Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 42

• 13 382
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Злати, аз съм от ония безкритичните фенове, дето са съгласни на всякакви бози, ама да не спира сериала Joy
Митака импровизира, Велислав от време на време играе в театъра, ама Диде?? Диде ще ни изчезне от очите, ако спре сериала, трябва само на селфитата й да разчитаме Grinning

Аз съм от онези силнокритични фенове, които ще бълват огън и жупел, но докато определени актьори участват ще гледам. Ако излязат, ще кажа сбогом на сериала, освен ако не ме запленят с някоя друга история.

# 571
Ние с вас нали не сме като другите семейства? Нали няма да се караме? Animal Joy Cat

Оооо какво ще правим без Диде, ако свърши сериала?

# 572
Е, Диана нали и тя ще играе в Дяволското гърло - нея поне ще я гледаме, не знам каква й е ролята????, но все пак.....
А и филм чака ме с нея - Писма от Антрактида.
Всеки си има проекти и действа, все ще намерим къде да ги следим. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:14 от Daniela Gospodinova 601697

# 573
Ние с вас нали не сме като другите семейства? Нали няма да се караме? Animal Joy Cat

Няма,  и няма да си крещим Joy

Дани, в Дяволското гърло не й е много голяма ролята, доколкото знам. Иначе то че ще намерим къде да ги следим, е ясно Simple Smile
Но аз се привързах и към героите им и не съм готова да пусна нито Марио, нито Зорница Grinning

# 574
Но аз се привързах и към героите им и не съм готова да пусна нито Марио, нито Зорница Grinning

чунким някой те пита JoyKissing Heart

# 575

Няма,  и няма да си крещим Joy

Дани, я Дяволското гърло не й е много голяма ролята, доколкото знам. Иначе то че ще намерим къде да ги следим, е ясно Simple Smile
Но аз се привързах и към героите им о не съм готова да пусна нито Марио, нито Зорница Grinning

То, кой е готов на това, на мен вече ми е криво.....
То до финала има няма седмица, а пролетта - къде е??????? Въпросът е да останат и за 7 сезон!!!!

# 576
  • София
Дани, готова съм да търпя, само да знам, че напролет ще са отново част от сериала. Мен ме свива сърцето. Не съм съгласна да гледам как отплуват нанякъде след сватбата, искам ги още, този сезон не си всех дозата от тях.

# 577
Моски, на мен ми стана тъжно като разбрах, че Теорията приключва този сезон, ще ми липсват героите, но знам че е време да приключат. Затова се надявам 7-ми сезон да е финалният щурм за всички. Виждаме какво става с Мазови, не искам Марио и Зорница да ги заместват с тъпотии.

# 578
Дани, готова съм да търпя, само да знам, че напролет ще са отново част от сериала. Мен ме свива сърцето. Не съм съгласна да гледам как отплуват нанякъде след сватбата, искам ги още, този сезон не си всех дозата от тях.

И сега не смея да се обадя.... JoyJoyJoyJoy

# 579
Ей, споко бе, нещо много на сбогуване все едно го ударихте тука. Grinning Никъде няма да ги пращат, нямаме такива подсказки. Wink

# 580
  • София

И сега не смея да се обадя.... JoyJoyJoyJoy

хахаха, хич не можеш да ме притесниш Simple Smile

Имам две желания до Дядо Коледа - 1. Да оженим Марио и Зорница този сезон. 2. Да имаме щастлива и бременна Зорница в седми сезон, а мъжът и освен да се грижи за нея и да настръхва, когато не е поела необходимите 2000 калории, да оперира и да лекува.
Този сезон толкова гадории им изсипаха, че направо ги виждам как са стабилни като скали в следващия.

# 581
Цитат на: rosi_ta link=topic=1077
Имам две желания до Дядо Коледа - 1. Да оженим Марио и Зорница този сезон. 2. Да имаме щастлива и бременна Зорница в седми сезон, а мъжът и освен да се грижи за нея и да настръхва, когато не е поела необходимите 2000 калории, да оперира и да лекува.

Дядо Коледа се е видял в чудо - дали да изпълни твоето желание или това на дамите във ФБ, които искат Зорница да избяга с Банков и да видят няколко Банкоогняновчета.
Дядо Коледа се чувства така:

# 582
  • София
Дядо Коледа се е видял в чудо - дали да изпълни твоето желание или това на дамите във ФБ, които искат Зорница да избяга с Банков и да видят няколко Банкоогняновчета.
Дядо Коледа се чувства така:

Ааа, аз съм била много послушна цяла година. Изяждала съм си цялата супа, не съм се била и не съм обиждала другарчетата, слушала съм и не съм изневерявала на Марио Simple Smile.
Значи моето желание ще изпълни.

# 583
Значи да си кажа и аз, че съм съгласна с всичко казано от Роси. Искам си Зорница и Марио. 6-ти сезон ме раздразни имам нужда от още 😂. Нещо повече, мрън мрън, с претенции съм. Имам 4 желания за дядо Коледа за 7-ми сезон.
1. Марио и Зорница да са една от водещите сюжетни линии.
2. Да върнат Калин и Наталия
3.  Вики и Вики да ги доразвият.
4. Да върнат Тони
🤗

# 584
Ааа, аз съм била много послушна цяла година. Изяждала съм си цялата супа, не съм се била и не съм обиждала другарчетата, слушала съм и не съм изневерявала на Марио Simple Smile.
Значи моето желание ще изпълни.
Бате Коледа ще си помисли

Общи условия

Активация на акаунт