Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 096
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 080
Даааа довечера за пръв път не съм за никой и не съм срещу никой.
Безкрайно са ми симпатични и двамата и мои фаворити за победител сред мъжете.
Много гаден дуел..

# 1 081
Ама как бе хора, как ще си тръгне Симо, а вътре ще остане да се вихри Христина? По коя логика? Е, и Сашо, бавен,бавен, но свърши толкова работа. Тази звезда какво направи там, освен скандали и простотии? А и мързел. Ами цялата ми същност се бунтува срещу това.  Та и Дидо. Ми харесвах го,и сега ми е симпатичен. Но той пада от всички наред. И сега накрая видиш ли, изведнъж едно ❤️ юнашко, една снага силна и опааа, отнася ги и е на финал. Ами не ми е истинско на мен

# 1 082
  • Другата България
И на мен. Ама ще гледам, ако не заспя. Все пак ако победи Дидо, ще съм радостна и за него, но повече тъжна за Симеон.
Точно.  Peace Никой от тях няма да гласува за Роси, Нури или Симеон, каквото и да стане. Даже мисля, че ще предпочетат да дадат гласа си за Христина, отколкото да видят някой от тримата победител.
Напълно съм съгласна с това, което казвате с Джоли. Hug
Затова и малко преди вас го изкоментирах - не веднъж, а два пъти отпадналите фермери гласуват. doh Banghead newsm25 newsm34 И за какъв праз? От ясно по-ясно е, че гласовете са по симпатии и това кой с кого е бил близък вътре, че и навън с кого е останал такъв и е продължил да поддържа взаимоотношения. Излизат, гледат записи и предавания, правят си изводи кой за кого какво и защо правил и говорил и според това менят или затвърждават предпочитания за фаворит, а не според това кой наистина заслужава. Булшит е според мен, не е измислено като хората. Затова и си настоявам за зрителския вот и това да има значение при определяне на крайния победител.

# 1 083
  • Варна
Дидо го надуших и аз, че нещо не дава всичко от себе си на битките за фермерство. От това, което показва като характер и отношение към останалите съперници, повече ми прилича, не от фермерство да бяга и да се скатава, а от пращане на някои от останалите като ратаи и като дуелист, трудно е за човек, който мели брашно с всичките чешити там. Дуелистите по друг начин определяха ли се, а не от фермера много повече щеше да се пъне. До сега повечето се натискаха за фермери не заради друго ами само и само най-опасния съперник или най-големия дразнител да изхвърлят, а не толкова като фермери и добри организатори да се проявят. На мен пък това още по-малко ми допада.

# 1 084
  • Другата България
Ама именно, и аз това казвам, изобщо не съм и споменавала, че се скатава от работа. Именно бягане от поемане на отговорност, важни решения за избор на ратаи и съответно дуелисти, гледа да е ок с всички и да не си разваля отношенията с тях по никакъв повод. Точно това смятам, да. Peace
Затова и не се напъва и не си дава зор изобщо. Нека го видим довечера де, да не ме опровергае. Ама не вярвам.

# 1 085
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък смятам,че вота на публиката трябва да има най-голяма тежест с аргумента,че ги гледаме месеци наред и можем да добием представа кой,колко работи и как се отнася с другите участници.
Дори да има леко манипулиране от страна на продукцията,все пак смятам,че се опитват да са обективни.

НЕ съм съгласна победителя да се определя от участниците,защото тогава ще печелят хора,не на база заслуги и труд,а на шуробаджинащина и приятелски отношения."Знам,че Нури е най-кадърен и най много допренесе да се изгради Фермата,обаче няма да гласувам за него,защото Миленка ми е другарче,нищо,че по цял ден си клатеше краката". Както каза Радка - Не е важно да е кадърен,а да е от нашите. Stop Stop Ето заради това,не виждам светло бъдеще на държавата с този изгнил манталитет на българина.

# 1 086
Хора, те няма да гласуват дсже на база приятелство, а на база " няма пък този да спечели"
Ще гласуват за някой който не им е особено симпатичен само и само да не спечели еди кой си.
Ще видим ако  Нури или Роси са на финал колко гласа ще имат от тукашните българи.За тях ще гласуват само емигрантите без Роман.
Никой няма да отчете факта каква работа са свършили , че Роси има няколко победи на дуел.От злоба ще гласуват за Милена , за Ваня, дори за Хриса.

# 1 087
  • Другата България
За Христина не вярвам някой да гласува. Чак пък толкова.... Stop
Друг е въпросът, че силно се надявам през последната седмица който и да е фермер да я прати ратай и дуелист и да си иде безславно точно преди финалната седмица.
Направих поредна грешка да отворя един спойлер, смятах, че е за дуела довечера, та ако е верен и
Скрит текст:
Дидо /каква изненада Laughing Sunglasses Mr. Green/ е фермер другата седмица силно се надявам това да се случи.

# 1 088
  • София
Не само да я пратят на дуел Хриса,но и да не забравят и така леко да се улисат да не посочат Сашка,та да си изгори амулетчето Simple Smile

# 1 089
Много бавно се движи Симо по тая греда,твърде бавно.

# 1 090
Хайде Симеон за теб съм, дано спечели тази битка.

# 1 091
  • около Варна
Не мога да повярвам, че Симеон не взе точките от първата игра, без грешка беше,   но явно твърде бавен.

# 1 092
  • София
Симеон е с много неподходящи обувки. Особено ако ще е с тях в играта с дърпането.

# 1 093
Симеон е с много неподходящи обувки. Особено ако ще е с тях в играта с дърпането.
Точно същото си мислех.
Ох , Гошо ме дразни.

# 1 094
Не знам за вас, но не мога да гледам Sad Трудно ми е...Милият Симо Sad

Общи условия

Активация на акаунт