Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 439
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 300
Да вярвам, че ако избере момент в който той/тя е сам и го викне ще успеят да поговорят.
Те и двамата (Христина и Роман) си има трески за дялане, но асоциални не са. Просто са трудни характери, животът ги е направил не особено приятни.

# 301
  • София
Роман много ясно, демонстративно и категорично заяви в очите на Росица, че не може да я понася и че тя за него не е човек.
Как се води нормален разговор с такъв екземпляр?
То те плюе в лицето, ти трябва да го имаш за мислещо същество. Няма как да се получи.

# 302
Ама тя опита бе, хора .Още когато прочетоха писмото на детето и и всички скочиха как може видиш ли  на 8 г да не пише на български.
Тя опита .Обвиниха я че даже и не говори българско и то даже след като го чуха че много добре даже си го говори. Толкова са озверели че казват на бялото , черно само и само да я изкарат лоша
Тя им каза" вие го чухте че говори български"/ преди единия и дуел детето я поздрави/, те си знаят тяхната.

# 303
Как пък ще привиква някого, който ми казва "да те е*а в устата, мършо" или ме блъска. Днес гледах въпросния епизод и наистина съм възхитена от реакцията на Росица спрямо псувните и простащината на Роман и крясъците и бутането на Христина. Аз  щях да избухна в плач или истерия на мой ред, или щях да го опердаша и да ме изкарат.

# 304
Джолева, тя опита когато групата беше заедно. Така много трудно се получават нещата.

# 305
Как пък ще привиква някого, който ми казва "да те е*а в устата, мършо" или ме блъска. Днес гледах въпросния епизод и наистина съм възхитена от реакцията на Росица спрямо псувните и простащината на Роман и крясъците и бутането на Христина. Аз  щях да избухна в плач или истерия на мой ред, или щях да го опердаша и да ме изкарат.

Ама как някой ще те обижда и ти ще си мълчиш.
Такова поведение аз в живота няма да позволя. Ще искам обеснение от човека. Агресия никога не съм толерирала, и не отвръщам с такава. Но магарето в калта няма да си оставя. Най-хубаво е когато някой беснее, а ти му говориш спокойно.

# 306
  • София
О, да, разбира се - Росица трябва да върви подир Роман и да му се моли.
А защо той - който беше брутално груб с нея - не я привика някъде насаме и да се извини за безобразното си държание?

# 307
Аз няма да се разрева, но на Роман сериозно ще му се промени зъбния статус, ще дам сериозен рейтинг на предаването, опосумите ще се напикат от кеф, а мен ще ме изгонят и заклеймят като първият сбил се във този формат
Ама пък ще съм първа в нещо.

# 308
На който му тежи дадена ситуация той вика другият обикновено, ако двама души не се изясняват значи нямат проблем със ситуацията.

# 309
  • София
Дами, нали знаете, че последователното публикуване на постове е забранено от правилника? Всяко мнение може да се коригира или допълни в рамките на 24 часа от написването му.  Peace

# 310
Джолева, тя опита когато групата беше заедно. Така много трудно се получават нещата.

Да , защото те  я нападнаха вкупом.
Аз не мисля че трябва да тича след всеки по отделно и да се обяснява.
То стана ясно че не искат да я чуят .И по отделно да са пак няма да я чуят или за момента ще се съгласят с нея, ще приемат казаното ..до следващото групово наритване.

# 311
  • София
Не съм против Росица, но тя реално си печели добри пари... от това, което е видяно и казано, по-скоро е във формата, за да покаже, че можела нещо си. На мъжа си, който по думите ѝ не я смята за жена. Еми, сори, не желая тя да печели. Дано си се пребори с нещата, които я мъчат, но тука вече тръгна състраданието, съответно и гласа на зрителя към нея. Не се кефя аз на такива работи.

Александра вече ми идва твърде дразнеща, цялата сълзлива пародия с Лили беше прекалено сладникава. И неискрена. Нещо си мислеше, че всички ще я подкрепят за фермер, а то какво стана... Определено ѝ замръзна усмивката. Дано не са ѝ дали амулета, защото тя, заедно с Христина, Ваня, Милена и Гошо, не го заслужават.

# 312
  • София
Не мисля, че това кой какви пари си има или има потенциал да спечели трябва да е критерий на кого да бъде даден амулетът.
Ако е така - направо да поставят в условията на играта, че нямат право на участие хора, които имат имущество на стойност над Х лева и да е ясно. Защото иначе кандитатите остават с грешното впечатление, че участват в състезание, в което всички имат равен старт.

# 313
  • Другата България
Джоли, няма смисъл да се хабиш. Hug

# 314
  • London
 Според мен изобщо няма значение кой колко има нужда от пари.Всеки един има желание да спечели наградата,на база престой във фермата.Беше тъпо изказване от страна на Вл.Николов за Дидо.Това не е благотворително шоу за хора с трудна съдба,това е игра-има правила,стратегии,дуели.Не бива това да е водещо.

Така е, но Дидо съм почти сигурна е там и със доста солиден хонорар, така че поначало известните не се напрягат по тази линия много, защото са си взели маичката. Не е благотворително шоу, за мен е най-вече за хората работили най-усърдно и съградили фермата + спечелени дуели. В този ред на мисли искам да видя скоро Нури на дуел, това все още му липсва....

Колкото до Росица, на 100% ги печели мъжа й.....тя ако иска да го напуска неговия доход ще спре да я грее.

Общи условия

Активация на акаунт