VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 569
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 320
Не си ги спомняш пък знаеш, че си спала с него 😄 Тоя брадър бе.

Ами тя си знае, че е минала всички в София между 25 и 50 години. Щом е в този възрастов диапазон, значи е минала и него. Не е нужно да го помни Joy

Лелеее, толкова готин епизод на ББ не съм гледала от години.

# 1 321
Няма да издържа достойнството им до 23, приятно гледане.

# 1 322
  • Испания

Това много тенденциозно са ни го спестили.

Не са. Показаха го, но никой не защити тогава Никита, а всички скочиха срещу нея.

Не очаквах, че сега Гъмов ще се сети за случката.

# 1 323
# 1 324
  • густо майна Филибето

А по първата ти точка, според мен Благой е първосигнално ядосан на Борислав, а не на Злата. Също така Благой сериозно се издразни на Биг Брадър за неговата дързост да поставя под съмнение номинациите на екипа Блаткови.

Много ясно , че ще е ядосан. Кой мъж няма да побеснее, ако се появи някой бивш и вземе пред него да обяснява как оправил жена муи колко пъти. Даже е много сдържан.

# 1 325
Ама и Никита просто да беше казала: "Бръмчалка си и няма да ми се дзвериш!".
Все пак и тя неадекватно реагира с тая история от преди 10 години, че после се и отметна и почна да се извинява.

Трябва и повече смелост на тая жена и да е по-отракана.

# 1 326
Ако беше го казала Никита щяха да са го въртяли поне 100 пъти и коментирлаи във всички предавания на нова, но нали е покровителстваната до сега Златка са го минали тихо..под сурдинка.

# 1 327
  • София
Може и да е почерпен Гъмов, обаче наистина Златка скочи да защитава Цецо с такъв устрем, че за малко перуката на Никита да отфърчи. И от там се почна цялата грозна история.
Друго ме гризе, защо едва сега Гъмов припомня как всъщност започна всичко? И не подкрепяше ли той Джизъс фемили и Албена във войната срещу Никита?

Кога са го давали това,  че нещо съм го изтървала? Не казаха ли, че минути преди лайфа е било
Още когато започнаха да дават за скандала, имаха мисия бяха завързани по двойки. Преди влизането на Борислав.

# 1 328
  • Някъде в Матрицата
Снежните човеци рулз! 😂😂😂

# 1 329
  • София
Много ясно , че ще е ядосан. Кой мъж няма да побеснее, ако се появи някой бивш и вземе пред него да обяснява как оправил жена муи колко пъти. Даже е много сдържан.
Ами да се ядосва на Златка, Борислав какво е виновен, все пак не я е изнасилил.

# 1 330
Глуповетините не могат да намерят бутона още.

# 1 331
Охх, ще умра от смях...
Толкова нагласена работа, та чак е смешно. Ама ББ, ти съвсем ни вземА за мезе. Simple Smile )))

# 1 332
Глуповетините не могат да намерят бутона още.
hahaha

# 1 333
 hahaha hahaha hahaha Снежковците ще вземат да бият въпреки, че елхите знаят отговорите  hahaha

# 1 334
Ама много са прости тези елхи. Защо се обясняват като дават верните отговори?
Естествено, че ще се издадат. 😒🙄

Общи условия

Активация на акаунт