Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 418
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 420
Phenix, аз използвах думата "издънка" затова ти отговарям. Думите му , че изправен на финал до Нури ще спечели, защото ще разчита, че българите няма да гласуват за помак. За мен е издънка, за други значението е друго.Виж назад ако те интересува.Flushed

# 421
Тари, Hug , аз точно това попитах вчера, но никой не ми отговори - никой ли не се подразни от изказването на Дидо за евентуален финал с Нури. На мен не ми хареса - той е най-способен, но никакви гласове няма да получи....
Аз не го приех по този начин изказването. Приех го като чиста проба трезва преценка на шансовете, а не като неистово желание да победи с хитрост, печелейки вота на публиката.
Не, Хър, аз нямах точно това предвид. Simple Smile Трезва преценка на шансовете - да, но изтъкването на това, че за Нури няма да има никакъв вот, въпреки че е най-способен и достоен за финал, това ме подразни просто. Че изтъква (според мен) етническата принадлежност и вероизповедание на Нури като причина за евентуална липса на подкрепа от зрителите. Hands V Аз с такова впечатление останах - като Тари, за мен също е издънка. Hands V
Ако точкуването на финал е като миналогодишното - точките от игрите да имат повече тежест от зрителския вот, то Дидо май няма шанс срещу никого, не само срещу Нури, колкото и голяма зрителска подкрепа да получи. Hands V

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 11:36 от Ензим

# 422
  • На морето!
И аз харесвам Сашка, харесвам и Георги, т.е. не са ме подразнили с нищо и натегачи или не, навън бих общувала без проблем и с двамата.
Всъщност към този етап всички, с изключение на Христина, Милена и Роман са ми приятни и ми е абсолютно без значение кой ще спечели. Справят се чудесно по мои виждания, може би Нури и Александра имат най-голяма нужда от наградата, останалите малко или много са уредили живота си и са там за "забавление" както каза Роси.

# 423
Тари, Hug , аз точно това попитах вчера, но никой не ми отговори - никой ли не се подразни от изказването на Дидо за евентуален финал с Нури. На мен не ми хареса - той е най-способен, но никакви гласове няма да получи....
Аз не го приех по този начин изказването. Приех го като чиста проба трезва преценка на шансовете, а не като неистово желание да победи с хитрост, печелейки вота на публиката.
Не, Хър, аз нямах точно това предвид. Simple Smile Трезва преценка на шансовете - да, но изтъкването на това, че за Нури няма да има никакъв вот, въпреки че е най-способен и достоен за финал, това ме подразни просто. Че изтъква (според мен) етническата принадлежност и вероизповедание на Нури като причина за евентуална липса на подкрепа от зрителите. Hands V Аз с такова впечатление останах - като Тари, за мен също е издънка. Hands V
Ако точкуването на финал е като миналогодишното - точките от игрите да имат повече тежест от зрителския вот, то Дидо май няма шанс срещу никого, не само срещу Нури, колкото и голяма зрителска подкрепа да получи. Hands V
А да твърди обратното - че зрителите ще се скъсат да гласуват за "помакът от...", както го наричат от продукцията, нямаше ли пък да се изтълкува като лицемерие. Аз без да съм зле настроена към помаците, също не вярвам Нури да събере впечатляващ зрителски вот.

# 424
А да твърди обратното - че зрителите ще се скъсат да гласуват за "помакът от...", както го наричат от продукцията, нямаше ли пък да се изтълкува като лицемерие. Аз без да съм зле настроена към помаците, също не вярвам Нури да събере впечатляващ зрителски вот.
Според мен и самият Нури е напълно наясно с настроенията у нас на тема - помаци, турци, цигани. Той и затова казва, че не е там за победата, може би , защото още преди да влезе е бил наясно, че у нас хората едва ли биха го подкрепили, заради религията , която изповядва. Въпреки, че не винаги зрителският вот е от значение, но все пак дава огромна преднина на този, който я получава.
За мен Нури е сред най-достойните. Много ми се иска да им покаже на Гошко и Роман, че наистина има защо да го смятат за силна конкуренция. Като първият според мен се и страхува от него. Макар, че не би си го признал.

# 425
  • Варна
Рубриката „Сподели с Владо“ ми докара главоблъскане. Знаем какво съветваше Владо мъжете - да разкарат Дидо. А баш с него Дидо сподели желанието си да иде на финал с Нури, защото тогава има шанс да спечели. Кратко изхъмкване ,“нали разбираш...“ лек намек за етническата нетърпимост на българите към помаци,турци ...така ми прозвуча.Защото на всичко отгоре уточни,че на финал с Роман и Гошо няма шанс. Виж го ти тарикатчето, скрито лицемерче и ксенофобче...пред Гошо и камерите се прави, че няма значение какъв е Нури, важното е,че работи. А тайно си мечтае да победи по етнически признак.
Отново изгледах разговора на Дидо с Владо и такова 'изхъмкване' няма. Никакъв намек за етническа нетърпимост не каза и/или показа. Ще ти го цитирам. След като казва, че Нури не пие, не пуши и по цял ден хвърчи като финикиец - " Много трудно някой ще го бутне по тоя начин. Друг е въпроса, че това е любимия ти човек да стигне до финала. Щото винаги ще имаш повече вот от него. Владо - да ама ще вземе едно място. - Нека вземе. Точно с тоя човек искам да съм на финала. С кой да искам - с Георги ли, с Роман?с кой да искам да съм на финал. С по-живи, по-еспресивни и по- интересни ли? "
Иди доказвай после, че нямаш сестра.

# 426
Много ми е интересно като кажат “не съм там за наградата”. А за какво си? Срамно ли е да кажеш: “да искам да спечеля тези 100 000 лева”.

