Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 146
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Музикална академия по тв7,където правеха и Къртицата-любимото ми риалити.
По темата-много скучни два поредни епизода,чак не ми се коментира.

# 1 006
Нямаше ме два дни  и сте написали всичко😀Не знам защо, но мисля, че фермер тази седмица ще е Ваня

# 1 007
Скрит текст:
Меч все още не съм вадила.  Wink Зададох два въпроса на две потребителки, но така като гледам отговор няма да получа.  Wink

А, ще получиш, що да не получиш. Никъде не съм написала, че одобрявам такъв тип поведение и че съм ок някой да се държи така с мен или с майка ми. Ама е добре преди да упрекнем и заклеймим някого, да се опитаме да го разберем и да се поставим на неговото място. Защото има ситуации, които изкарват наяве най- тъмните страни от характера  ни,  пък уж реално не сме лоши хора. Обидил  бил Лили, ама той беше човека , който най- много я подкрепяше при дуелите и на когото тя написа, че ще й липсва при излизането си.
Благодаря за "хлъзгавият" както стана модерно да се използва в темата, отговор.  Grinning

# 1 008
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Меч все още не съм вадила.  Wink Зададох два въпроса на две потребителки, но така като гледам отговор няма да получа.  Wink
А, ще получиш, що да не получиш. Никъде не съм написала, че одобрявам такъв тип поведение и че съм ок някой да се държи така с мен или с майка ми. Ама е добре преди да упрекнем и заклеймим някого, да се опитаме да го разберем и да се поставим на неговото място. Защото има ситуации, които изкарват наяве най- тъмните страни от характера  ни,  пък уж реално не сме лоши хора. Обидил  бил Лили, ама той беше човека , който най- много я подкрепяше при дуелите и на когото тя написа, че ще й липсва при излизането си.
Благодаря за "хлъзгавият" както стана модерно да се използва в темата, отговор.  Grinning
bowuu bowuu bowuu Чувствам се поласкана. Hug

# 1 009
  • Варна
Дразни ме колко грозни им стават нещата, които тъкат, особено на Росица. Като малка съм си "играла" с такъв стан, трябва да стане правоъгълник в случая, нейните са като пясъчен часовник. Grinning

Ѕmile, това и на мен ми направи впечатление. Grinning На мен лично ми отговаря на много въпроси това иначе деликатно и лесно за изработване ръкоделие на Роси. Такъв и е и характера, стегната, пренавита, на моменти нехармонична дори. Беше го докарала горе долу донякъде добре, после извъднъш като прещипан кренвирш, после пак разхлабила. Ей с това точно ги дразни мисля вътре, честно да си кажа и аз на такива хора без финес се дразня, които вършат работа само щото трябва да се отметне за свършена, а не с цел удовлетворение от резултата да получиш.

# 1 010
  • София
А аз да върна малко времето в миналата година - повече + или - коментари имаше за Ивoнаа? Че до сега не съм гледала сезоните.

# 1 011
  • Другата България
Не си спомням точно, Ензимчето предполагам помни повече, защото тя не я харесваше и сме "кръстосвали шпаги" по този повод с нея. Според мен 50 на 50 някъде бяха нещата.

# 1 012
Не ви дочетох,сега ще се върна да прочета,но бяхте написали,че Дидо не е бил в брадъра и сега,ако имаше емотикон дето да се засилва в стената ще го използвах за себе си.Аз от тооолко много години помня,че Дидо беше там...онзи ден разбрах,че това дете не било същото,което се беше родило там,а аз цял живот мислех,че е същото,но е влезнало пак...Нещо паметта ми си играе с мен,а уж съм млад човек...
И малко не по темата,но този сезон ми харесва повече от другите.В предишните имаше от това старото поколение и ги бяха избрали едни...примерно Дарина (мисля,че се казваше,ако не съм оплескала пак нещо) ми бъркаше в нервната система,и този сезон има,но не са чак толкова зле като преди.Хриса дразни,но тя е леко нагаждач и е склонна да спре за малко с избухванията,а сега накрая я виждам леееко по-кротка,но съвсем леко.

# 1 013
Ще си пиша каквото си искам в темата, и ще защитавам когото си искам. И ще ме извините, но през няколко страници няма да пиша какво мисля за случката с Росица.
Аз поне в постовете си не пиша как ще шибна шамар на някой играч, нито използвам изрази като изрод, това не е в моя характер, за разлика на много от пишештите тук. И сега сериозно вие или аз се доближаваме до въпросната случка?

# 1 014
Детето беше на Виолета Здравкова, Данайа се казваше. Вече трябва да е голяма госпожица( дано не е нещо, като Сузанита). А бебе роди Светлана от Биг Брадър 3, една фризьорка забременяла от любовника си, с който също към настоящия момент не беше.

Миналата година гледах само дуелите. И четях тук темата. Антипатична ми беше много Виолета, въпреки сполетялото я нещастие, намирах я за много злобна, може и така да ми се е струвало. Имаше един влюбен и ревящ и тоя , като го водех и ми идеше да сваля чехъла и да го опукам с него. На финала бях за Яни, според мен имаше най-много нужда, не толкова от парите, ами за да си повдигне самочувствието. Надявах се да си намери някоя, защото му личеше , че в жаден за любов.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 17:19 от BaDBluEeYeS

# 1 015
Не си спомням точно, Ензимчето предполагам помни повече, защото тя не я харесваше и сме "кръстосвали шпаги" по този повод с нея. Според мен 50 на 50 някъде бяха нещата.
Да ти кажа истина е че Ивона беше 50:50.Досега толкова негативни коментари за играч както в този сезон не е имало.Ама и чаааак толкова дразнещи не е имало.
А тук са поне четирима- Гошо, Ромсн, Хриса и Милена.То се вижда и по анкетата.

# 1 016
Да онзи ден ги видях,че са коренно различни хора,но изобщо не съм се сетила да погледна кой точно скочи да спаси Даная като падна във водата.И имаше една снимка на нея от сега и е много симпатична.Явно съм открила някаква прилика между Светлана и Виолета, и Дидо и Дичо.Макар,че сега като сравня Светлана и Виолета една до друга има огромна разлика,минимум излъчването на Светлана.
И сега като споменахте Стар академи ми зашумя в главата песента им и не спира да се върти...
И на мен ми се струва,че Яни заслужаваше най-много да спечели и най-много имаше нужда от това.Владо Николов ми беше направил много добро впечатление,но с изказването си от този сезон ме отвя.

# 1 017
  • София
И според мен бяха 50:50 нещата с Ивона. В началото повечето тук й симпатизирахме и не разбирахме защо съфермерите й не я харесват, но с времето лъсна пренебрежителното й и високомерно отношение към другите и разбрахме защо е толкова недолюбвана.

# 1 018
  • В светлината на слънцето
Извинете, че ви нахлувам така устремно в темата, но се сетих, че тук може да знаете. Имам следното питане - някой дали знае как се казва сестрата на Ваня Стамболова? Рових из нета, но не открих инфо.

# 1 019
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
С нищо не оправдавам просташкото отношение на Роман.
Мъжката версия на Христина,с разликата,че Роман малко от малко успява да се контролира,докато другата е просто упадък,както вече споменах.Срам и позор за родители им са тези двамата.

Нямам против Дидо да спечели сезона,макар да смятам,че има участници,които го заслужават повече - Нури например.Росица също е добра опция за победител,макар че не харесвам черти от характера и поведението й,показани във формата.

Общи условия

Активация на акаунт