Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 293
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 660
На мен един отговор в анкетата ми е крайно недостатъчен.
Ама цъкнах Гошо. Мразя хора който са със самочувствие без покритие, които театеалничат и мишкуват.
Ама искам поне за още трима да цъкна.

# 661
  • London
Скрит текст:
На снимката са Ваня, Роман, Дидо и Сашка. Предвид това, че тази седмица Ваня е ратай, се смята, че е от следващата. А предвид това, че и Дидо, и Роман са на нея, се смята, че Симеон е отпаднал. Поне такава е моята логика, за огромно мое съжаление. Дано да е от тази, тогава нещата се променят.

Има един ден в който ратаите.... преди дуела са се прибрали при другите. Аз смятам, че ще е в петък пазара. Simple Smile И догадките на повечето ви са грешни, но да видим права ли съм....

# 662
  • Другата България
Скрит текст:
На снимката са Ваня, Роман, Дидо и Сашка. Предвид това, че тази седмица Ваня е ратай, се смята, че е от следващата. А предвид това, че и Дидо, и Роман са на нея, се смята, че Симеон е отпаднал. Поне такава е моята логика, за огромно мое съжаление. Дано да е от тази, тогава нещата се променят.
Има един ден в който ратаите.... преди дуела са се прибрали при другите. Аз смятам, че ще е в петък пазара. Simple Smile И догадките на повечето ви са грешни, но да видим права ли съм....
Ако си права, аз ще съм супер доволна, както вече казах симпатизирам и на двамата - и на Симеон, и на Дидо, но сърцето ме тегли към Симо. А и ми е почти градски Heart Eyes.
Дано си права, това казвам. Grinning

# 663
  • Варна
Скрит текст:

Ще бъда много доволна, ако си права. 😁

# 664
Аз защо съм останала с впечатление, че на пазара ходи фермера на седмицата+ някои от фермерите.

# 665
Ама цъкнах Гошо. Мразя хора който са със самочувствие без покритие, които театеалничат и мишкуват.
Аз исках да нацъкам всички без Роси, Симо и Нури, може би и Дидо. Но Роман ми е като потенциален насилник. Било то и вербален такъв. Гошо е Ганьо( и без друго е фЬен на Алеко).

# 666
И аз мисля, че пазарът ще е другата седмица.13 октомври е събота.Не ми се иска да повярвам , но тази проклета снимка...

# 667
Ако искате новата шантава анкета да е с четири опции, например така:

Кои са Вашите четирима АНТИфаворити за победители в този сезон?
Joy

Че и на мен ми е трудно да посоча само един. Joy
Само не знам дали ще се запазят резултатите, защото при промяна на анкета форумът нещо се бъзика, невинаги се получава... Simple Smile

# 668
  • Другата България
Аз защо съм останала с впечатление, че на пазара ходи фермера на седмицата+ някои от фермерите.
Ако е така, значи е от следващата седмица и един от четиримата е новия фермер. Много жокери, много нещо ако е така. Не съм доволна. Crossing Arms Mr. Green
Само не знам дали ще се запазят резултатите, защото при промяна на анкета форумът нещо се бъзика, невинаги се получава... Simple Smile
Остави я така, я какви интересни резултати.... Grinning

# 669
Stuck Out Tongue Winking EyeВсе едно аз съм го писала.

# 670
Ако искате новата шантава анкета да е с четири опции, например така:

Кои са Вашите четирима АНТИфаворити за победители в този сезон?
Joy

Че и на мен ми е трудно да посоча само един. Joy

Давай.Поне 4.

# 671
  • Стара Загора
Отбелязах Георги, но искам да маркирам Милена, Роман и Александра! (само един отговор не ми е достатъчен) Simple Smile

# 672
  • London
И аз мисля, че пазарът ще е другата седмица.13 октомври е събота.Не ми се иска да повярвам , но тази проклета снимка...

Тогава е пусната статията, това не означава, че снимката и материала не е от петък на 12 ти. На този принцип поне работят вестниците.... така че аз съм склонна да вярвам, че това пак не е довод.

# 673
Отбелязах Георги, но искам да маркирам Милена, Роман и Александра! (само един отговор не ми е достатъчен) Simple Smile
Можеш да го промениш, има 4 опции за гласуване. Simple Smile

# 674
  • Другата България
Тогава е пусната статията, това не означава, че снимката и материала не е от петък на 12 ти. На този принцип поне работят вестниците.... така че аз съм склонна да вярвам, че това пак не е довод.
Добре де, ще видим в петък, тоест, утре. Малко остана.
Ензим, щом мнозинството иска - ок, променено. Peace
Освен Милена, разбира се Христина, Роман и Ваня от мен.

Общи условия

Активация на акаунт