VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 92 604
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 605
Не е вярно, че Уош е безхарактерен. Още в началото каза на Гъмов, че не одобрява отношението му към Джулката. И на нея й каза какво мисли за тези, които променят външния си вид. Винаги е имал позиция, но не е злобен/за разлика от Албена/ и я изразява по-деликатно. Глупаво е да се държиш с някой едва ли не все едно ти е враг. Аз го виждам като добронамерен.
Златка я разбрах веднага какво иска да каже. Не че не си спомня кой е Боби, а че не й е харесал и даже вече не си го спомня много много. За да не навлиза в подробности каза, че е било флирт, а всички ние се досетихме,  че не са си намигнали само. Също така каза, че хората, които я познават ще я разберат защо не му обръща внимание. Само ББ не разбра /по-вероятно се прави,че не разбира/. Интригант такъв. И Боби задава тъпи въпроси.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 13:46 от daniela19

# 1 606
И аз искам Златка да си ходи. но сигурно няма да ми се получи.
ББ ги нареди всичките герои, пак нещо крои.

# 1 607
На мен ми направи впечатление, че нареждайки я я сравни с майката на гаджето си. Голям смях!
Защо не каза, че е на годините на нейната майка, сигурно и тя е в тоя диапазон.
Ако Джулката е на 25-6, майка й сигурно е 45-50г.

# 1 608
  • София
И никой не го номинира това чудо.
То досега май само Стоян я е номинирал.
Естествено е имало защо.

# 1 609
  • София
То според критериите на  Джулката и Албена и Жени са лелки но...... Джулка ще ли посмее да говори така на тях?
Годинките на никого не прощават. Джулка го забравя, но природата ще и го напомни някой ден.
Да, личат си тези от "възпитаните семейства"... Mr. Green  
И Вулева многократно замеряше Весела с възрастта и, забравяйки своята, а и тази на майка си, която дори и навън би трябвало да се е обидила... но като знам, че и тя е възпитана, може и да не се е... Joy

# 1 610
Джулката особено с тези дрехи в стил еклектичен демоде кич и в комбинация с непропорционалните зизи и кофти екстеншъните изглежда точно като лелка, която живее с 30 котки... Добре че намали устните, че съвсем беше на зле положението...
Оправила е устните, ама нещо и тя с носа е правила. Седи ми малко като на Мики Маус. Дали защотото е отслабнала или нещо наистина си е пипала по лицето, но ми изглежда много странна в този сезон.

# 1 611
Джулиана като една абстракция ми е права линия с две окръжности. Едно голямо нищо, безкрайна плоскост и плиткоумие. Дано имотният пазар в Пловдив да е в подем, че да си прибира наемите и ако закъса да продава за грим, коса и Спа.
Толкова е елементарна, че просто не дразни с нищо. Застана срещу Никита единствено за да е в групата. Миналата година беше същата. Не знам защо я канят, но тя приема... дали ще спи в тях или в Къщата, с друго ежедневието ѝ не се променя.

# 1 612
  • Viena
Джулката особено с тези дрехи в стил еклектичен демоде кич и в комбинация с непропорционалните зизи и кофти екстеншъните изглежда точно като лелка, която живее с 30 котки... Добре че намали устните, че съвсем беше на зле положението...
Оправила е устните, ама нещо и тя с носа е правила. Седи ми малко като на Мики Маус. Дали защотото е отслабнала или нещо наистина си е пипала по лицето, но ми изглежда много странна в този сезон.
То там с пластичните операции е до късмет, общо взето е"Кото доди"

# 1 613
  • Sofia
Носа си го направи миналата година.

# 1 614
Добър ден дяца на Вселената!!!
HugHugHug

И никой не го номинира това чудо.
То досега май само Стоян я е номинирал.
Естествено е имало защо.

"Защото просто нейната добродетел и доброта, започна много рязко да граничи с глупост, просто с човешката глупост и това започва да ми идва малко мночко на мозъчните запаси и започвам аз да се чувствам тъп. В смисъл такъв, че аз си представям ако съм заобиколен само от малки Джулки,  примерно това е Биг Брадър с едни много малки Джулки, аз сигурно ще трябва да започна да си удрям главата в стъклената маса по често, разбираш ли?" Стоян Я-я Joy

# 1 615
  • София
Прочетох ви. И сега по темите, които сте обсъждали:

1. Никита - ако тя си беше натурално грозна, едва ли някой щеше да набляга на визията й /и тук, и в къщата/. Просто нямаше да прави впечатление толкова. А тя е грозна, та чак стряскаща по свое собствено желание. Преди това си е била хубава. Затова всички я атакуват по тази линия. А лично за мен всяко действие на Никита в това предаване е с някаква цел. И целта винаги е тя да изпъкне - било със скандал, за да се покаже, като жертва, било с подчертаване на безсмислено харчене на пари, било с нещо друго

2. Джулката - на мен пък много ми хареса нейната номинация за Никита. Каза това, което повечето тук мислим. Че завижда на жените, чиито пластики са били успешни, за разлика от нейните. И че изглежда на годините на нечия майка, а се държи, като дете. Не мисля, че Джулката е злобна. Просто си има болни теми и когато някой я захване за тях, тя съвсем нормално се обръща срещу него. А с това "Лелчеееее, осъзнай сеееее", направо ме разби от смях. Ами за 27 годишно момиче, една жена на 41 - 45 г. си е лелка.

3. Гъмов - много правилна беше номинацията му към Златкови. Каза точно това, което ние тук коментираме - че от техните глупости никой друг не може да покаже що за човек е в това предаване. И всички остават на заден план

4. Борислав - със сигурност не е излязъл заради болестта на баща си. Когато влезе каза, че ще стои до края. Явно излизането го е решил след това, за да може Никита да се превърне отново в жертва - първо на неподкрепящия я в къщата приятел, а след това и на глутницата, която ще й се нахвърли, когато той излезе и тя остане сама. Чудя се в крайна сметка дали няма някаква парична награда за победителя, щом и Златка, и Никита драпат толкова да спечелят. Знаем, че и двете не са много добре финансово в момента

# 1 616
  • София
Здравейте!

Лайфа от снощи някъде има ли го?

# 1 617
Здравейте!

Лайфа от снощи някъде има ли го?

По назад в темата го има качен.

# 1 618
  • София
2.  А с това "Лелчеееее, осъзнай сеееее", направо ме разби от смях. Ами за 27 годишно момиче, една жена на 41 - 45 г. си е лелка.
[/quote]
Това не го мислиш сериозно, нали.
Не се намира на циганският пазар, че да лельосва, какосва и баткосва хората.
Да върви в катуна с този речник.

# 1 619
И за мен единствената справедлива номинация беше на Гъмов. Вярно, Никита разчовърка нещата, но спря по едно време, докато Злата не успя, рови ли, рови.
Преди харесвах много Никита, но сега и за мен се държи като досадна лелка.
Надявам се победител да е Уош, ако не е той - Никита. Само , за да умрат от яд Благо и Злата.

Общи условия

Активация на акаунт