността ти? В ежедневието гримираш ли се? Какъв стил предпочиташ?

Бурчин:В нашата професия положението е такова... Обикновено когато човек отива на работа се облича, нали? Официално или не, но по подходящ начин. Прави си прическа и грим. В моят живот е точно обратното. Мен ме обличат. Правят ми прическа и грим и ме изпращат на сцената. Това се повтаря на всеки снимачен ден.
Резултатът: Бурчин има свободата да се появи на сета и по пижама. От колата в караваната, после в друга каравана. Срещи с други хора на снимките. Получава се така, че ми правят грим с часове, сменям по 5-6 костюма. Да не говорим за обувките на висок ток. Не ги предпочитам в ежедневието си. Мога да определя стилът си като кежуал (удобен, непретенциозен, неангажиращ).  Имам дрехи за всякакви поводи и избирам според настроението ми. Когато съм весела и енергична, предпочитам цветни тениски.

Била ли си някога на диета? Кое е нещото, на което не можеш да кажеш “не” дори да си на диета?

Бурчин: Разибира се. Към себе си съм безкомпромисна/безмилостна. Дори да имам едно, две килца отгоре веднага минавам на диета. Това, което практикувам е периодично гладуване. Отразява се добре на тялото и се чувствам прекрасно. Естествено не мога да устоя на сладките неща. Насилвам се, но се ограничавам и хапвам по малко без да ме мъчи съвестта.

Има ли роля, която мечтаеш да изиграеш или някой известен с когото да си партнираш?

Бурчин: Искам да играя в някой филм на Тим Бъртън. Или заедно с Джони Деп и Хелена Бонам Картар. Мечтая си за филм в готик стил. С пищни костюми. Разбира се, че това е утопия, но само като си помисля и се разтрепервам.

Останалото утре  Simple Smile
Трудно се превежда, защото текста е миниатюрен, а при увеличаване се размазва.

# 123
  Привет, момочета! ЧНГ
Благодаря за интервюто!
Нещо съм на вълна почивка от сериали и рядко влизам тук, но се радвам като зная, че мога да ви намеря.
Хубав ден!

# 124
Благодаря за интервюто!

Ето го обещаното продължение

Какво означава любовта за теб?

Бурчин: Любовта е прекрасен хормон и непрестанно вълнение. Ускорен пулс, прилив на енергия, иска ти се да се потопиш в нея и да не излизаш от това състояние. Виждаш всичко по-прекрасно отколкото е. После когато това премине остава обичта, уважението, щастието и спокойствието. Любовта не е безсмъртна. Когато тя премине  и си стъпиш на краката, разбираш дали отношенията са безмъртни. По тази тема накратко разсъздавам така.

До момента си играла с много известни актьори. Кого от тях харесваш най-много или си почувствала най-близък?

Бурчин: От всички, с които съм работила съм взела по нещо. Аз съм от тези, който обичат да споделят сцените. Разбира се, голяма късметлийка съм, защото съм работила с много  талантливи актьори.
Още от дете съм научила много. Ако трябва да изброя поименно актьорският състав на всички проекти, в които съм играла до днес, няма да мога. Играла съм с майсторите в актьорството. Наблюдавала съм ги с широко отворени очи. С повечето ми  колеги сме приятели. Щастлива съм да кажа, че мога да нарека приятел всеки актьор, с който сме имали общи сцени.

Какво можеш да неречеш ценен подарък  за теб?

Бурчин: Ще започна с това, което споменах. Професията ми. Това, че работя с хора, които обичам. Създаваме хубави неща и постигаме добри резултати и успехи заедно. Мога да запазя спокойствието и духът си чисти. Животът е кратък. Трябва да обичаме хората, да обичаме себе си, да не се нервираме напразно. Стигнала съм до това познание за живота и това е подарък за мен. С годините разбрах, че опитът и търпението също са скъпоценни подаръци.  Притежавам и се радвам на възможността да се разхождам, да виждам, да ям и пия, да научавам нови неща, да съм здрава. Благодаря на Бог за това. Тези неща ме правят щастлива.

