VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 565
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
М, да! ДжулитУ показва от колко "добре възпитано семейство" е. Чак пък да й е лелка Никита...

# 1 591
Джулката особено с тези дрехи в стил еклектичен демоде кич и в комбинация с непропорционалните зизи и кофти екстеншъните изглежда точно като лелка, която живее с 30 котки... Добре че намали устните, че съвсем беше на зле положението...

# 1 592
Джулката да хване да се гръмне с това самочувствие дето го има. Красива, умна, богата, завиждат и ..... чакай бе

# 1 593
Благой какво е чупил в къщата? Най-много да си е счупил капачката на гела за коса или да си е разтегнал ластика за куйрука.

Laughing Satisfied Laughing

Аз знаиш как се притесних, че си е счупил наргилето. Wink

Ей сега ще изгледам живото, но само да кажа, че Брадъра и конец в изповедалнята да остави ще успее да спретне креватно-клозетна интрига.
"Кой открадна конеца? Кой спа с конеца? Кой и къде си вря конеца?..." Disappointed

В шоуто явно за да си изработиш хонорара задължително трябва да преминеш през супер унижение, иначе не си играл!

Никита преди няколко седмици пак нападната, че все спи(ако не се лъжа от Албена) дали нарочно или наистина ѝ прекипя, но каза: Перифразирам - А като стоя и скучая сама с часове, докато всички са на грим и прическа, какво да правя? - Това бе по времето, когато Джулиана си махна въжетата и сложи новите пирги. Сума екстри са си договорили дамите, че и някои господа. Изобщо всичко това обезсмисля идеята, но сме го говорили. Представям си какво търпение е нужно на Продукцията да събере в удобен час Випчетата да си снимат мисиите.

И за Златка ми стана леко тегаво, особено като спомена, че не е била на Коледа заедно с родителите си в последните 15 години. Някак ми се подредиха нещата при нея. Била е на 16-17години, когата са заминали по чужбината тия хора. Свобода, приятелски кръг, влияние, мечти, бе лесно е да се хлъзнеш. Не че я оправдавам, в крайна сметка всички мъже с които е била са в един такъв таргет, че и те търсят такива жени. Сериозен мъж няма да разведе, спокойно! Simple Smile

# 1 594
Ми то... направо не ми се пише вече по темата - имаше доста интересни хора, сценаристите ги изкараха. Много подценяват драгия зрител, за да оставят тия нещастници с цирковете им. Защото всички знаем как става "вота" за елиминации.
На мен само Уош ми харесва, въпреки че в началото хич не го долюбвах. А за Гъмов май сте забравили изцепките му отначалото към Джуга и пияските панаири. Злата на кого е в интереса да я държи вътре още, не разбирам. Или пък някой иска  тотално да си разбие и без това пропукания имидж и тя. Смъргяса се и този сезон.

# 1 595
  • София
Скрит текст:
Аз не бих си пила питието с човек, който не понасям, но и не бих го злепоставяла в подобна ситуация. Но  на Злата и е толкова капацитетът, то освен от кръчмарски номера и гримасничене съзаклятнически, много пък отбира от друго. Хич не вярвам Никита да спечели, пък и не виждам как ще стане, но на Златка плиткоумията са велики просто. Никита се разкефила, ами нека, какво пък . Златка е много по-зле и от Никита. Не съм я чула и едно смислено изречение да оформи. То са паузи, веждемръд и устоцуп. Нищо друго.

ПП , моля ви, има ли промо във вибокса, този линк не ми тръгва

директен ЛИНК ПРОМО

# 1 596
Ако Златка и Благо не бяха 1 играч 😅 можеше и той да спечели, защо да не, на мен лично ми е симпатяга (не външно).

# 1 597
Mari_Mar ,
Много ти благодаря Flowers Hibiscus

Еми ако Джулса е на 25, а Никита на 45, има резон. Макар, че Джулка ще има да мечтае да изглежда като Никита на  45, Никита има фина костна система , а Джул е като водопроводчик още отсега. На 45 кой знае къв змей триутробен ще е  / с двете предни гърди на нивото на кормака Joy

# 1 598
  • София
Джулката е на 27 г., Никита е на 41 г.

# 1 599
Джугани да не е на 18, че се има за много млада, що си мисля,  че е към 28 годишна. И й завиждали - за какво, за проскубаните пирги, за дините отпред, дето утре не знам докъде ще й провиснат, за изкуствените мигли, устни и вежди,  или за акъла,  дето го няма. Ще има да си мечтае за тяло като на Никита на 40 год.

# 1 600
  • София
А Никита като си знае колко може да пие защо се налива?
Не си е вкъщи, а в национален ефир.
То и Калканджиева беше в национален ефир /и то десетки пъти/, и Гъмов също, а и останалите... и то редовно, че и с хъс и упортост, но ако Никита се отпусне една вече и то провокирана по ку@венски /а как иначе Mr. Green/ и на часа и лепваме клеймо... Embarassed

# 1 601
Джулката е на 27 г., Никита е на 41 г.

Нали някой тук и копира ЕГН - то,  останах с впечатление, че е послъгала с някоя годинка. Пък и нещо ми се върти, че Борко е писал, че е на 45. Ако  е на 45, евала все пак. Младее . За 41 си  е тамън.
Оф, ква сврака съм и аз Joy

Но откакто Мира Добрева нещо гласеше ВКостова за баба / или Ева беше/, а и Енджито все на 29 всяка петилетка си стои, вече не вЕрвам аз в друго , освен в ЕГН-то.
Егенозата е важна. И после ще ги Фалим или ругаем.

# 1 602
Странен спор се заформя - дори на 60 да беше Никита, нима смятате такова обръщение за нормално и учтиво? Мислех си, че тук пишем възпитани хора, не ме опровергавайте.
Джула само се излага с тия си простотии, но тя има огромни възможности, затова са я оставили във формата сигурно. Както и останалите нещастници - да видим що за ВиАйПи имаме.

# 1 603
То според критериите на  Джулката и Албена и Жени са лелки но...... Джулка ще ли посмее да говори така на тях?
Годинките на никого не прощават. Джулка го забравя, но природата ще и го напомни някой ден.

# 1 604
Да не би да има някакъв таен допълнителен Финансов бонус за Победителят? Grinning Не си обясявам иначе това натискане и излагация да си Номер 1.
Сега е редно да изхвърчат Блаткови или Никита. Ей така 5 дена или колкото са там преди финала. Заради сеира който спретнаха.

Общи условия

Активация на акаунт