VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 587
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 315
Стоян да спре да си пощи косата, че не знам това или наргилето ми е по-неприятно.

# 316
  • София
"Изрусеното какаду" си беше голям лаф. Браво на Ема.

# 317
Тая па Златка държи сметка на Цецо 😀 как смее да се весели .. като някой влиза преднамерено .. много е жалка и ползва и жалки изрази 😕 а накрая “ е каквото искаш прави” .. алоо, тъжна гледка си 😀

# 318
  • Испания
Вулева пък призовава да си говорели в очите. Тя защо не каза на Борислав, че не го понася, м?

# 319
  • София
Златка се държи като мутреса и иска Цецо да й докладва какво се е случило в нейно отсъствие. Даже сметка му търси...
Ми тя си е мутреса.

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак ми дожаля за Джуджан , от всякъде го нападат .

# 321
Гледам ги тия смешници и се чудя извън Брадъра пак тва ли са им проблемите. Кой ми спа с гаджето, кой ще ми измие косата...?

# 322
Тая Златка как държи сметка на Цецо само с кой и как общува. Тя като не се разбира с някой и той щом е нейн приятел и той не трябва да общува. Отврат ми е характера и.

# 323
Вулева пък призовава да си говорели в очите. Тя защо не каза на Борислав, че не го понася, м?

Е, не може да се отрече, че в живото му го показа.

# 324
Това недоразумение с дирижаблите, говорния дефект и клюкарско поведение, не мога да я трая. Много ми е антипатична. Не знам какво й харесват някои хора.

# 325

Е ми тя се правеше на умряла като Боби й каза, че е известна само с клюки... ама е много отворена кото го няма.

Много мразя лицемерни хора - зад гърба му едно, пред него... ooooh!

# 326
усмихни_ми_се, как му го показа, ако може в едно изречение? Предварително благодаря

# 327
  • Испания

Е, не може да се отрече, че в живото му го показа.

Защото седеше с гръб към него ли? Изобщо не е същото.

Е ми тя се правеше на умряла като Боби й каза, че е известна само с клюки... ама е много отворена кото го няма.

Много мразя лицемерни хора - зад гърба му едно, пред него... ooooh!

И тя като гнома.

# 328
Поне господарите имат нов клип, крайно време беше да изтипосат Стоян.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 21:54 от Elmindra

# 329
усмихни_ми_се, как му го показа, ако може в едно изречение? Предварително благодаря
Демонстративно седеше с гръб към него, докато останалите любезничеха, отряза опита му за диалог.

Общи условия

Активация на акаунт