Банята - 33 тема

• 95 176
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Въпреки цялата ми ненавист към душкабините - да, харесва ми.

# 331
  • над кукувичето гнездо
Аз бих направила вратат да се отваря на другата страна, към стената, ако има възможност. Останалото е въпрос на вкус.

# 332
Понеже при мен душ кабината и тоалетната (ще) са разположени по абсолютно същия начин, ще дам една идея. Понеже не харесвам изрязаната стеничка, която се получава от вградената структура за тоалетната, при мен тази стеничка е до тавана и ще има две ниши. Естетически изглежда доста по-добре (или поне на картинки, реализацията е съвсем в началото).

# 333
Разположението - бива
Комбинацията  на плочките и начинът, по който са разположени - не. Това около тоалетната хич не се връзва с останалото и го намирам за излишен цвят.  Тъмните плочки около  мивката, така разположени хоризонтално, не ми допадат. Няма никаква геометрия в цялата баня. Според мен, оставете само два цвята в банята и ги разполагайте или само хоризонтално или само вертикално.
Отварянето на вратата не е добре така. Трябва да е към стената.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 08:16 от petiaivanov

# 334
Ние сме със същото разпокожение и сложихме параван хармоника, за да изглежда по- просторно.
Над структурата за вграждане може да направите дискретен шкаф.

# 335

И при мен е нещо подобно в тази си част и за да не се чувства седящият на тоалетната като в тунел, а и за да не се блъскат отиващите до тоалетната в ъгъла на кабината, избрахме асиметрична заоблена такава. Нещо като това долу, ама само стъкло, без толкова метал и без корито, само с праг в цвета на плочките:

Заобленият ъгъл позволява плавна дъга за отиващия до тоалетната, а не да прави остър завой, чудейки се дали да не се удари в ръба на мивката или в ръба на кабината.

# 336
На мен също не ми харесва. Нито комбинацията на плочките на казанчето с другите както споменаха, нито вратата се отваря в правилната посока, нито мястото за казанчето с този пакет пред него и тясната пътечка. Тази душкабина ако е с долни ролкови водачи трудно се почистват шините и се чупят колелцата след известно време. Навряната лира, пред която има шкаф, по-добре вместо нея пуснете тръби за парно по пода.

# 337
  • Русе
Скрит текст:

Ето снимки и на нашата нова баня, прясно направена, дори не е добре изчистена все още. Това е само мъничка баня, без тоалетна.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 19:51 от AnMary

# 338
  • In transit
Свежо се е получило.

# 339
  • Sofia
Добре е и не изглежда малка.

# 340
Аз не харесах червените плочки. Много ретро са ми. Но...това си е мое мнение.

# 341
Чистичко, новичко. Честито, със здраве!
И аз не харесвам червеното, важното е на хората, които ще ползват банята да им харесва!
*Правих преди няколко години подобна баня, но с млечно лилаво. Още се чудя на акъла си Simple Smile

# 342
  • Sofia
Тези поне са малиново червено...нашата е с ярки и не мога да я понасям вече....

# 343
Абе, всичко писва в един момент Simple Smile

# 344
На червеното защо не сложихте цветна фуга? Аз бели фуги през живота си повече не искам да видя....

Общи условия

Активация на акаунт