Бурчин Терзиоолу - Куршум /Kurşun Misc Gun След Пойраз: нови проекти и изяви на актьорите # 9

• 43 994
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здрасти, момичета. Hug Kissing Heart
Пепел от рози, Емили, Нина, Ради, благодаря ви за интересните постове, снимки, информация и коментари
Аз все още не съм си намерила време да гледам втори епизод, но ви изчетох и нямам търпение да се включа с коментар. Ще го направя при първа възможност.
Мерките, които Бурчин е предприела срещу корона вируса - дезинфектанти, маски и изолация на тихо и спокойно място.

Май е сменила цвета на косата и прическата си Simple Smile

# 676
Май е сменила цвета на косата и прическата си Simple Smile

И аз забелязах, още на общата снимка от рожденият ѝ ден с баща ѝ си личи, че е потъмнила косата си. Дали пък не се подготвя за нова роля Thinking
И като блондинка, и като брюнетка (в Езел например) изглежда, а и играе чудесно. Wink

Последното ѝ превъплъщение Heart Eyes Heart                Огнената Рюя Ердем Hands Facepunch Misc Bomb Nature Boom

# 677
Цитат на: _Radi link=topic=1077135.msg40381061#msg40381061 date=1584386[img
//cdn.bg-mamma.com/L3Uo/SMvIs.jpg[/img]409]
Дали пък не се подготвя за нова роля Thinking
Дано Hands Pray Въпреки, че и в Турция спират и замразяват снимането на сериали, заради събирането на голямо количество хора на едно място.
Сниимките на Учителят засега не са преустановени. Пуснаха фотогалерия към трети епизод.

Скрит текст:

Вижте кой е рекламно лице на Мitsubishi  Simple Smile
Скрит текст:
Ondan sizi şehrin romantik yerlerine götürmesini isteyin. #eclipsecross #mitsubishitürkiye #tozunuattır @mitsubishiturkiye

Все повече опознаваме Умут. Има вкус за жени и коли Grinning

# 678
Да, Инче днешният епизод ще бъде излъчен довечера. Да видим какъв ще е новият урок на Акиф
От официалната страница на сериала: 
Нашият учител тази вечер ще даде на всички ни урок по човечност

Преди години Зейнеп даде едно обещание: По някакъв начин, аз непременно ще си спомня за теб

Скрит текст:
Фотосесията на Умут за Мицубиши е много хубава. Съвсем случайно преди няколко дни в инстаграм гледах и рекламата с него.
Ако се чудите какво да правите и имате повече свободно време, ето идеи за  фитнес и спорт от личния треньор на турските звезди.  Grinning

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 16:50 от _Radi

# 679
  • София
Здравейте, момичета!
Гледах 3-ти епизод с руска озвучака и ми хареса. Имам някой въпроси, но ще ги изяснявам със субтитрите. Невероятен и неповторим актьор е Илкер. Не ми се сърдете, но винаги ще го повтарям. Даже само неговото присъствие е достатъчно за сериала, но мисля, че и всички други са доста добре подбрани и се справят отлично с ролите си. В общи линии серията се отнасяше за установяването на този, който е пуснал фалшивия клип в който Рюя пие допинг. Да това е Атеш, който е бил влюбен в нея, но тя е отказала да излиза с него и той е заснел  Рюя как пие витамини. Но,  кой е монтирал, че това е допинг?

Гизем е тази, която се опитва да предотврати самоубийството на Рюя:

Интересни бяха разговорите и преживяванията на учениците за да се стигне до истината. Стига се до много поводи за завист към Рюя и много некоректни отношетия към нея от съучениците й. Заформя се интрига за това кой е блъснал Зейнеп. Разбира се, че това не е Акиф,  въпреки нейните твърдения. Тя нищо не си спомня, но продължава да твърди обратното. Искрена ли е ? Какво пречи ако нищо не си спомня да каже, а не да обвинява Акиф в покушение. Не ми харесва тази Зейнеп. Появяват се нови персонажи - един отвратителен учител, който не харесва Акиф и го представя като терорист  и т.н.

