Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 280
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Нищо интересно за довечера, но за тези които искат да знаят нещо предварително
Скрит текст:
Изненада няма, Симо избира Дидо за втори дуелист. И той не е изненадан естествено. Странно ми е само, че като разсъждава казва, че Георги и Роман му били най-близки във фермата и ако имал избор, нямало да ги изпрати първи дуелисти.
За съжаление нищо не се споменава за пазара тези дни и най-вероятно изхода от двубоя е ясен заради снимката.
Гледах и Росица. Поздравява синчето си за рождения ден. Говори с много любов и на двете си деца. След това казва, че Христина я е обидила много и този път няма да и прости. Явно Роси е казала нещо за сина си като е черпела с тортата която направи и Христина я е прекъснала грубо. Роси казва, че и е прощавала досега всичко, прикривала е лентяйствата, имало е издънка и докато са брали царевицаата и т.н.. Но щяла да покаже отношението си и не я интересуват последствията. Да видим...
п.п. сетих се още нещо. Роман е казал на Дидо, че майка му е починала веднага след като се е върнал от погребението.
И Александра ще има рожден ден тези дни, Жоро и Ромах дишат хелий и и подаряват едната патица рано сутринта.

# 631
Представяте ли си Гошо да падне от Роси .
За Жорко не знам, но ако Роман някак си отиде на дуел с Росица и падне ще се пръсне от яд, а аз от смях.

# 632
За Жорко не знам, но ако Роман някак си отиде на дуел с Росица и падне ще се пръсне от яд, а аз от смях.
    Дано,дано,дано!!!

# 633
  • Вестерос
Оо, това ще бъде за мен по-голям кеф дори от падането на Сълзата от Вили миналата година. Smiling Imp
Върхът ще е !!!

# 634
Нищо интересно за довечера, но за тези които искат да знаят нещо предварително
Скрит текст:
Изненада няма, Симо избира Дидо за втори дуелист. И той не е изненадан естествено. Странно ми е само, че като разсъждава казва, че Георги и Роман му били най-близки във фермата и ако имал избор, нямало да ги изпрати първи дуелисти.
За съжаление нищо не се споменава за пазара тези дни и най-вероятно изхода от двубоя е ясен заради снимката.
Гледах и Росица. Поздравява синчето си за рождения ден. Говори с много любов и на двете си деца. След това казва, че Христина я е обидила много и този път няма да и прости. Явно Роси е казала нещо за сина си като е черпела с тортата която направи и Христина я е прекъснала грубо. Роси казва, че и е прощавала досега всичко, прикривала е лентяйствата, имало е издънка и докато са брали царевицаата и т.н.. Но щяла да покаже отношението си и не я интересуват последствията. Да видим...
п.п. сетих се още нещо. Роман е казал на Дидо, че майка му е починала веднага след като се е върнал от погребението.
И Александра ще има рожден ден тези дни, Жоро и Ромах дишат хелий и и подаряват едната патица рано сутринта.

Скрит текст:
Ако знаехме точно на коя дата е рождения ден на Александра,щяхме да разберем дали е преди или след пазара който е бил на 13.10 😉

# 635
Съзнателно пропуснах откровенията на Роман, защото ме доядя на продукцията. Нарочно са задържали 'признанието" за време близо до финала, защото знаят,че драгия зрител лесно забравя, та да ни домилее и да видим момчето , а не хулигана в Роман.Милена знаела...Дидо знаел...помните ли един странен разговор между Дидо и Роман в по предишни епизоди. Прави на двора говори повече Роман как фермата е уникално изживяване и е нетипично разчустван. Сценката беше ни в клин, ни в ръкав лепната ... та може да е било в онова време за Роман.
Няма да ми стане по-симпатичен след откровенията, има физическите качества да стигне до финал , ще съжалявам ако спечели, защото ще е вторият (след Стоян) победител когото не харесвам.
Симо е чудесен, чудесен млад мъж. Няма как да изпъкне в среда на хищници като Жоро, Милена и Роман, които са "интересни" по Дидо, защото вдигат шум и се държат властно и просташки понякога. Но го оценихме тук, колкото и малко да са го показвали , във фейса също е харесван. Значи има надежда за добротата Satisfied

# 636
  • Другата България
Още вчера написах аз това, което се случи и което сте коментирали. Гошето Ъфкорс избра Симеон, очаквано. Не може да проумее със стратегическото си мислене завалията, че и Ванчето ако стигне финал му е конкуренция, и то не малка. И какво направи - същото като Роман, за което му се блещеше и се биеше в гърдите, че той аджеба никога няма да направи в името на приятелството - изпрати Дидо на дуел, ама така, подмолно. Евала на Дидо, че си му го каза директно в очите, и отново съм с негативни мисли към Владо Николов за явния жокер, който им даде. И аз като всички /или почти всички/ смятам, че Симеон е твърде праволинеен с действията си досега и ще викне Дидо, и предвид снимката, която всички сме видели съм  Sad Confused за изхода от дуела. Разбира се, надявам се да е от тази седмица, защото ако не е, това е поредната издънка на журналисти и мурналисти, не се прави така. Много харесвам и Дидо, писала съм, но не знам защо Симеон ми стана много по-...на сърце от него в последните дни. Искрено се надявам да спечели и да е на финал, въпреки, че разумът ми казва друго.
За Роман няма какво да кажа, изобщо няма и да коментирам трагедията му и момента на споделянето ѝ. Съчувствам му, сега е решил, сега е споделил. Ама защо-той си знае. Това с нищо не променя мнението ми за него и не омаловажава поведението му към Росица. Но забелязвам друго - някак обединени в ненавистта към общия враг двамата с Христина си станаха много близки, и в случая нетърпимостта ми е насочена основно към нея. Човек, който с абсолютно нищо не е допринесъл за благото на останалите, който не заслужава по никакъв начин да е там ще стигне до последната седмица ей така, само защото продукцията е решила. Ами не е честно, най-малкото към всички, които са отпаднали и ще отпаднат до тогава. Тъпа история....

