Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 38 615
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 095
Еми Дидо си е по-концентриран сега,поддържниците са му по-нахъсани ,по-добре оранизиран е и мисля ,че 5 битка с дърпането на въжето може и да няма

# 1 096
Аз гледам коледен филм. Ще се информирам от вас.

# 1 097
Еми Дидо си е по-концентриран сега,поддържниците са му по-нахъсани ,по-добре оранизиран е и мисля ,че 5 битка с дърпането на въжето може и да няма
5 не е ли Алманах?
Аз не съм против Дидо, просто ми е мъчно за Симо. Разбиха го това момче..

# 1 098
  • София
Пета битка е алманахът.  Peace

# 1 099
много го харесвам Симо! Разбиха го от дуели, битки, ратайство..
Той и Роси са моите победители, независимо кой ще остане днес

# 1 100
Мъчно ми е за Симо, радвам се за Дидо, дразни ме Гошо с " ти си момчеее, давай момчеее, това ти е играта момчее"
Определено Дидо  е по добър.Премислил е добре игрите.
При Симо дойдоха му в повече и ратайства и през седмица на дуел.Умората и напрежението си казват своето.

# 1 101
Алманаха е да,грешката е моя  Laughing ,може и да не се стигне до него

# 1 102
Чудесна игра направи Дидо.

# 1 103
  • гр.София
Ами ако това е била стратегията на Дидо да ги заблуждава, че е слаб, получи му се.
Поздравления за Дидо!
Не разбирам само защо трябва да се анализират съветите на Нури- защо пък и това да не е стратегия?!
Иначе казано ако ще подкрепяме едни за стратегия, редно е и на другите стратези  да се отдаде заслуженото.

# 1 104
Няма да се..като гледам ще е 10
:0 резултът, толкова ми е мъчно за това момче. Щях да се радвам за Дидо, ако беше срещу Роман или Гошо..ама срещу Симо..не мога за мен той е по-достойният играч,въпреки всичко. Браво, момче! Ако четеш, да знаеш, че си победител!

# 1 105
И после Дидо не се правил на три и половина на битките за фермер Grinning

# 1 106
Противният Роман защо не млъкне. Никой досега не се е излагал на дуел колкото той на този с Цецо, но сега има очи да се присмива на други.

# 1 107
Роман просто се чувства длъжен да каже нещо лошо за Нури . Не може да се побере в кожата си , че Нури е силен играч и при евентуален дуел ще го срита и това е .

# 1 108
Чак ми е гадно на гледам, дано тоя Гошо да отпадне скоро или ако отиде на финал да първия отпаднал RageRage

# 1 109
  • София
И после Дидо не се правил на три и половина на битките за фермер Grinning

Допускам, че не се е правил. Просто някои хора се мотивират от много краен случай, какъвто е отпадането от предаването. Тогава могат да изкарат неподозирани сили. Да си фермер явно не е било достатъчно мотивиращо за Дидо, колкото и той да си е мислил, че е обратното.

Общи условия

Активация на акаунт