Уроците на Акиф: /от рускините/
💫Урок первый – Пробуждение
💥Урок второй – Время
✨Урок третий – Надежда

Всичко добро ви желая и бъдете здрави.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 20:34 от Nina NN

# 680
Привет, момичета Hug
Намислила съм си този уикенд да изгледам натрупалите се епизоди.
Нина, мерси, че се включваш с интересни коментари. Илкер е невероятен актьор, един от малкото, които те карат да изживееш неговата емоция. Радвам се, че сериалът има успех и се харесва на публиката Stuck Out Tongue Winking Eye както показват резултатите
Скрит текст:
THE MOST POPULAR SERIES THIS WEEK ON #IMDb:
1-#HakanMuhafız
2-#DirilişErtuğrul
3-#Çukur
4-#Atiye
5-#Öğretmen
6-#YasakElma
7-#KaraSevda
8-#KuruluşOsman
9-#KaraParaAşk
10-#ErkenciKuş

TV Ratings - March 18, 2020

Честита първа пролет, момичета Simple Smile

# 681
Здравейте, момичета. Two Hearts
Гледах епизода и до голяма степен нещата, които ми направиха впечатление се препокриват с коментара на Нина.
Зейнеп ме дразни все повече и повече, както и колегата на Акиф.  Ама, че безпардонен и нагъл е в стремежа си да изпъкне и да привлече вниманието към себе си.
Отношенията в класа са абсолютно олицетворение на реалността. Даже не искам да се замислям, до каква степен всичко което ни показват се случва и в българските училища, а то се случва по един или друг начин ...Close
Знаех си, че Акиф не убива учениците си. Simple Smile Не успяха да ме изненадат с появата Турул. Според мен той е един от помощниците на Акиф. Мисля също, че учениците, които Акиф уж на произволен принцип извиква "за да убие" са невинни и нямат общо със случилото се със Рюя. По този начин иска замесените да се чувстват още по-виновни и да изяснят своята роля и действия за да се стигне до тук.
Интересно ми е, защо Акиф постоянно приема хапчета Thinking Дали пък няма да се окаже неизлечимо болен? Как мислите?

Честита първа пролет и от мен!
Казват, че всяка пролет е ново начало.Нека тази пролет да донесе хармония, мир и любов в дните ви
Green Heart Flowers Four Leaf Clover

# 682
  • София
Здравейте, момичета! Честита пролет!
Ради, наистина Акиф е болен.
Изпада в криза и от страданията, които преживява  го спасяват хапчетата, които пие.
Аз мисля, че полицейския началник /Шериф Ерол, който харесвам от ролята му в "Жена"/ и бащата на Зейнеп са запознати с причината за действията на Акиф. Вероятно знаят и историята за катастрофата на Зейнеп. Стана ясно, че тя съзнателно  е блъсната от кола, излизайки от училището. Преди това имаше скандал между нея и  кой и къде.? С учител в учителската стая или с директора в неговия кабинет. Имаше закани от негова страна, че тя ще загуби работата си, а може да лежи в затвора. Възмутената Зейнеп също каза, че отива в полицията и излизайки от училището, говорейки с Ариф по телефона  го уведомяваше и искаше и той да присъстава. В този момент беше извършено покушението. Дали поръчителя на покушението е учителя, който представиха като един нагъл и  неприятен клеветник или някой друг. Веднага при нея беше изпратен млад мъж, вероятно който тя е познавала, но той веднага разбра, че тя нищо не си спомня и успокои поръчителя.
Секунда преди да я блъсне колата отзад, разговаряйки с Акиф:

Учителя - клеветник:

Бащата на Зейнеп и каква е връзката между него и бащата и братчето на Рюя.

Доста неизвестни и много ще съжалявам ако прекратят снимките заради епидемията, защото се очаква отново интересен епизод.
Всичко добро, пазете се и бъдете здрави!

# 683
Нося фрагмана за четвърти епизод.

Играеш  някакви игри с нас. Не разбирам какви, но това определено е издевателство с нас.
Издевателство ли? Знаеш ли какво е издевателство, Салих? Например да заснемеш тайно видео с човек, който не знае за това. Или ще се опълчиш на грешките си или ще се предадеш пред тях. И въпросът за днес е: “Кой сложи диска с видеото в раницата на Мевсим?” Който го е сложил да вдигне ръка!
Никой не си признава, учителю. Знаете!
Аз бях.

Нинче, като гледам снимките на сериала продължават с пълна сила. Дори Джерен Морай е споделила в туитър, пост, че снимките на сериали трябва да спрат, защото застрашават здравето и живота им.
Ами права е. Колкото и да е интересен сериала, нищо няма да стане, ако ни оставят две седмици без епизод.

# 684
Момичета, никой не е писал след мен, но пускам новият трейлър, който  е просто страхотен.
От официалната страница: Учениците на Акиф започват да изпитват доверие към него

Акиф: Кой монтира видеото?
Атеш: Ако ти кажа, няма да мога да ги защитя. Няма да мога да предпазя семейството си.
Акиф: Атеш, аз мога да ви защитя. Ще ми се довериш ли?
Атеш: Защо да ти се доверя? С какво си по различен от тях? И ти си един убиец!
Гизем: Според мен можеш да му вярваш. Учителят Акиф…той  не е убил никого!
Всички: Как?… Какво?
Гизем: Аз вярвам на учителя Акиф. Той няма да навреди на никого.
Акиф: Добре, сега трябва да ви разкажа всичко. Къде бяха приятелите ви, защо всички сме тук… Турул и…
Всички: Учителю!

Става все по-интересно. Simple Smile

# 685
  • София
Привет!
Ради, благодаря за превода. Права си, става много интересно. Вероятно ще има серия в сряда, но после....май ще чакаме.
Тези двамата красавци са наясно и постепенно ще има отговори на многото въпроси:

"Аз бях"!  Той ли е виновен?
Гизем също знае доста неща, но вярва на учителя Акиф.

Хубава вечер и до скоро.

# 686
Привет Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Ради Flowers Bouquet  мерси за превода.
"Аз бях"!  Той ли е виновен?
А дали няма да се окаже заблуда? Т.е. дотук всички, които признаха вината си за случилото се с Рюя, хем са виновни, хем в същото време непряко. Т.е. говря за Гизем и Мевсим, които  бяха първите "виновни".
Според мен и Атеш ще се окаже една малка частица от цялостната картина в пъзела

Явно всички ученици знаят по нещо, а учителят знае всичко за всички или поне е много близо до истината. Мисля така, защото в един от епизодите каза, че когато един учител задава въпрос, той винаги знае отговора.
П.п. Зейнеп е просто ужасна. Актрисата не ми допада. В романтичните сцени с Акиф, хич не мога да я харесам. Ролята й е една от най-загадъчните в сериала, но някак играе сковано. Антипатична ми е.

# 687
Момичета, този сериал ми влезе под кожата.
Вълнува ме точно като Пойраз.
Жалко, че все през нощта го гледам и няма с кого да го коментирам саджак, саджак.
Само в любовната картина не мога да впиша Зейнеп.
Тази актриса никак не ми е симпатична и дори и да се абстрахирам от последните й постъпки, пак ми е грозна и неприятна.
Всъщност разбирам, че Турул май е включен в играта още при подготовката.
Този, който заплашваше Зейнеп си мисля, че може да е оня невзрачен уж директор.
Но интересно за какво.
Тя пък е толкова неясен образ, как и защо се преобрази или винаги е била такава.
Ох, нямам търпение...
Всъщност Илкер само като влюбен не ми е някак той.
Дали не му липсва партньорката. 😀
Комисарчето мечтаело да бъде учител. 😀
Там се крие нещо, но какво.
Онази учителка май ще е положителен образ, симпатична ми е и разчитам на нея нещо да помогне.

# 688
Hands Wave Simple Smile
Момичета, и аз като вас съм впечатлена от сериала и играта на Илкер, но не харесвам Джерен/Зейнеп. Нещо не мога да ги възприема като влюбена двойка. 

Тази актриса никак не ми е симпатична и дори и да се абстрахирам от последните й постъпки, пак ми е грозна и неприятна.

П.п. Зейнеп е просто ужасна. Актрисата не ми допада. В романтичните сцени с Акиф, хич не мога да я харесам. Ролята й е една от най-загадъчните в сериала, но някак играе сковано. Антипатична ми е.

Мислех, че само аз я свързвам с кофти роли,  т.е. негативни персонажи и затова ми е леко анти, но явно повредата не е в моят телевизор Blush Joy

Всъщност Илкер само като влюбен не ми е някак той.
Дали не му липсва партньорката. 😀

Ох, Пепелче не знам дали му липсва или не, но химията, която имаха с Бурчин личеше от километри. Вдигнаха летвата много високо и сега щем не щем сравняваме с другите му партньорки. Колкото и добър актьор да е няма как да е същото, защото сега играе, а с Бурчин си беше любов.
Открийте разликите Wink

# 689
Здрасти, момичета Hearts

Ох, Пепелче не знам дали му липсва или не, но химията, която имаха с Бурчин личеше от километри. Вдигнаха летвата много високо и сега щем не щем сравняваме с другите му партньорки. Колкото и добър актьор да е няма как да е същото, защото сега играе, а с Бурчин си беше любов.

Точно така! Затова Пойраз Карайел си остава сериал-легенда. Една от най-романтичните и силни истории, които съм гледала някога.
Много се надявам следващите актриси, с които Илкер ще играе да са достойни негови партньорки, каквато беше Бурчин.
На нея май в това отношение й провървя повече. Добре й се получи с всички актьори, с които си партнира след Илкер. Харесах я и с Енгин Алтан, Heart Eyes  и с Енгин Озтюрк, Heart Eyes с Окан, че даже и с Биркан от малкото, което съм видяла.

Снимки от епизод 4

Общи условия

Активация на акаунт