Вечния въпрос - бременност??

• 875
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тук, но е събота и няма откъде да си купя тест. Имам две дечица и честно не искам трето, но ми закъснява вече 8ми ден, миналия месец си ми дойде цикъла продължи 5 дена и обилен а имах сексуален контакт с мъжа ми август и септември по известни причини иначе през тези два месеца ми е идвал цикъла и то болезнен.. не знам ще се побъркам дайте съвет. Между другото този месец бях болна два пъти и пих антибиотик, стрес също не ми е липсвал с моите диванета и съм объркана и не знам какво да правя! Имах период предимно вечер ми се гадеше, отпадналост и страшно главоболие.. моля дайте някакъв съвет
П.с цикъла винаги ми е идвал +/- 2 дена т.е редовен единствено когато е закъснявал с повече дни е било признак за бременност

# 1
  • София
Нещо точки, запетайки?
Кога последно сте правили секс горе-долу?

# 2
Сори за запетайките много съм притеснена и бързо пиша Grinning
Последно беше края на септември месец!

# 3
.. моля дайте някакъв съвет...
Купете си тест в понеделник и го направете.
- Ако е отрицателен - запишете си час за лекар, за да открие причината за проблема.
- Ако е положителен и искате детето - запишете си час за лекар и проследяване на бременността.
- Ако е положителен и не искате детето - запишете си час за лекар и аборт.

Пишете по-ясно, за да да получите повече съвети.

В кое населено място сте? Странно това за аптеките..

# 4
Ами объркана съм за това така, иначе живея в село и тук няма аптеки Sad
Благодаря за съветите Heart

# 5
Не разбрах - от последния цикъл до сега правили ли сте секс?
Болезнеността на цикъла няма никаква връзка с бременеенето.

# 6
Няма бременност, днес бях на лекар каза киста в десния яйчник за това закъснява Relieved предписа хапчета за предизвикване и дано се спука кистичката, след няколко дни пак на проверка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт