VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 327
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 555
  • густо майна Филибето
И този като жена си иска специално внимание.

# 556
  • София
"Сега ще си взема (наргиле), защото Благаой си е легнал."  - да знам, че на някого не му е приятно да му ползвам вещите и да продължавам...

# 557
  • Испания
Боби нормално ѝ каза на вещицата. Въпреки всичко, което е говорила за него, без да го познава, той иска да контактува с нея. Ама онова чудо на генетиката къде ти ще контактува, как ще го помни, като не е велик като нея!

# 558
  • София
Боби е същият досадник като Никита.
Държи им сметка, а не се сеща той как им влезе с бутонките още като дойде. Сега им търси диалог и се обяснява.

# 559
Боби аз го помня, пък тая дето е говорила за него не го помни. Аре моля ви се
А бях на 9

# 560
"Сега ще си взема (наргиле), защото Благаой си е легнал."  - да знам, че на някого не му е приятно да му ползвам вещите и да продължавам...
По-скоро като - виждам, че никой не гледа телевизия, ще си пусна нещо.

# 561
  • 221B Baker Street
Боби нормално ѝ каза на вещицата. Въпреки всичко, което е говорила за него, без да го познава, той иска да контактува с нея. Ама онова чудо на генетиката къде ти ще контактува, как ще го помни, като не е велик като нея!

Тя тая само Слави Трифонов помни, от Бирената партия са и двамата...

# 562
Този е досаден и от Никита... Какво държи сметка кой с кого общува,  жена му не му ли е достатъчна ?

# 563
Но главният проблем е, че вътре за първи път са събрани хора, които няма за какво да говорят. Никаква култура, никакъв интелект. Албена има интелект да комбинира добре думите и да изразява чувствата си, но дотам. Оставете интелект, ами и креативност им липсва, за да се забаляват.

# 564
  • Испания

Тя тая само Слави Трифонов помни, от Бирената партия са и двамата...

И има защо. Ама ако я попиташ, сигурно ще отрече.

# 565
Благо все мълчи и кротува, когато ни излъчват на нас, а хората си купонясват, говорят си...Сигурно е готин.
Да стоят далеч от Гъмов тея двамата!!!!

# 566
Нито един в тази къща не ми е симпатичен. Зле са всички. Не се очертава победител засега.

# 567
  • Terra incognita
Едно им признавам на този сезон- битовизмите, за разлика от други сезони, останаха на заден план. Не се карат за миене на чинии, кенефи, готвене и къпане.
А този Боби Ръгбито нещо на големец се прави. Седнал като ретро бандюга, надига уискито с чалъм, че и наргилето докопà.

# 568
  • 221B Baker Street
Но главният проблем е, че вътре за първи път са събрани хора, които няма за какво да говорят. Никаква култура, никакъв интелект. Албена има интелект да комбинира добре думите и да изразява чувствата си, но дотам. Оставете интелект, ами и креативност им липсва, за да се забаляват.
Аз се съмнявам, че изобщо има чувства Албена... Толкова години да се правиш на безчувствен непукист, сигурно се отразява. Иначе си права, липсва им всякаква комуникация, на всички.

# 569
Видях един дуднещ отвратителен мъж, Боби, който налива постоянно, натоварва, обвинява за съвсем прости неща, които преувеличава. Щях да кажа, за шоуто е, но след истериите на Никита виждам откъде е такава, тя е под влияние, потисната жена, перманентно унижавана и в името на любовта с тоя, турпи и тука й падна пердето. Поведението й е на наранена и потискана, обвинявана, за да бъде тиха и кротка. И тя тук показа колко е тъжна, стана Боби пред другите, нацупена, натякваща. Не я извинявам. Двамата са ми тъмни, нещастни есин с друг, назидателни и осъдителни, и това понеже той е много просТ мъж!

Общи условия

Активация на акаунт