VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 475
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 360
Ей, Блажко не го пусна това наргиле.
То щото е модерно Grinning
То и "Уау" стана модерно, сега го разбрах Пънчев.

# 361
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сам се закопа Джуджан, ще остане без клиентела с тоя мизерен хонорар от брадър .

# 362
Единия интригант и другата интригантка. Още и порасна работата с влизането на гаджето и. Жалка картинка. Чудя се да се смея ли, да плача ли...…

# 363
  • Испания
Ахахахха аз съм напълно сигурна, че има по-високоинтелигентни клиенти от Емануела 😂😂😂

И аз. Но съм още по-сигурна, че това не го прави нито по-умен, нито интелигентен.

Дори Бориса се побоя да каже нещо конкретно.

# 364
  • София
Кое е мургавото мечещо момче в студиото?

# 365
Този Цеци, след като излезе или трябва рязко да си намали цените за грим, или да затваря салона, че с тези изказвания сам си изгони всички звездни клиентки

# 366
На мен пък Емануела ми се прави на супер важна, интелигентна жена, а същност е един дол дренки с Цецо, не приема извиненията му. Но същност няма по-висок човек от този, който се е навел за да се извини или помогне.... Същност това е супер жалко от страна на Емануела

И Емануела е тъпа, така е, но имай предвид, че извиненията на Цецо не са искрени. Ако е усетила това, нормално е да не ги приеме

# 367
Чалга певиците сами решавят коя след коя ще пее AstonishedOpen MouthAstonished
Едва ли, но сигурно са го коментирали.
Интересно, защо ББ не си позволи да зададе въпроса за антуража на Кулагин?  Щото щеше да го отнесе като куцо пиле домат. Joy

# 368
  • Испания
Този Галин-Малин за първи път го виждам. Много мякащо нЯщо...

# 369
Пънчо добре, че си е откопчал сакенцето, че се бях притеснила да не му хвръкне копчето и да остави някой от защитниците без оЧо.

# 370

Дори Бориса се побоя да каже нещо конкретно.

А споко - тя токова си и може  Simple Smile

# 371
  • София
Албена тотално завижда.

# 372
  • Испания
Разправиите кой кога да пее са от време оно, още преди съществуването на чалгата.

Присъствала съм на подобни разправии.

# 373
Тоя защо си говори сам?!

# 374
На мен пък Емануела ми се прави на супер важна, интелигентна жена, а същност е един дол дренки с Цецо, не приема извиненията му. Но същност няма по-висок човек от този, който се е навел за да се извини или помогне.... Същност това е супер жалко от страна на Емануела

И Емануела е тъпа, така е, но имай предвид, че извиненията на Цецо не са искрени. Ако е усетила това, нормално е да не ги приеме

Мен ме дразни това, че демонстрира голямо самочувствие очевидно без покритие, да Цецо я обиди, унижи, но и тя не му остана длъжна зависим го нарече, много добре знаеше, че става въпрос за наркотици, после св правеше на ударена, тя също му дължи извинение, изобщо и с изманипулирано е, за да унижат Цецо, но и  Еманула го раздава  тежкарската направо ео ужас

Общи условия

Активация на акаунт