VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 625
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 530
Упс, току що се оказва, че Никита е и подла, на всичкото отгоре.
Никита към Златка: "Той ми каза за тебе неща, които аз няма да кажа, ако ще ББ да ме изгони...!" Уоу!
Това не се ли нарича тактичност?

Тактичност се нарича да не казва човек въобще такова нещо. Особено пред цяла България.
А иначе, си е жива подлост - аз какви гадни работи знам още за тебе eхеее, обаче няма да ги кажа, да знаеш.
Уж съм твой човек, обаче ай хвани това лай---о. Защото те харесвам. Simple Smile )))

# 1 531
  • Варна
Аз май наистина оглупявам ... Златка кога го придоби това достойнство дето нацията трябва да го пази?!?!? Thinking

# 1 532
  • Испания
Боби е при Гала.

# 1 533
  • густо майна Филибето
Аз пък не разбирам защо такъв голям обществен интерес има към Златкините "флиртове"? Има далеч по-големи бръмчалки от нея. На 32 е жената, имала е време доста да ги навърти. Светът е пълен с неизвестни бръмчалки, къде къде по-оборотни от нея. С Благо ми изглеждат добра двойка. И двамата са интроверти. Независимо от образованието си, Златка не блести с ум, а и Благой е хубав мъж, не е като Багата, например.

# 1 534
  • София
В тотално противоречие с постовете ми за излъченото във вторник между Борислав и Никита, но той ми харесва в На кафе. Съвсем различен е от монтажите, които ни излъчиха в предаването. Вече се обърках в ситуацията и изобщо нямам мнение кой крив, кой прав в четириъгълника. Всеки си е с гледната точка за нещата.

# 1 535
Божке, продължава да мели колко пъти е спал със Златка

# 1 536
  • густо майна Филибето

Горд е човека, тя не е лъжица за всяка уста Joy Никита за някакви три месеца спомена. Пък накрая да се окаже , че са два пъти.

# 1 537
  • София
Нямаше да мели, ако не го бяха питали.
Бъдете обективни.

# 1 538
В този сезон ми направи впечатление, че женорята завъртяха интрига на мъжете , които могат да са си "ок" един с друг / и аз да се изкажа по никитовски Joy /.
В Семейство Флинстоун жените показваха колко са глупави мъжете и аз съм склонна да вярвам в това. Обаче Брадърчето ни поднесе такова спектакло на тема женска простотия на гърба на мъжкото его, че вече се обърках кой е по - напредничавия пол.

# 1 539
  • София

Боби изпревари Супер ЖАЛКИЯТ, който се заканваше да обиколи медиите и най-вече при Гала да иде и да докаже, че не е излъгал за секса с Рози.

# 1 540
Златкиния "флирт" нямаше на никой да направи впечатление, ако тя не се правеше усилено на "дама".

# 1 541
Нямаше да мели, ако не го бяха питали.
Бъдете обективни.

Можеше да не отговаря и да запази грам достойнство поне.

# 1 542
  • София
Какво достойнство Joy че спал с някой си преди 100 години.
 Не му е паднало реномето от това.

# 1 543

Всъщност, освен размерите, между Ричи и Борислав има ли някаква разлика в мисленето и отношението към жените? Влезна в шоуто да защити жена си или да помогне за взимането на наградата, защото заявката на Микита(събирателно от Милена и Никита  )  при влизането й беше, че е печелила и пак ще го спечели. Аман от жертви!
Патрашкова заклеймяваше Ричко,   а пред  Борислав мълчи като "пукната гайда".  Такава подлизурка и г**зоблизка като нея няма.    Умее ги  и затова е желана тук и там.

# 1 544
Според мен му пада
Двама възрастни правят секс определен брой пъти и единият не иска да се говори за това (по каквито и да е причини), за мен е задължително другият да мълчи...не да се хвали из студиата....

Общи условия

Активация на акаунт