Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 246
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Аз по принцип говорех, не конкретизирах за теб лично. По принцип е така, както казваш, но поне за мен имаше известна доза противоречие в думите ти, затова и реагирах. Общо взето разбрах какво имаш предвид.
Но както и да го наречеш, единствено Роман още от самото начало се дръпна от отбора си и се присламчи към другия, по-многоброен такъв. След това вече започнаха реакциите на останалите.

# 721
Няма значение какъв е реда. Никой на никого не е длъжен за нищо. Влизат непознати хора, които играят за 100000 лв. Кой, как си играе играта- това си е негова работа. На дуел всеки е сам и разчита на себе си. Подсказването отстрани е ок, но на арената си сам.  Гошката като много принципен и отборен играч кво направи? Прати Дидо на дръвника. Само че тук само Роман се дъвче тенденциозно. Единствено той и Ваня си признават откровено, че нямат скрупули, защото това е играта. 

# 722
А не се дъвче само Роман.Дъвчем и Гошо и Милена и Хриса
Дъвчем ги защото се излагат най много.

# 723
  • Другата България
Само че тук само Роман се дъвче тенденциозно.
Naughty Stop Ето това вече не е вярно, ама изобщо не е вярно. Роман се дъвче основно заради просташкото си поведение спрямо Росица, което е факт, очеизвадно и няма човек, който да го отрича. Това не е тенденциозно, сори, ама явно гледаме различни предавания. Tired Ето това имах предвид одеве, като казах, че трябва човек да е реалист, а не заслепен почитател - сега го доказваш това нещо ти самата. За изборът на Роман за Митко и изобщо за това, че играе играта никой не го е упрекнал, моля да правиш разлика кого и защо "дъвчем".
И що се отнася до самото "дъвчене" - ако четеш редовно ще си наясно, че и други участници се "дъвчат" дълго и напоително, особено когато са дали повод за това.

# 724
  • София
Да не забравяме, че нашия човек на дуел го прати точно човек от неговия отбор. Длъжен ли е да подкрепя отбора си в такъв случай? Нури прати Роман на дуел вместо онова нещо- Хриса. Ми при така стеклите се обстоятелства и аз не бих се чувствала длъжна да съм лоялна към този отбор.
Ами всъщност ти защитаваш Роман на базата на този ред, сама го даваш като пример тук. Само че си обърнала нещата. А може би, ако Роман не беше се присламчил към другия отбор, Нури нямаше да го прати на дуел.

# 725
Прочети ми следващите постове. Не защитавам Роман на базата на това там, а по съвсем други причини, които сэм писала вече в темата и няма да се повтарям. Всъщност, аз харесвам и Симо, Дидо и Нури също, но не възприемам 9Роман като повечето пишещи в темата. Който и от  тримата да спечели ми е ок, но не и онова нещо- Жорко.  

# 726
Е то от емигрантите колко пъти бяха фермери.Един път Нури и един път Роси.Не се сещам за друг
Другите просто не допуснаха емигрантите да са на влст
Романчо го усети това и беж при властимащите.
Което си е негово право но съвсем пък в правото на Нури е да прати него на дуел,тъй като вече не бяха в един отбор...по желание на Роман.

# 727
Гласувах за Александра и Милена. За разлика от повечето зрители, на мен  Александра ми е неприятна от ден 1ви и тя ще е единствената за която ще съм изключително ядосана ако спечели. Дружката и по пушене и без това няма шанс за победа.

# 728
  • Другата България
Най-много хора до тук не харесват Милена, ти да видиш, каква "изненада". smile3532

# 729
  • София
Прочети ми следващите постове. Не защитавам Роман на базата на това там, а по съвсем други причини, които сэм писала вече в темата и няма да се повтарям. Всъщност, аз харесвам и Симо, Дидо и Нури също, но не възприемам 9Роман като повечето пишещи в темата. Който и от  тримата да спечели ми е ок, но не и онова нещо- Жорко.  
Прочела съм ти всичките постове. Просто го даде като пример и оправдание защо Роман се бил присламчил към другия отбор, а когато ти обърнахме внимание, че редът беше друг, изведнъж стана без значение.
И разбира се, че всеки има право да играе играта така, както я разбира. Последствията от това обаче също трябва да се приемат.

# 730
Я веднага да си признава който е сложил Симо в АНТИ
Imp

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 17:59 от mrav4ica

# 731
  • London
Ако Роман не се държеше така дръпнато и с някакви едва ли не изказвания, че е с тия хора от отбора от немай къде все си мисля, че изобщо нямаше да се стига до пращането му на дуел от Нури. Както се вижда Нури имаше чудесни отношения с всички останали в отбора и до ден днешен се радва за тях като се представят добре и стои винаги на техните пейки и им помага с каквото може.

Сигурно Гошо се е регистрирал за да гласува и види вота.Sweat Smile Или Роман?Weary

# 732
  • тук и там
Аз нямах някакво специално отношение към Милена,тоест-да ми е много анти.Но това до сценката,когато брутално и грозно  Роман псуваше Роси пред очите и,а тя си пушеше,хилеше и пееше"аз обичам луди,луди жаби"..За жена ,и то минала 40-те,това поведение ми се стори супер неадекватно,долно  и низко.
Гласувах за Роман,Гошо,Хриса и Милена.

# 733
изобщо няма какво да се чудим за това кой и как отпада - само избора на 2 дуелист е решение на участника - не вярва, че за всичко останало - фермер, игри за фермерство, ратаи, 1 дуелист, избор на фермера от отпадналия се вземат решения без побутване от продукцията.

Та и за дуелите - зависи какви игри им сложат -на дуела и как ще подшушнат на 2 дуелист да ги нареди

# 734
  • Калгари, Канада
Не знам защо някои мислят, че Нури няма шанс на финала. Това единствено зависи как определят точките от продукцията, а те си ги нагласяват както те си преценят, внасят нови правила и т.н. Може изобщо да не зависи от гласуващите хора и той да си спечели битките, а може и да зависи и хората да гласуват за Нури. На мен Нури ми прилича на Райно, способен е дори повече от него, доказа се вече. Ще е признак на израстване и широкоскроеност, ако все пак в 2018 година българина надмогне религиозните различия и гласува за заслужил и доказал се човек, способен и добър в това, в което се захваща.

Колкото до изказването за робството, това е до голяма степен трик, ако не го е заявил на продукцията толкова рязко, то е нямало да изберат него да участва. Това е бил единствения шанс да го изберат. Хитър ход, който сработи. Това е моето мнение.

И ако някой пита, аз съм си християнка, но живея на място, където се дава шанс по заслуги, не по етнически произход или религия.

Общи условия

Активация на акаунт