Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 112
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 1 050
Ах, сървайвър, и на мен ми липсва. Гледам американския, но в последните години като че ли взе да ми доскучава, имам чувството, че все един и същи сезон гледам.
Бях чела преди време, че Милошев губи лиценза, ако пет години не направи продукция, така че по мои сметки догодина ще се радваме на нов български сезон. Дано, дано.

Аз също предпочитам фермата с нови лица. Ако все пак има олстарс, ми се иска да гледам хора като Райно, Краси, Калоян, Нури, но като знаем продуцентите, най-вероятно ще съберат Варсамов, Макето, Божидара и Христина. Дано не, дано не.

Четат тука, четат, миналата година и аз подхвърлих, че е трябвало първо да пият ракии, а после на кокили и познайте тази година как направиха играта.

# 1 051
https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/uroci … lija-semkova.html
Митко и Лили в Тази неделя.
Скрит текст:
Сякаш пускат и леки спойлери накрая с това кого подкрепят. Лили - Роси, а Митко -Дидо. За него е ясно, но нали уж Сашка ѝ е най-близката. Предполагам, че или са развалили отношенията си(а уж твърди, че не) или Александра не е на финал.

# 1 052
Да си кажа честно - ферма, пълна с Райновци, Нурита и подобни работАри - никак, ама никак няма да ми е интересна. Какво ще гледаме - как си работят в мир и сговор, не, мерси. Simple Smile
А Макето не бих я сравнявала с Хриса и Варсамов. И нищо злобно не видях у нея, каквото и да пишат някои, видях момиче, което е способно с две приказки да постави всеки на мястото му, не тъпа простачка като Хриса и Варсамов. Явно откривам много общо между нея и себе си. Smiling Imp А как ме беше яд, че Макето не отиде на финал, уф... Simple Smile
Победителят от втори сезон пък ми беше толкова противен, че просто.... Няма значение, де, минало. Simple Smile
Дано няма изгъзици от сорта на ол Старс, дано има нови интересни сезони, макар че всичко се изчерпва и големи надежди точно за Интересни - нямам.

# 1 053
Аз пък бях за Стоян и се радвам, че той спечели, а не разни Макета и Слънчаци. Хеля пък шантаво Миховци.
Юлиана прекалено много хейтеше известните, а и сред тях имаше готини.

Това с известните ме връща към Къртицата, сетих се за Пушката. Ей той ми е много по-стойностен от ВН.

# 1 054
Ензим, точно това изречение "Да си кажа честно - ферма, пълна с Райновци, Нурита и подобни работАри - никак, ама никак няма да ми е интересна. Какво ще гледаме - как си работят в мир и сговор, не, мерси. Smile" го подкрепям с две ръце. Същото казах и на мъжът ми преди няколко дена.

# 1 055
  • London
Е, ще има разговори, дори ще има спорове на 100%, дори и с такъв каст, но ще е с много идеи по-културно. Лично аз го предпочитам пред истерици и скандалджии.

# 1 056
Гледах Митко и Лили в Тази Неделя по БТВ  Shocked Нищо ново не казаха ,обичайните си стари истории за миналото си ,където ги разправяха и във фермата .Накрая Лили отново спомена че работи в механа и пише аранжименти за певците .

# 1 057
Е, ще има разговори, дори ще има спорове на 100%, дори и с такъв каст, но ще е с много идеи по-културно. Лично аз го предпочитам пред истерици и скандалджии.
Да, най-много да се посдърпат кой е по-голям майстор и разбирач, но като цяло ще е пълна скука. Simple Smile

# 1 058
  • София
И аз не бих искала да гледам Ол старс, по-добре чисто нови муцуни.

# 1 059
Аз мисля, че гласуването на зрителите  не е  добра идея...... ние си създаваме впечатления по това, което ни показват. Още повече като има популярни личности, с техните си фенове навън. Е, може и така да се изложят, че да има обратен ефект, но при всички случаи не са с равен старт всички участници.
Такмо това харесвам на Сървайвър. Трябва така да играеш, че хем да успееш да отдеш на финал, хем да гласуват за теб отпадналите.

# 1 060
  • Вестерос
В Сървайвър има вот на публика накрая!

# 1 061
Няма.
В един от нашите сезони бяха направили, но май за любимец на публиката до колкото си спомням

# 1 062
  • Другата България
А аз пък искам да има вот на публиката накрая. Crossing Arms Защо ги гледаме три месеца и се вълнуваме с тях, ако накрая зрителят не може да си каже тежката дума? Сега, дали трябва да е определящ за крайната победа не знам, но трябва да има оценка. Виждаме какви понякога леки игри дават на финала, виждаме и че оценката на отпадналите е субективна понякога, и договорки има, и се разбират предварително за кого да гласуват - за мен пък това не е дообмислено - два пъти гласуват отпадналите-ами тъпо ми е, хайде веднъж като влязат накрая да, ама защо и на финала отново? Затова зрителят трябва да има участие в крайния резултат.
И аз мисля, че имаше.... newsm78 Thinking

# 1 063
  • Sunshine state
И аз смятам, че трябва да има вот на публиката.Това за Фермата. За Сървайвър помня, че май само в едно от предаванията бяха направили вот, но подробности не си спомням много. Иначе игрите на финала се играеха на самите острови и победителят се знаеше предварително. Искрено се надявам да направят един сезон другата година, но честно казано се съмнявам.
Скрит текст:
Понеже вече знам изхода от дуела, и съм наясно, че Симо ще си тръгне за съжаление, не ми се гледа особено. Много исках той да се класира за финал,жалко.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 15:36 от Pupitka

# 1 064
Аз не мисля, че зрителят има участие реално в избора на победител. Хората може да си пращат смс- и, ама не знам сали реално те решават каквото и да било.
Май сме доста феновете на Сървайвър. За съжаление,  аз мисля, че няма да има следващ сезон.  Много голяма инвестиция е това- намирането на терен на другия край на света, превозването на екип, участници и тн. Жалко, на американския Сървайвър имам няколко сезона на компа, ама нещо не ме грабва. 

Общи условия

Активация на акаунт