VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 524
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 515
  • 221B Baker Street
Малко смях от Фейсбук коментарите:

"И нека мексиканската вълна с веждите на Златка започне сега!"

"Кампания " Запазете достойнството на Златка" DMS Zlata 777"

"Броят на татуировките на Благо е правопропорционален на броят на " флиртовете" на Златка"

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 01:43 от Айрин Адлер

# 1 516
  • Испания
Малко смях от Фейсбук коментарите:

"И нека мексиканската вълна с веждите на Златка започне сега!"

"Броят на татуировките на Благо са правопропорционални на броят на " флиртовете" на Златка"

Мисля, че са надценили броя на татуировките.

# 1 517
Айрин Адлер - според мен, хора, като Златка, ги интересува в пъти повече материалното им оцеляване, отколкото деца и семейство. Кой да я оплоди винаги ще се намери, другото е по-трудно. Така си мисля.

# 1 518
  • София

Вечната жертва Никита, на която вкараха и мъжа й, да я подкрепя - даже го поканили и до края да седи в къщата. А Мартин го вкараха за два дни, колкото да не бие много на очи, че само и специално за Никита осигуряват подкрепа от близък човек.
Какво ще стане, ако вкарат на всички участници близките им, да замазват гафовете им или да държат сметка на съквартирантите, които не са държали добре с тях.
Много неприятна, досадна, подла и мнителна е тази жена, все нея някой я гледал отвисоко, подценявал я, отхвърлял я, а тя една такава милааа.. и на никого нищо лошо не прави Wink

# 1 519
  • 221B Baker Street
Айрин Адлер - според мен, хора, като Златка, ги интересува в пъти повече материалното им оцеляване, отколкото деца и семейство. Кой да я оплоди винаги ще се намери, другото е по-трудно. Така си мисля.
Възможно е. Но пък за оцеляване винаги могат да станат "бизнес дами" с китайски парцалки и да тръбят колко са независими... Confused

# 1 520
Възможно е. Но пък за оцеляване винаги могат да станат "бизнес дами" с китайски парцалки и да тръбят колко са независими... Confused
Злата и Благой са китаеца с парцалките .Бориславчо и Никита са също китаеца с парцалките ,ама  техните парцали са някак "по така",дето се вика имат европейски вид ,a нашите парцали са прости .

# 1 521
  • София
В края на ЖИВОТО, Никита казва на Златка, че на басейна Боби й казал онези недоизказани неща за Златка, но ТЯ дори БигБрадър да я изгони, нямало да ги каже...е, то щом са казани на басейна пред всички камери, какво да му казва тя на Брадъра. Но реши да се направи на ''благородна'', като предишният път когато пак не искаше да каже за Боби и Златка, защото не било за в къщата, но го каза на Емануела в тяхната стая.

# 1 522
Какви са тия тикове на Златка, те все по-зле и по-зле стават, цялото и лице се сгърчва, това не е нормално за млада жена ...
Камен Куката я е поступвал по време на връзката им(а може би и други нейни знайни и незнайни гаджета) и вероятно тези тикове са в резултат на натрупания стрес.

# 1 523
Какви са тия тикове на Златка, те все по-зле и по-зле стават, цялото и лице се сгърчва, това не е нормално за млада жена ...
Камен Куката я е поступвал по време на връзката им(а може би и други нейни знайни и незнайни гаджета) и вероятно тези тикове са в резултат на натрупания стрес.

Не ми се вярва, той не е агресивен с любовниците си или с жена си, или каквито и да е жени.

Може би лекарства, наркотици, или пък наистина да е в перманентен стрес заради финансите си, защото с годините кранчетата едно по едно пресъхват ...

# 1 524
  • До морето
За Павел (на Преслава) се разказваше случай, в който той се забавлява 3 часа в дискотека, а Златка е стояла заключена в колата му през това време. За наказание.Не знам дали е вярно.

# 1 525
Голямо падение на големия мъж Боби, да иска в ефир Златка да казва че е правил секс с нея...като някакъв 9-класник..

# 1 526
  • Испания
ПрЮвет-мривет, снежковци!

За подобряване на настроението /включете си звука/ - http://pbi.ru/interes/nastroenie/nastr.htm

# 1 527
  • София

Доста е закъсняла да казва да и запази достойнството   Joy Joy Joy

# 1 528
  • Варна
Добро утро, елхички! Smileys Cookie

Tози ББ е най-изтървания откъм спазването на правила ... всеки прави каквото му доди. Албена строила двата си гнома да номинират Уош, обаче явно някой я измисли и нея, защото в крайна сметка и тя е в номинациите. Явно и мен ме надиграха, защото не намерих никаква логика . За пръви път си мисля, че и номинациите са нагласени. Thinking

# 1 529

Общи условия

Активация на акаунт