# 637
Мисля си вариантите при евентуално отпадане на Симо и при такова на Дидо.
Ако отпадне Симо ще предложи Нури за фермер, Дидо ще е сигурен претендент и от продукцията Сашка. Никой освен Роси няма да гласува за Нури и така той за пореден път няма да има шанс да бъде Фермер на седмицата. Борбата ще е между Дидо и Сашка. Като Дидо за 1 път ще спечели.
Ратаи ще са Христина и Георги. Георги дуелист. Няма да викне Нури, защото го е страх от него и така дуел Гошо - Роман. 70 на 30 печели Жоро.

Ако Дидо си тръгне ще предложи Ваня за Фермер, продукцията Нури. Отново никой не гласува за Нури. Печели Симо. Ратаи - Милена и Георги. Дуел Георги-Дидо. И пак същите проценти за оставане на Жоро.
Това са моите предложения. Вие как ги виждате нещата?

# 638
Аз мисля че ако Дидо е фермер и рстаи са Гошо и Хриса, Дидо няма да постъпи гадно и ще прати Хриса на дуел.Още повече че не я понася.
Ама да видим.

# 639
  • Другата България
Ето този ми харесва
Мисля си вариантите при евентуално отпадане на Симо и при такова на Дидо.
Ако отпадне Симо ще предложи Нури за фермер, Дидо ще е сигурен претендент и от продукцията Сашка. Никой освен Роси няма да гласува за Нури и така той за пореден път няма да има шанс да бъде Фермер на седмицата. Борбата ще е между Дидо и Сашка. Като Дидо за 1 път ще спечели.
Ратаи ще са Христина и Георги. Георги дуелист. Няма да викне Нури, защото го е страх от него и така дуел Гошо - Роман. 70 на 30 печели Жоро.
защото както написах вече, дълбоко в себе си поради много спойлери, жокери, мокери  и бла-бла смятам, че Симо ще отпадне. Peace
Иначе горе-долу и аз мисля същото - Симо би предложил Нури, Дидо - според мен Роси или Сашка, не знам за Ваня. newsm78 Сега вече от продукцията кого ще предлагат, за кого ще гласуват останалите, кой ще се пребори -  33uu.
И още нещо - ако Дидо "бие" Симеон, ще се потвърди моята /и не само/ теория, че на битките за фермер умишлено се пази и не печели. Което лично на мен не ми харесва и е минус за общата му оценка. Не харесвам хора, които се страхуват да поемат отговорност и не искат да влизат в конфликти с останалите, за да са си "добри" с всички. Stop

# 640
Аз пък мисля, че Нури вече има шанс да събере гласове от жените. Ако стане фермер ще прави мъжки дуел 100% и те го знаят. Така ще си гарантират поне място за последните дуели за определяне на финалисти.
Та ако бъде претендент за фермер, смятам че има шанс

# 641
Аз пък мисля, че Нури вече има шанс да събере гласове от жените. Ако стане фермер ще прави мъжки дуел 100% и те го знаят. Така ще си гарантират поне място за последните дуели за определяне на финалисти.
Та ако бъде претендент за фермер, смятам че има шанс

Така е, ама къде ти такава извисена женска логика. Всичките кокошки ще се присламчат към Гошето и компания.
Симо и Роси ако се доберат до финала са победители. Но звездите сочат, че Александра и Дидо май ще мерят сили....

# 642
  • София
И аз мисля, че Нури вече има шанс да стане фермер.  Peace
Ох, така ми се иска Симеон да избере Роман. Много ме дразни това момченце как си е повярвало, че е силен играч и само Георги би го извикал на дуел. Как пък забрави, че на косъм не падна от Цецо.
Много ще е гадно в неделя, ако дуелисти са Симеон и Дидо, направо не зная за кого да викам. Харесвам много и двамата и не ми се иска да отпадне нито един от тях, за разлика от разни пълнежи, които ще останат до финал - Христина, Милена, Ваня, Роман....  Confused

А ако наистина накрая се падне смесен дуел и Роси бие Роман, ще е сто пъти по-хубаво от това, че Сълзата падна от Вили.  Mr. Green

# 643
  • Другата България
А ако наистина накрая се падне смесен дуел и Роси бие Роман, ще е сто пъти по-хубаво от това, че Сълзата падна от Вили.  Mr. Green
newsm10 smile3501 smile3508 newsm62 Tada newsm74
Скрит текст:
Ох, какво ще правя като махнат окончателно старата версия и любимите ми емотиконки.... Sad Confused
Много, ама много искам Симеон да викне Роман на дуел довечера, но разумът ми казва друго. И затуй съм сигурна в обратното.

# 644
Аз мисля,че ако Дидо отпадне,ще посочи Нури за фермер.
Ако пък се изправят един срещу друг за фермер ,Нури ще го бие.

Общи условия

Активация на акаунт