Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 242
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 675
Ензим, браво и мерси за новата анкета.
Цъкнах- Гошо, Хриса,Милена и Роман.
Това са ми най неприятните и незаслужаващи да спечелят.
Да не кажа че са ми най анти от четирите сезона.

# 676
  • Стара Загора
Отбелязах Георги, но искам да маркирам Милена, Роман и Александра! (само един отговор не ми е достатъчен) Simple Smile
Можеш да го промениш, има 4 опции за гласуване. Simple Smile
Благодаря много:hibiscus:! Вече избрах 4 човека! И ви поздравявам за труда, който полагате за темата!

# 677
  • London
Сега четох пише.... тази сутрин, тоест на 13 ти е бил действително този пазар, събота...… ама дуелите нали са в неделя? Да не би Симо да е избрал Нури за втори дуелист?????????? Нещо не мога да схвана логиката на нещата, кога отиват по къщичките?

http://regiona.bg/amp/видео-звезден-алъш-вериш-участници-от/?fbclid=IwAR0E5PBxJRDCdBepkUH1OFFxIHCHTPnWiNn1NYf0GCv5c7saO1Cce-0nw3g

Спойлър пффф…. защо ли се зачетох тук и там
Скрит текст:
Симо отпада.... има хора посетили Фермата и на лятната кухня били написани имената на всеки излязъл по ред. Симеон излиза сега, другата седмица е Христина.

За финала уж сигурно....
Скрит текст:
Нури, Дидо, Роси и Ваня. Като на едно място имаше спрягаха и Роман вместо Нури за финал, но това не съм склонна да го вярвам. В този ред на мисли Ваня ще отпадне още в началото на финала като Виолета миналата година заради малко смс. В състезанието битката ще е между Роси и Нури, той ще види зор с тази бойна мадама. Дидо ще го раздава с две леви ръце и с усмивка хах. Фермерите масово ще подкрепят Дидо, ще има гласове обаче и за Нури и Роси, Ники и Бети ще дадат точки на Нури. Обаче състезанието ще спечели с игрите Нури и ще събере той или Роси най-много гласове от зрителите. Така го виждам, да видим дали съм пророк.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 14:15 от La Catrala

# 678
  • София
Ензимче, благодаря за новата анкета!  Hug Гласувах за Ваня, Милена, Христина и Роман.

Е, Роман е малко по-умятен от Дидо, нали уж работел по строежи, ако не бъркам разбира се, не съм му чела биографията. И като че ли по-жилав ми се струва. По-пъргав определено е.
По-умятен е от Дидо, но то пък и какво толкова ще им дадат да правят за тези му умения.  Thinking Дидо също се научи да кове, да реже, а пък и си мисля, че е малко по-силен от Роман чисто физически. Уф, не знам, не искам Дидо и Симеон да си тръгнат.  Confused

# 679
Тихомира, благодаря! Hug За мен е удоволствие!

Рейна, това са и моите антифаворити. Simple Smile

# 680
  • София
Сега четох пише.... тази сутрин, тоест на 13 ти е бил действително този пазар, събота...… ама дуелите нали са в неделя? Да не би Симо да е избрал Нури за втори дуелист?????????? Нещо не мога да схвана логиката на нещата, кога отиват по къщичките?
Може би сметките не излизат, защото седмиците във Фермата не са по 7 дни, а по 4 или 5, не помня точно. В един от предните сезони го обясняваха.

# 681
Мислех че ако тази снимка е от другата седмица следващите дуелисти са:Нури и Георги( малко вероятно )Милена,Роси или Хриса.Ако дуела е женски ,много възможно следващия фермер да е жена

# 682
La Catrala, ако спойлера ти е верен, ще те черпя питие като се видим някога из Лондон Simple Smile Жалко ако Симо се спъне в Роман или Дидо тази седмица.

# 683
  • София
Ух,че хубава анкета Simple Smile
Гласувах за Хриса,която ми е анти от ден 1,после почти едновременно агресирах към Милена и Алекс и накрая за младежа Роман и това чувство не ме напусна до ден днешен.
Странно как голяма голям процент от участниците в тази хейт -класация бяха посочени като най-заслужаващи амулет и победа.
Искам да се обърна към продуцентите.
Драга продукция,отчитайки фактът,че това предаване е на запис,а ние  го гледаме със закъснение,престанете да извеждате участниците си на публични места-пазари.После да създавате съспенс и да ни питате кой ли е победил на дуела? Разваляте ни удоволствието от гледането,разбивате ни и последните надежди!

# 684
Това че ние гледаме дуелите в неделя, не значи че се провеждат в недела.Може да са в друг ден от седмицата.

# 685
  • Другата България
Освен Милена, разбира се Христина, Роман и Ваня от мен.
Ензимче, благодаря за новата анкета!  Hug Гласувах за Ваня, Милена, Христина и Роман.
Рейна, това са и моите антифаворити. Simple Smile
Hug newsm10 newsm51
Сега четох пише.... тази сутрин, тоест на 13 ти е бил действително този пазар, събота...… ама дуелите нали са в неделя?
Laughing Там разпределят времето по друг начин явно.

# 686
  • София
Ако знаем точната дата на РД на Алекс,ще разберем този тъп пазар дали е бил преди дуела.
Няма го в анонса за днес,чакаме само да е утре и после-пореден дуел с предизвестен резултат Sad

# 687
  • Другата България
Много гадно така, не знам кой пореден вече такъв дуел ще ми е. Ами не ме кефи, поне да бях на работа, а аз не съм....

# 688
Ако знаем точната дата на РД на Алекс,ще разберем този тъп пазар дали е бил преди дуела.
Няма го в анонса за днес,чакаме само да е утре и после-пореден дуел с предизвестен резултат Sad
Защо пък да е с предизвестен резултат?

# 689
Аз цъкнах на Милена, Роман, Гошо и Христина. Колебаех се между Христина и Ваня, но последната поне игра дуел и го спечели, без значение, че според го спечели с повече късмет, а не с много по-добри умения от Нина. Христина обаче е във Фермата само по волята на продуцентите и смятам за ужасно несправедливо, че след като Лили спечели честно и почтено дуела срещу нея, сега тя е вън, а тази неуравновесена жена ще докрета още напред.
Ако аз бях във Фермата и имах стратегия, нямаше да пратя Христина на дуел в момента. Първо, защото ще предполагам как зрителите възприемат тази избухлива истеричка и че едва ли ще гласуват за нея, второ, защото знам как осталите фермери също не я понасят и при едно евентуално гласуване, няма да си дадат гласа за нея. Видя се, че и на дуел е слаба ракия.

Общи условия

Активация на акаунт