Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 293
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 750
😂😂😂Май яко съм във филма.Не почти съм сигурна , че казаха нещо такова в първите седмици на предаването

# 751
Не вярвам да са използвали думата неприятен и не си спомням.
А,що? Аз от И&А очаквам всичко

# 752
Не вярвам да са използвали думата неприятен и не си спомням.
А,що? Аз от И&А очаквам всичко
Ами все си мисля, че така няма да се изкажат за участник, но все пак имам 1% съмнение.

# 753
Не си спомням точно, но беше нещо,че няма да се върне в Българиа заради хората

# 754
Всъщност само той не беше лоялен. Това казва Рейна. Нури след това го изпрати на дуел.
Дъвчем едно и също без резултат, аз се отказвам. Peace
Спорът наистина е безсмислен, но пак ще повторя-  това не е отборна игра. Роман отказа да подкрепи Росица, която от самото начало каза, че не харесва. Да не говорим, че сигурно и другите от отбора на емигрантите бяха  за Гергана, но никой не посмя да го каже. Никой на никого не е длъжен.
И аз приключвам😊

# 755
  • София
Всъщност само той не беше лоялен. Това казва Рейна. Нури след това го изпрати на дуел.
Дъвчем едно и също без резултат, аз се отказвам. Peace
Благодаря, Мери, че се опитваш и ти!  Hug  Heart Eyes Но май наистина няма смисъл.

Не ми се вярва изобщо да се получи нещо между Симеон и Радка, не и сериозно.

# 756
Нури нали щеше да дарява парите 😂😂😂изведнъж реши да размисли.

# 757
Нури ще развива селски туризъм  Oha!

# 758
Според мен имаше някакви камъни в Градината на Илияна Раева в коментара зсд кадър

# 759
  • Sunshine state
Абсолютно очакван избор. Харесва ми, че няма драми и при двамата и че Симеон си ксза в прав текст защо избира Дидо. Изобщо Симо много ме кефи. 🤗

# 760
Дидо направи едно изказване, което затвърди мнението ми за него, не особено ласкаво. Харесвал Симо най-малко от останалите там мъже. Еее, Дидо, и ти като ВН, оля се.

# 761
Без думи съм.

# 762
Ваня вдига акциите на Хриса   Laughing

# 763
  • постоянно
Достигнах до извода , че е Христина е шизофреник  . Тва не е нормално бе хора , да говориш на “ непознати “ хора по такъв начин . Пълно психо !!!! 😡😡😡

# 764
  • София
Ейййй тази смръдла има късмет, че аз не бях на мястото на Росица. Набивам й шамарите, стягам си сака и си тръгвам. То бива малоумно, бива, ама тази е тъпа като стадо овце.

Общи условия

Активация на акаунт