# 427
Аха, и що реши Дидо,че ще бъде на финал? Или си знае, само остава да има опонент,който да го кефи? Ами не е за финал Дидо, според мен де.

# 428
  • София
Дидо не е решил, че ще бъде на финал, а просто иска да бъде и в този смисъл е изказването му, че би искал да е с Нури. Смята го за достоен противник.
Дидо май ще си остане моят мъжки любимец, макар да е слабичък в битките, но пък е добър човек според мен. Много, много ми е симпатичен.

# 429
Дидо според мен не е за финал. Можеше да е, ако беше в Биг Брадър, където май нищо не правят освен да карат и обичат съответно отношението между хората има най-голяма важност. Обаче Дидо нито показва сръчност, нито фермерски умения. Според мен това е една от причините мъжете да го харесват. Те не виждат истинска конкуренция в него, когато става дума за дуели, игри и състезания на арената. Лесно е да говориш добро за противник, който е по-слаб от теб. Освен това не смятам, че Дидо си излага много ясно позицията по теми болни на цялото стопанство освен за коленето на животни, така че в това отношение и Нури не превъзхожда. Та, факторът тих, спокоен и добър плюс факторът, че не е много силен физически дава резултата, че е масово харесван от конкурентите си.  

# 430
Аз мисля, че Дидо имаше предвид, че на финал с Нури, Нури ще го бие, но няма да има вот от фенове, понеже не го харесват (може би, заради това, че е мюсюлмани и заради изказванията за съжителството). Но при финал с Жоро го е страх, защото мисли, че хем Жоро ще го бие, хем се харесва на хората и има шанс да има повечко гласове.
Ако знае Дидо колко е погрешно това му мнение/ явно вече знае де/

# 431
Много ми е интересно като кажат “не съм там за наградата”. А за какво си? Срамно ли е да кажеш: “да искам да спечеля тези 100 000 лева”.
Нали! Joy
Ох, пак ми домъчня за Роси - след като Сашка получи амулет, изказването ѝ беше нещо такова - даа, на Александра ѝ трябват парите, а аз съм тук за забавление. Ясно ми става от това, че на Роси също много ѝ трябват тези пари, защото подозирам, че смята да напусне мъжа си, а вероятно е напълно финансово зависима от него..., както писах и по-назад в темата.
Не мога да съм сигурна, разбира се, но така го усещам. Unamused
Всъщност - изобщо не ми харесаха коментарите на гостите кой имал повече нужда от наградата. Е, можем да приемем, че Дидо е успял човек и едва ли има финансови затруднения. А другите - на кого са му излишни сто хиляди... Не, те не са там за наградата, а от любов към мизерните условия, към тежка работа, абе - за приключението, даа. Joy

# 432
  • London
Аз написах какво мисля за амулета и в профила на Яни, той ми хареса коментара и по това съдя, че те с Гинчев, ако решаваха сами това нямаше да се случи..... В. Николов адски много се изложи, все още не мога да го проумея как не схваща, че той е пряко или косвено свързан с Алекс притежавайки школата в която тренира и изобщо не следваше и да помисля да й дава амулет, явно не схваща обаче или не му дреме...….

Тая седмица или Роман или Дидо пътува към вкъщи..... не вярвам Симо да падне от никой от тях.

Жоро да прати жена.... хехе това да го видя няма да го повярвам, така че общо взето другия вариант изобщо не го мисля.

Росица, просто не вярва, че е типаж, който би могъл да спечели зрителски вот. Нури по същия начин, те и заради това са с по-различни нагласи и заради това не мислят толкова много за победата, колкото просто да стигнат на финал без да спечелят. Така смятам...., а че всеки иска да победи е ясно, просто някои хора имат някаква представа за евентуален победител и не смятат, че те я покриват и заради това изказванията са такива.

# 433
  • София
Отново изгледах разговора на Дидо с Владо и такова 'изхъмкване' няма. Никакъв намек за етническа нетърпимост не каза и/или показа. Ще ти го цитирам. След като казва, че Нури не пие, не пуши и по цял ден хвърчи като финикиец - " Много трудно някой ще го бутне по тоя начин. Друг е въпроса, че това е любимия ти човек да стигне до финала. Щото винаги ще имаш повече вот от него. Владо - да ама ще вземе едно място. - Нека вземе. Точно с тоя човек искам да съм на финала. С кой да искам - с Георги ли, с Роман?с кой да искам да съм на финал. С по-живи, по-еспресивни и по- интересни ли? "
Иди доказвай после, че нямаш сестра.
Точно това влизах да напиша. Не виждам издънка в изказването му, просто, както казва и Хър - трезва преценка за шансовете си в играта. Той сам си каза и че не е никак силен и че всички мъже са го били във всякакъв вид игри.
Аз също съм от тези, на които Георги и Сашка са симпатични, но също и смятам, че последната спечели амулета по връзкарска линия. Други го заслужаваха много повече, но силно се надявам те наистина да имат силите да се справят и сами.

# 434
  • London

А направи ли ви впечатление Дидо как се изказа за Нури и Жоро, докато го даваха да говори с Владо, Яни или Иван ( забравих вече кой от тримата)? Поне аз разбрах, че колкото и да си правят густото с Жоро, сякаш не го смята за особено достоен противник и че Нури е най-подходящият и стойностен човек за финал. Поправете ме, ако греша.

По-скоро имаше предвид, че Нури е лесен противник като се стигне до зрителски вот, защото няма кой да гласува за него според Дидо. Според мен не си разбрала правилно.

Общи условия

Активация на акаунт