Температура в ранна бременност

• 292
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте. Почти 8 г.с съм и от няколко дни поддържам температура 37,3-4 (не повече)
Доктора ми казва,че няма за какво да се тревожа,но все пак е доста неприятна температура.
На някой дали му се е случвало?

# 1
Ниската температура поначало не се сваля, поне до 38. Няма смисъл да се тъпчеш с лекарства. След като доктора е казал, че няма смисъл да се тревожиш, значи няма. Пийвай чай, може и с лимонче. Нещо за имунната система, което е подходящо.

# 2
Абсолютно нормално е при бременност температурата на жената леко да се покачи до към 37,2-37,4. То си се води и като типичен симптом на бременността. Доколкото съм чела, причината е в големите хормонални промени, които настъпват в женския организъм още от овулацията и продължават през цялата бременност.
Даже имаше и един филм с такова заглавие - “37°2 le matin” се казва и се превежда “37.2 градуса сутрин”. Сюжетът е за една жена с психични проблеми, която си въобразяваше, че е бременна. 😀

# 3
Да. И аз поддържах такава Т. Според лекарите, при които ходих, е нормално през бременността.

# 4
Здравейте. Почти 8 г.с съм и от няколко дни поддържам температура 37,3-4 (не повече)
Доктора ми казва,че няма за какво да се тревожа,но все пак е доста неприятна температура.
На някой дали му се е случвало?

Да, аз цялата бременност бях с повишена температура около 37 до 37,5. Понеже и аз се притеснявах, ми обясняваха, че някои жени са така. Засилва се кръвообращението. Температурата ми се повиши точно след навършване на 7 г.с. и остана така до раждането.

# 5
И аз почти цяла бременност бях с температура около 37.3...аз всъщност първо и така разбрах ,че съм бременна...следях си БТ ...

Общи условия

Активация на акаунт