Кой е човекът или хората, от които никога няма да се откажеш?

Бурчин: Семейството и приятелите ми.

Обичаш ли самотата? Самотата отразява ли ти се добре или те плаши?

Бурчин: Мисля, че самотата може да бъде съзидателна. Особено, ако останеш на спокойствие сам със себе си, без излишен шум, телефон, телевизия. Някъде на тихо и спокойно място извън града. Това отнема лошата енергия и влияе презареждащо. Действа като медитация. Понякога отивам на почивка сама. Понякога се затварям вкъщи и не излизам с дни. Не ме е страх от самотата. По-скоро ме притеснява липсата или отсъствието на любимите ми хора. Искам да ги виждам непрекъснато, защото да си говорим, да се докосваме, да споделяме е нещо невероятно. Много ми е нужно...Но пък когато реша да остана сама, никой не може да ме разубеди и държа да проявяват нужното уважение към избора ми.

В момента се снимаш в  главна роля за нов филм на БКМ със заглавие “Портрет на красотата”. Ще ни разкажеш ли повече? Каква е героинята ти?

Бурчин: Всъщност можем да кажем, че е нещо в нов стил, както за нас, така и за продуцентите.  Да го наречем психологически трилър. Чела-недочела сценария, веднага приех. Разказва се за жена, която е избягала от дома и семейството си още като дете. След години е принудена да се върне. После започват приключенията. Снимките ни ще продължат до края на януари. Технически екип, режисьори, колегите ми актьори, всички даваме максимума от себе си. Хем много се забавляваме, хем работим доста сериозно. С нетърпение чакам денят, в който ще го излъчат.

Три думи, с които можеш да опишеш живота?

Бурчин: За всичко си има причина.

Нашето мото е: “Бъди стилен”, а твоето?

Бурчин: Поеми въздух дълбоко и си спомни, че живота е много ценен.

# 125
Heart Ради Heart

За Бурчин ще кажа само две думи: просто прекрасна.
Рядко срещана съвкупност от талант, интелект, скромност и огромна чиста душа.
Това не са заучени отговори. Всичко, което е казала е минало през ума и сърцето й. Великолепна е. Дано е много успешна и щастлива. Заслужава го.

# 126
От интервюто й, въпреки че съм два пъти по-голяма, мога да се поуча.
Мъдро момиче.
Благодаря,.Ради.

# 127
Привет, момичета 
Няма нужда от благодарности, защото за мен също беше голямо удоволствие да се насладя на интервюто.
На 1000% съм съгласна с написаното от вас. Бурчинка е забележителен човек  и професионалист.
Интелигентна, земна, естетвена, добросърдечна, откровена, изключително мъдра и не на последно място позитивно настроена към живота.
Винаги говори с уважение за колегите си. Цени дребните неща, лесно се сприятелява с хората около себе си. В поведението си е колкото премерена, толкова и отстояваща позициите си. Впечатляваща е  Simple Smile

От сета на "Портрет на красотата". Болна е, но пак е на снимки. Както е казала в интервюто дават максимума от себе си.

А за филма- интересен замисъл турски психотрилър, при това от сценаристката на Езел Thinking
Чудесно е, че Бурчин експериментира и търси разнообразие, с риск това, което прави да не бъде разбрано или харесано от масовата публика.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 12:18 от _Radi

# 128
Привет Simple Smile За поспаливите
А за филма- интересен замисъл турски психотрилър, при това от сценаристката на Езел Thinking
Чудесно е, че Бурчин експериментира и търси разнообразие, с риск това, което прави да не бъде разбрано или харесано от масовата публика.
И аз мисля така. Може би се дължи на факта, че одобрявам и Пазителят, и "Портрет на красотата". Всъщност май след "Езел" съм я гледала във всичките й проекти и няма нейна роля, която да не харесвам

