Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 349
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 540
  • София
На мен ми е много притеснено за Симеон.То го скъсаха от дуели,това е голямо натоварване.Преди това му се налага да мръзне на студа и да рине лайна,пък и на Ваня трябва да готви(тя не е роб!).Натрупва му се голяма сума умора,няма да може да подрежда точки и тази пуста снимка от пазара...не знам.
Аз продължавам да твърдя,че цялостната идея на този пазар е да спечелят пари и да си купят продукти,тоест кошници няма да има.Тази седмица обаче им поставиха задачи и не знам как и в кой ден една ратайка и двама потенциални дуелисти са на снимката.

# 541
  • Другата България
Не мисля, че Роман ще прави нещо от фалшив профил, достатъчно си говори каквото мисли.
А аз мисля. И освен това мисля, че не е очаквал изобщо такава всенародна симпатия към Росица и антипатия към него. И от злоба е превъртял - образно казано. И те така. След видяното, чутото, разказаното от вас - напълно допускам и това да е негово дело.

За Симеон и аз съм притеснена. Наистина много му се събра, и няма да може да реди игрите...не знам, за него съм твърдо, който и да му е съперник.

# 542
  • София
На мен пък ми звучи точно като постъпка на Роман това. Той и във фермата се държи по същия начин с Росица - да обиждаш някого и да го псуваш без никаква видима причина и повод, просто защото не ти е симпатичен, не може да е друго освен простотия и липса на възпитание.

Тази седмица обаче им поставиха задачи и не знам как и в кой ден една ратайка и двама потенциални дуелисти са на снимката.
Щом са казали, че ще се ходи на пазар, трябва да е тази седмица. И доколкото помня, продуктите, които си купуват с изкараните пари, нямат нищо общо с кошниците, получени от наставниците.
Аз се притеснявам ако Симеон викне Дидо за дуела, как ще се раздвоя, като харесвам и двамата - Дидо повече, но пък Симеон е по-заслужил, измъчиха го с това ратайство и дуели момчето...  Crazy Много се надявам да дръпне Роман и да го бие - хем ще си тръгне простакът, хем Дидо и Симо  ще останат още малко в играта.

# 543
  • София
Е вие какво си мислите, че поведението на Роман е присъщо само за него ли? Grinning Не е единствен, момичета. Не го очерняйте още.

# 544
  • София
А, какво да го очерняме ние, той и сам си се справя прекрасно с това. Може наистина да не е той във Фейсбук, но самият факт, че много оприличават поведението на въпросния с Романовото, говори достатъчно сам по себе си.

# 545
Да но задачата тази седмица е да подготвят продукцията за пазара.Не казаха ,че ще е тази седмица

# 546
  • London
Сега прочетох нещо интересно във фейса
От няколко дни се е явил един потребител, който обижда Росица по най долен и грозен начин.
Днес прочетох, че е Роман под чужд профил и с чужда снимка.Снимката е на някакъв спортист на когото е докладвано и човека е казал че ще вземе нужните мерки.Съответно днес снимката на въпросният профил е сменена.
Не знам колко е вярно.

Тцтцтцт, излагацията е пълна. Не съм го засякла де.... смисъл май, май отрицателни коментари за Роси няма, този ще да е бил единствен.Smile

# 547
  • София
Продукцията се състои само в опаковане, защото ще продават това, което са направили. Логично е да е тази седмица.

# 548
  • Другата България
Е вие какво си мислите, че поведението на Роман е присъщо само за него ли? Grinning Не е единствен, момичета. Не го очерняйте още.
Ние да го очерняме? Та той сам прекрасно се справя с тази задача, може ли повече накъде? Никой не отрича положително нещо, когато го направи, но за отношението му към Росица надали има някой, който да твърди, че е мил и любезен.
Например за проблема с Митко аз бях на негова страна, напълно нормално и обосновано решение, така се прави - и тогава писах. Но що се отнася до Росица - няма накъде повече, млад мъж, не му прави чест.
И да, аз не следя страницата във фейса, но момичетата, които го правят казват, че там Росица е харесвана. Сега се е появил този екземпляр.

# 549
  • София
Аз я следя и тук тонът е на високо интелектуално ниво.Странно-във форума сме с аватари,а там пишат с името си.
Та за Роси всички се изказват ласкаво.Има само един,който пише само с главни букви стил-к*рове,грозна краво-бе едно към едно с нашия герой ...Може пък да му е фен и да е попил всичко и да му подражава Simple Smile

# 550
  • Другата България
Какво искаш да кажеш с това
..... тук тонът е на високо интелектуално ниво.
? Че там са по-вулгарни, цинични и обиждащи ли пишещите? Ще взема утре да погледна и аз ако имам време.
Е то ако му е фен и му подражава много "светъл" пример има.... Stop Tired ooooh!

Едит: Ами то било много лесно бе хора. Отворих на коментарите под промото за довечера и на първо четене за минута намерих човека - Йордан Николов, или така се е кръстил, който сипе обидите, а и веднага попаднах на инфо за финалистите  doh smile3511 newsm61, а толкова се пазех....дано не е вярно, няма да чета повече там, знаех си, че не трябва, ама пусто любопитство... smile3538

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 19:37 от Merri_An

# 551
Във фейса ситуацията е трагична, много прости хора пишат. За там аз нямам нерви и време.
Всеки може да си вярва в каквото иска.
Ще видим кой ще избере Симо, но мисля, че ще му е доста трудно в неделя.

# 552
Обаче, в Благоевград пазарен ден е събота, демек дуелът няма да е минал.

# 553
  • София
Че там са по-вулгарни, цинични и обиждащи ли пишещите? Ще взема утре да погледна и аз ако имам време
Хич не си го причинявай.Аз ходя да следя за новини и анонси.Ето ти едно от изявленията на антифена на Роси,с хиляди извинения,за да добиеш представа

Йордан Николов Ей, като почнете да плюете по хората и да хвалите Росица и Помагача.
Росица е отвратително грозна. Ако Йода и Баба Яга се оженят и имат дете и детето им яде котешки и кучешки говна и повърне.
Повърнатото ще е Росица.

# 554
  • Другата България
Вече си го причиних точно за две минути и горчиво съжалявам.
Но добре, че прочетеното, от което съм така  Shocked Crazy, не съм го видяла.

Общи условия

Активация на акаунт