VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 652
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 335
Елхите трябва да се понапънат да скрият, че знаят всичко. Тоест да се правят на някои въпроси, че не знаят отговора, за да е по-естествено.
Ама май мозъкът не им стига за това.

# 1 336
На Джапанката много и пролича, че знае отговора. Ще ги хванат.

# 1 337
  • У Диспансера ...♥♥♥
То е ясно, че знаят отговорите 😄
Снежковците не знаят ама им дишат във врата 😄

# 1 338
 😂😂😂 Гъмов!

# 1 339
  • София
В крайна сметка кой от нас няма минало?  Не виждам кой знае каква драма в това, че двама души, които са правили секс преди n години, по някакво стечение на обстоятелствата сега са под един покрив. Нито пък мисля, че Златка е длъжна да дава отчет на Благой за бившите си. Знаят се и двамата достатъчно са дъвкани по медиите. Смешни станаха с липсата на достойнство, за което толкова претендират. Да, Никита пресоли, но видяхме, че Златка хич не е лесна за съжителство и провокира.  Неслучайно и Емануела така тихо, тихо на пръсти стъпваше покрай нея. Пък мъжете им все едно не са имали предишни връзки, та такива лекции по морал четат. Като  е имала д*пе Златка за някои неща ще си носи последствията и като са се хванали с нея (и за двамата се отнася) ще се червят в ефир и толкоз.

ПП. Благой май ще й бие шута след всичко чуто в днешния лайф.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 22:41 от malina_smile

# 1 340
Мисля си, че на тези са им дали някаква книжка с информация за Коледа да четат предварително, както във Фермата им дават земеделски книги, преди състезания с въпроси. И това сега е изпитът кой какво е запонил...

# 1 341
Ама много са прости тези елхи. Защо се обясняват като дават верните отговори?
Естествено, че ще се издадат. 😒🙄
Тооочно. Толкова са гузни Simple Smile

# 1 342
  • София
Те от зор да имитират собствени знания, буквално се издават, че не им е чиста работата.  Laughing

# 1 343
Може ли някой да ми каже накратко каква е идеята на тази мисия. Някаква тайна има в едната група, но изпуснах Hands Pray

# 1 344
Гъмов номинира Никита, защото уронвала достойнството на мъжа си. Какви са тия глупави номинации? Него с какво го е засегнало това?

# 1 345
  • София
Може ли някой да ми каже накратко каква е идеята на тази мисия. Някаква тайна има в едната група, но изпуснах Hands Pray
На елхите ББ им даде верните отговори предварително.  Peace

# 1 346
Е с този отговор да не се усетят, че тея знаят въпросите...

# 1 347
  • Испания

На елхите им бяха дадени отговорите предварително.

Рейне,

# 1 348
  • 221B Baker Street
Ще ме прощавате, ама са много смотани елхичките...

# 1 349
Абе, да !!!
Златка и Благой да знаят отговори на такива въпроси 😂😂
Поне малко аванта да им бяха пуснали, че така е твърде прозрачно.

Общи условия

Активация на акаунт