VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 601
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 575
Точно това направи!Освен това каза шепнейки
-Дай текилата

Да и това, пропуснах да го добавя. На ББ ли каза щото се обърна леко в страни.
Много грозно и тъпо отношението към Никита.

# 1 576
... И сега ше гушнат наградата.
И каква толкова е тази награда Simple Smile

Не оправдавам хвалбата с бройките, но пък и Злата можеше да го отиграе по-добре от това да твърди, че не го помни, видите ли, и на практика да засяга мъжкото му его и предизвиква разбор на миналото! После пък се тръшка, че другите трябвало да й пазят достойнството на дама... След толкова "флиртове" да не познава пък хич мъжете Rolling Eyes
Дори да е стратегия на Никита и Боби, ами правилно си изиграха картите.
А всеки играч има пълното право на тактика и стратегия.

Никита обаче наистина е супер досадна. Дори и весела и подпийнала не се изтрайва! Разбирам защо всички я номинираха. Хич не им е лесно дни наред затворени с такова чудо в една тясна къща, без възможност да избягат от него.
ПП. Да допълня - само не разбирам защо я номинираха, че много спяла, по 12 часа! Че те завалийките трябва нарочно да я приспиват, не по 12, а по 24 часа, ако може, че да не им дудне Joy

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 12:32 от птица

# 1 577
  • София
А Никита като си знае колко може да пие защо се налива?
Не си е вкъщи, а в национален ефир.

# 1 578
  • София
-Дай текилата

На микрофона каза ,,дай, текила'' освен Брадъра да е дал мисия, да напият Никита и после да го монтира така, все едно те са я напила за отмъщение. Това е шега, но е факт, че ако са мислили да я напиват,  защо след рекламите всички се бяха разпръснали, Златка си поговори с нея и се канеше да се оттегли и тя.

ето го още веднъж нанамигането

А за лошото отношение към Никита, много ми е чудно коя от вас, дето я защитавате,
 би се държала мило с човек, който ви постави в подобна ситуация.

# 1 579
Ми Никита е егати досадната жена-женище беее Rolling Eyes
Аз ако съм вътре ще ѝ обясня на нея каква е

"Човек който постоянно търси сметка на хората и иска всеки да  ѝ е длъжен и да ѝ се обяснява"

С една дума ДОСАДНА ..ако на някой му се играе и иска да направи гифче от престоят ѝ в къщата репликата която е по х000000000 пъти на ден е  "Не! аз искам ти на мен да ми обясниш..."

# 1 580
Както и "аз не съм ли човек?"  И "така го почувствах".

# 1 581
  • Бургас
-Дай текилата
На живото ми се стори че Златка намига на някой. И дори сякаш изсипва от чашата в една купичка която се намира до  крака и на бара и се вижда когато камерата, която снима е от страната на нея и Цецо.  Това след 11мин и 25 секунда .

Изсипа текилата, после някой подвикна и тя намигна. 100% съм убедена, че го прави нарочно.
Благой за едно вино рева като магаре, за текила вече трябваше да я бие. Миришеее здравооо!

# 1 582
Никита каза това, защото вече й беше като последен коз. Тя е като притисната в ъгъла от цяла тълпа срещу нея и отчаяно се отбранява с всички средства.
Интересно ако Злата не беше ровила какво точно знае Никита, тя дали щеше да хвърли бомбата?

Злата също си чопли из главата и си мирише пръстите.

# 1 583
  • София
Скрит текст:
-Дай текилата

На микрофона каза ,,дай, текила'' освен Брадъра да е дал мисия, да напият Никита и после да го монтира така, все едно те са я напила за отмъщение. Това е шега, но е факт, че ако са мислили да я напиват,  защо след рекламите всички се бяха разпръснали, Златка си поговори с нея и се канеше да се оттегли и тя.

