СПоделете с мен, кога според вас трябва да се цеди кърмата. Аз си го кърмя вече редовно, но досега не съм се цедила след кърменето ...това правилно ли е? МОля ви , дайте ми съвет, защото ме е страх да не стигна до момента с температурата.

бебето се мери голичко бе как ще му смъкваш колкото кила си искаш е идва ми да ги 
а не съм октопод та не ми остават свободни ръце
Грешка ли правя да взема в кърмаческия ли да питам 
ако надава добре и ако изглежда добре за мен нещата са наред.То надали винаги плаче за това че е гладно или че кърмата не му достига Беба ползва цицата ми като залъгалка много пъти а не от глад успокоява се заспиваики или просто стоеики на нея.

Обаче не и минава много номера...остъпвам разбира се ,но не всеки път,че като се научи после какво ще правим
до голяма все ще иска.
и пак е кофти, защото ще настане едно безкрайно цедене...
. И се чудех това нормално ли е или трябва на всяко сменяне на памперса да има аки
. Но сега след смяната на млякото дойде и следващия проблем.
Стига съм се оплаквала вече 

Иначе е пораснала с 800 гр. за един месец, което било нормално, каза лекарката.
Май ще ми трябва повече движение.
Ние се храним добре малко ви завиждам че кърмите но не можах да се справя със кървящите зърна, и така се отказах.Откакто започнахме с АМ не съм имала проблем с бебока но от 2-3 дена след всяко хапване повръща понякога помалко, понякога помного мръщим се на водата и я давам с лъжичка нищо че пие млякото от шише.И ние искаме да се гушкаме ама номера минава само при тати.Искам да ви питам слагате ли бебоците да спят на една страна???
Ние се научихме по гръб и сега не ще на една страна още повече че като го сложа настрани той се напишква чак до врата