Цервикална слуз

• 150
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте тази сутрин като станах имах цервикална слуз като белтък разтеглива ,знам че я има по време на овулация но цикъла ми трябва да дойде на 10.2 последният ми цикъл беше на 13.01.
Нормално ли е да имам цервикална слуз 6 дни преди цикъл по календар овулацията е била на 27.01.Ще се радвам ако споделите дали ви се е случвало.Да допълня че правим опити за бебе ☺️

# 1
  • София
Календарите не са най-вярното нещо за следене на овулация. Така, че аз на календар точно не бих се доверила.

# 2
  • София
Цервикалната слуз също не е най-точният показател. Влияе се от храни, напитки, приемани добавки, спорт, скорошен полов акт и т.н.
Календарите пък са относителни.
Препоръчвам тестове за овулация.
Ако подозираш бременност, течението е воднисто и изтича лесно, а не е разтегливо.

# 3
От седмица две имам леко мокро по гащите ,ако това евентуално има значение ☺️
Цервикалната слуз също не е най-точният показател. Влияе се от храни, напитки, приемани добавки, спорт, скорошен полов акт и т.н.
Календарите пък са относителни.
Препоръчвам тестове за овулация.
Ако подозираш бременност, течението е воднисто и изтича лесно, а не е разтегливо.

# 4
  • София
От седмица-две, след като сега имаш още 6 дни до цикъла, пусни една микробиология. Дори и да си забременяла, преди 1-2 седмици не си била бременна, но понякога при бебе правене се активизират разни неща, когато почнете да обменяте активно течности.

Общи условия

Активация на акаунт