ето го още веднъж нанамигането

А за лошото отношение към Никита, много ми е чудно коя от вас, дето я защитавате,
 би се държала мило с човек, който ви постави в подобна ситуация.
Последното, което искам е да съм адвокат на Никита и Борислав (не им симпатизирам), но ако Никита каза "а" в тази история, то след това Златка изреди останалата част от азбуката с цялостното си поведение. Значи тя "не се срамува" от миналото си, но Борислав трябва да ѝ пази достойнството?! За да се стигне до въпроса за секса на номинациите, най-голяма заслуга обаче има ББ. Той настояваше да чуе от Благо за кой точно скандал и коя ситуация номинират Никита. Златка удобно се пъчеше до мъжа си и го остави той да говори, но ББ ги провокира и Борислав се защити. Ако Златка беше казала още в началото - "да, познаваме се, имали сме флирт, не е било сериозно" и толкова, никой нямаше да ѝ вади кирливите ризи и да обяснява колко пъти какво са правили. Дори да отчита Борислав като грешка, всеки има отношения, които след време вижда така. Тя никак не се постара сама да запази достойнството си и в ситуацията сега и изобщо в живота си дотук. Не може да си видна бръмчалка до 30 и изведнъж на 32 да искаш всички да те мислят за светица, че и достойнството да ти пазят. А ако срещу нея беше въпросния господин, който разнасят медиите, че редовно я е шамарил или този, който уж я е заключил в колата за 3 часа, дали пак толкова високомерно щеше да се държи?

# 1 584
Не харесвам  Никита.
Но не мога да си изкривя душата. Видях всичко. Намигване на Златка  и то не един път към останалите и подкана към тях да се включат. Видя, че е пила и продължи. И да. Видях как след изпиването на текилата/да отбележим, че държаха да е на екс/ всички направиха кисели физиономии, не им хареса и се отказаха от продължението. Според мен останалите се включиха за да угодят на Златка и след първия шот се махнаха. Златка също прецени, че това надпиване ще е лошо и за нея и се изнесе и тя.
Не забравям и това което каза Златка на Никита. Не мога точно да цитирам, но беше заплаха, че щяла да смени тона и тогава ставало лошо/каквото и да означава това/.
Колкото и да не харесвам Никита, това беше автогол за останалите. Направо си я изстреляха за победител.
Това е игра на стратегии. Явно Боби го може.
Пак се забравих Simple Smile Simple Smile Simple Smile Какво им пречеше мирно и тихо да седнат точно тази вечер да си говорят с нея. Видяха, че е пила, можеха да покажат малко милост и утре да продължат. Това беше по спортсменско . А може аз да съм много наивна. Знам ли newsm78

# 1 585
  • София
Промото. Ей това Джулката много кухо парче.
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/985077?autostart=true

# 1 586
  • Бургас
Промото. Ей това Джулката много кухо парче.
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/985077?autostart=true
Утре, когато съм крива като дупе преди работа, ще застана пред огледалото и ще си запеля: "ЛЕЕЕЕЛЧЕЕЕЕ ОООСЪЪЪЗНАЙ СЕЕЕЕ". Ох, смея се и рева вече.

# 1 587
Ау, Джулката ще има проблеми с проекто свекървата с това "лелче" Joy
Спуках се от смях Злата като каза че е дама и че трябвало да ѝ се пази достойнството. Как да станИ бе, маци, като ти сама си го затъркала туй твоето достойнство... Ама факса късно ѝ доди че трябвало да е дама...
Борислав странно ама днес ми хареса при Гола...

# 1 588
Аз не бих си пила питието с човек, който не понасям, но и не бих го злепоставяла в подобна ситуация. Но  на Злата и е толкова капацитетът, то освен от кръчмарски номера и гримасничене съзаклятнически, много пък отбира от друго. Хич не вярвам Никита да спечели, пък и не виждам как ще стане, но на Златка плиткоумията са велики просто. Никита се разкефила, ами нека, какво пък . Златка е много по-зле и от Никита. Не съм я чула и едно смислено изречение да оформи. То са паузи, веждемръд и устоцуп. Нищо друго.

ПП , моля ви, има ли промо във вибокса, този линк не ми тръгва

# 1 589
  • София
Джулка ако мисли, че изглежда някаква свежарка е в дълбока заблуда.
А и доколкото ми е известно младостта  не е някакво качество, а едно от най преходните неща.

Общи условия

Активация на акаунт