От сета на "Портрет на красотата".
Още от сета. И животните я обичат Grinning

The Protector 8 епизод с бг превод

https://mega.nz/#!SzQy2CZR!2a3blgA4DdyW4XB6HqGdBMnDgGznj20mhtr-Qqa2n3w

https://cloud.mail.ru/public/MxhK/tPLneigf2

Превод - Редакция -   Субтитри -

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 19:04 от Inna_Hristova

# 129
Здравейте Hug
Целият първи сезон е преведен. Приятно гледане на всички.
Линковете към 1-ви сезон на Пазителят с превод в контакта

# 130
Здравейте Hug
Целият първи сезон е преведен. Приятно гледане на всички.
Линковете към 1-ви сезон на Пазителят с превод в контакта

Ани, благодаря Hug Kiss Да сте живи и здрави ти и всички работливи дами, на които дължим превода и субтитрите

Burçin Terzioğlu | BeStyle Magazine Ocak 2019

# 131
И аз благодаря! На екипа за превода, страхотни сте. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
А на теб, Инче за клипчето с Бурчинка Simple Smile
#BurçinTerzioğlu #GüzelliğinPortresi #BKM #setkafası @terziogluburcin

# 132
@terziogluburcin 💙 Burçin Terzioğlu Bestylemagazine dergisinde @BeStyleMagazine  #BurçinTerzioğlu #bestylemagazine

Изгледах Пазителят. Сериалът е доста интересен, а финала на сезона още повече събуди интереса и любопитството ми.
Тъкмо си мислех, че ситуацията около Пазителят, Безсмъртните и Преданите е ясна, но след финалната сцена с нетърпение очаквам втори сезон за да видя какво ще е разпределението на силите.
Кой с кого ще воюва, кой кого ще обича, кой какви жертви ще трябва да направи, какво ще се случи с Лейля...  Ще се обединят ли другите Безсмъртни срещу Файсал и Рюя...
Лек, интересен, нетипичен сериал.
Още веднъж благодаря за превода.

# 133
И аз финализирах Пазителя. Хареса ми замисъла на финала на сезона.
От една страна слага точка на част от събитията, с които ни запознаха  през първи сезон, от друга си е направо многоточие и увод за това, което можем да очакваме във втори. Не знам защо, но си мисля, че втори сезон ще е още по-успешен и интересен.
Очаквам развитие в характерите на героите, както и отговорите на всичко, което си споменала, Инче Hug
Очаквам и Бубето в нова светлина, предвид жокера от интервюто.
С подобна на героинята, която играя все още не съм се сблъсквала изобщо, а може би и в следващи сценарии няма да се сблъскам. Няма да издавам, защото може би има хора, които не са гледали все още последните епизоди.
Случих на шанс да играя такъв персонаж и веднага се съгласих. На снимачната площадка се забавлявах много, прекарах невероятни дни с приятели и снимах чудесни епизоди. Мога да издам, че във втори сезон съм доста опасна и саркастична.[/b]

На няколко места прочетох, че Нетфликс обмислят трети сезон, но не е потвърдено официално. Сериалът се радва на завиден интерес и рейтинг, така че, като нищо ще се потвърди.

Още два кадъра за BeStyle

# 134
Добро утро Simple Smile
И аз четох при рускините подобни статии за трети и дори четвърти сезон, дали има общо с истината не знам. Моделът на американските сериали е такъв- кратки епизоди, не много продължителни сезони, по няколко на брой, може да е истина.
Назад бяхме коментирали, че през 2019-та ще правят турски римейк на "Костюмари". В инстаграм ми попадна това

Бурчин Терзиоолу, Каан Урганджиоолу, Фарах Зейнеп Абдулах и Чаалар Ертуурул (дано изписвам правилно имената Blush)
Все симпатяги. Само Чаалар в нищо не съм го гледала, но до останалите трима ми стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт