Имаме си вече ний бебоци, сладки ЮНСКИ мушмуроци

• 14 305
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Ех, мамета, добре че сте вие  - балгодаря ви за отговорите.
СПоделете с мен, кога според вас трябва да се цеди кърмата. Аз си го кърмя вече редовно, но досега не съм се цедила след кърменето ...това правилно ли е? МОля ви , дайте ми съвет, защото ме е страх да не стигна до момента с температурата.

# 256
Здравейте от нас с Никола Simple Smile
Напоследък ми остава време колкото да прочета какво сте написали.Нас днес ни претеглиха,излиза че от изписването до днес е качил 870 гр,което ми се струва добре,само не можах да разбера защо сестрата в консултацията намали 250 гр-възможно ли е дрешките му и памперса(сложен 15 минути по-рано) да тежат толкова?
Та сега тежим 3.850 кг.
Ние
E тия па направо се излагат smile3515 бебето се мери голичко бе как ще му смъкваш колкото кила си искаш  е идва ми да ги  #2gunfire
мамита азда питам нещо важно - вие като кърмите на поискване и като сте луднали така като мене цедите ли се или не се цедите  аз нямам време нали сме само на ръце cryа не съм октопод та не ми остават свободни ръце smile3512 Грешка ли правя да взема в кърмаческия ли да питам newsm78

За мен пробното хранене е несериозно за да се смята че кърмата не достига -не се сърдете това си е мое мнение бебто суче различни количества по различен начин се храни всеки път.  smile3504 ако надава добре и ако изглежда добре за мен нещата са наред.То надали винаги плаче за това че е гладно или че кърмата не му достига Беба ползва цицата ми като залъгалка много пъти а не от глад успокоява се заспиваики или просто стоеики на нея.
Аз си признавам че си мечтая за хранене под режим - 2.5 -3 часа и почти си го спазваше детето но виждам че сега не става какво да правя не мога да я гледам как повръща от рев ....нека им мине този период и да пораснат малко душиците. newsm30
А коликите -о вчера озвучихме парка хората сигурно си помислиха че си малтретирам детето newsm48
Таби обаждай се времето да е каквото си иска живеем наблизо така че и да пръсне дъжд ще се приютим в "Мамма миа" и може да се пооблажим с пица smile3508

# 257
26 сега видях поста ти - цедиш се след хранене.Изцеждаш гърдата , от която си хранила.
Къде е Кабранска  newsm78

Чакам добри новини от Мишел  bouquet
Валкирия кажи повече за тази ваксина моля те !А първата ти ли си я купуваш или не ...е сори за тъпия въпрос ама като незнам  smile3506

# 258
Пепи, много , много мерси и от нас  bouquet!
Целувки и на всички малки бебоци.

# 259
  • Ямбол
Пепитка, благодаря за снимката!

# 260
Здравейте и от нас! Grinning
Ами стремим се с бебка да спазваме режим за хранене особено в следобедните и вечерните часове.Стремя се до 17 часа да е станала за да я нахраня и после да излезнем,ако спи я будя...После яде след разходката и последното ядене е в дванайсет часа.Досега съм доволна от този режим.
 А колики има само вечер след разходката и хапването.Тогава я успокояваме с баща и,като я гушкаме и я галим по корема.Минават за около 30 мин. Rolling Eyes
 С папкането нямаме проблеми,тя си хапва добре,а аз не изпитвам болка Grinning
 Тия дни обаче започна да плаче за да я взимам при мен на спалнята,хитра е бубата WinkОбаче не и минава много номера...остъпвам разбира се ,но не всеки път,че като се научи после какво ще правим  Sad до голяма все ще иска.
 А когато хълца я оствям да плаче само така и минава хълцавицата.Един хубав рев и спира да хълца.Вода и носене не помагат...
  Скоро сме и на консултация ....тогава пак ще се отчета...
Много целувки от нас!
     Слънчев ден за мамите и бебенцата!

# 261
  • Пловдив
Здравейте от нас!
Ние сме със зверски колики... отново  Confused уж бяха преминали, ама...
26, може да цедиш след хранене, но само ако чувстваш напрежение, иначе ще си докараш хиперлактация Peace и пак е кофти, защото ще настане едно безкрайно цедене...
за Кабранска да кажа - вчера срещнах мъжа й още нямат нет и затова се губи  Peace

# 262
Здравейте и от мен,

най накрая успях да се добера до компа...
Бях обещала да ви разкажа набързо за раждането. На 8 ден от преносването на бебето ме вкараха в патология да ме наблюдават, беше петък. В неделя се загубиха тоновете на беба и се наложи спешно секцио. И така се появи Божана. Видях, че моя мъж малко е пообъркал сантиметрите, роди се не 48 см, а 49 см. От миналата седемица петък сме си в къщи и свекито е при нас уж за да помага, ама...нещо нямам търпение мама да дойде.От три дни имаме страхотни колики. Веднага на втория ден след секциото ми донесоха детето/ бях във вип стая и я препоръчвам на всички/ и тя започна да суче, та от тогаваамо на кърма. Купихме саб симплекс, ама да ви кажа честно не помагат много, много.
Моля, ви посъветвайте ме какво да и давам, че направо срцето ми се къса като ч гледам гак се свива.
Исках да питам и мамите родили със секцио, как са ви коремите?Аз имам чувствотот, че моя никога няма да се събере. Мажа с контракстубекс, но нещо....

Поздрави от мен и целувки на бебоците!!!

# 263
  • в стаята
Здравейте!
Ние общо взето сме добре. Малката се беше запекла и се наложи да и сменя АМ, сега сме на Aptamil, но пак не ака редовно. Само през ноща през деня нищо Sad. И се чудех това нормално ли е или трябва на всяко сменяне на памперса да има аки newsm78. Но сега след смяната на млякото дойде и следващия проблем. Rolling Eyes След всяко хранене повръща по малко. Чудя се дали пак да не сменя млякото дайте ми съмет PraynigСтига съм се оплаквала вече Grinning
Пожелавамв ви лек ден и послушни бебоци  bouquet

# 264
Здравейте,
бързам да се похваля.Днес бяхме на консултация,и нашата Мая вече наддава,за 1 седмица 270гр.Бях се стегнала нещо след раждането,уж кърмата ми тръгна добре,след горещите комреси и болезненото изцеждане,но емоциите надделяха и в един момент се оказа ,че кърмата не достига на бебо.От три дена я дохранвам с АМ и сега Мая си спинка доволна след всяко хранене.

ddaannii ,относно секциото,аз също родих така на 19.06,първите дни корема ми беше все още като за 6-ти,7-ми месец,но вече забелязвам ,че постепенно спада.И аз ползвам контратубекс,мажа когато се сетя,но и разрезът ми е толкова ниско долу,че дори и да остане белег,ще е в областта на бикините.

# 265
  • София
Здравейте момичета!
Вчера Ени стана на един месец - вече е голяма малката ми принцеса!  4470

Днес ходихме на консултация - биха й ваксина. Много ми беше мъчно за малкото човече като ревна от ваксината - едва се сдържах да не заплача и аз. Но за щастие бързо се успокои и сега спинка в голямото си легло Simple Smile Иначе е пораснала с 800 гр. за един месец, което било нормално, каза лекарката.

За секциото - моят корем значително се е прибрал за един месец. А и никак не е увиснал, което ме радва. Проблем обаче имам с натрупанкото по бедрата и дупето Sad Май ще ми трябва повече движение.

Момичета, вие направихте ли вече погача на бебчовците?
Нашата ще бъде тази събота и се моля многото хора и какафония да подействат добре на Ени и да е спокойна.

Бебешки целувки от нас   love001

# 266
  • Den Haag
Пепитка и от мен едно тенкююююююююю за снимчицата на мъничето  bouquet  bouquet  bouquet

# 267
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте майчета и бебчовци от нас с Бобко Grinning Ние се храним добре малко ви завиждам че кърмите но не можах да се справя със кървящите зърна, и така се отказах.Откакто започнахме с АМ не съм имала проблем с бебока но от 2-3 дена след всяко хапване повръща понякога помалко, понякога помного мръщим се на водата и я давам с лъжичка нищо че пие млякото от шише.И ние искаме да се гушкаме ама номера минава само при тати.Искам да ви питам слагате ли бебоците да спят на една страна??? newsm78 Ние се научихме по гръб и сега не ще на една страна още повече че като го сложа настрани той се напишква чак до врата #Crazy

# 268
  • София
Нушинка, Ени свикна да спи на една страна още от родилното и сега продължава да си спи така и не е протестирала. Явно е въпрос на навик. А иначе и тя понякога се мокри, щото памперса изпуска точно отстрани. Затова се принудих да взема протектор за матрака, че вече няколко пъти си го беше маркирала Simple Smile

# 269
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Таталина много ти благодаря за отговора, а подпираш ли я с възглавничка или нещо???

Общи условия

Активация на акаунт