VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 269
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 570
Не съм виждала по-неприятна двойка от Никита и Боби. Това е абсолютен кошмар. Съдружници по неволя, аутсайдерите досадници.

# 571
Точно! Party breakers

# 572
Боби е същият досадник като Никита.
Държи им сметка, а не се сеща той как им влезе с бутонките още като дойде. Сега им търси диалог и се обяснява.
Търси диалог, като отново се заяжда с всеки. Тънки пързалки пуска, стратег. Албена какво казала, Гъмов какво казал , пък Стойко и Благо говорели ли си или само седели... Никой не го заговарял, наргилета не му предлагал... явно и той жертва ще го играе... Жалък.

# 573
  • Terra incognita
Бе, кво им държи сметка? Всеки е свободен да не/общува и не/харесва даден елемент.
Чак отчет им изисква кой, как и защо не ги харесва и не общува с тях. Как пък не се намери някой да му тегли една майна, както си трябва?
Твърде комплексирани, тесногръди, самовлюбени и нагли.

# 574
  • София
Не съм виждала по-неприятна двойка от Никита и Боби. Това е абсолютен кошмар. Съдружници по неволя, аутсайдерите досадници.

Абсолютно и безусловно права си!

# 575
Големи комуникатори всичките Joy
Аз, междудругото, си го помислих това, че Албена се знаят с Боби - или и те са имали флирт, или е сгазила лука пред него в прекрасното си предаване, затова настръхна така още с влизането му. А и той й викаше "Албенче".. Мдааа. Лошо и като плюеш (да не казвам друга дума Wink) навсякъде пред, след и около себе си, после те е срам и страх.
Не го била помнила, не я било интересувало... брейййй.
Все същата нахална, подла и мръсна твар. В началото ми се стори променена, поулегнала, кротнала се, поумняла сякаш, отнасяща се към хората с нужното уважение и търпимост, а тя само е остаряла и оглупяла в добавка!

Иначе и Бобчо е досаден като жена си.

# 576
Голям сладур тоя Цецко. Златка утре ще го разпилее, ако разбере, че е купонясвал пак. 😂😂
Гъмов ли го играе готвач в този сезон?

# 577
  • София
Всички Ентелектуалци пеят чалга... и знаят текстовете!!!
А пък Албена пее песента на Слави

# 578
  • Испания
Големи комуникатори всичките Joy
Аз, междудругото, си го помислих това, че Албена се знаят с Боби - или и те са имали флирт, или е сгазила лука пред него в прекрасното си предаване, затова настръхна така още с влизането му. А и той й викаше "Албенче".. Мдааа. Лошо и като плюеш (да не казвам друга дума Wink) навсякъде пред, след и около себе си, после те е срам и страх.
Не го била помнила, не я било интересувало... брейййй.
Все същата нахална, подла и мръсна твар. В началото ми се стори променена, поулегнала, кротнала се, поумняла сякаш, отнасяща се към хората с нужното уважение и търпимост, а тя само е остаряла и оглупяла в добавка!

Абсолютно. Промяна за толкова години - никаква.

Умна била. Мноооооооооого. Виж как знае всички чалга песни.

# 579
Май Цецо намеква за участие в Капките, също и Албена, иска им се.

# 580
  • Terra incognita
Цецко се е олял с тоя хиалурон 👄

# 581
  • София
Този Галин-Малин за първи път го виждам. Много мякащо нЯщо...
УжасТ много неприятен
Той какво пее?!
Тенор е в опера.
SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 582
Албена и Цецо пеят на Преслава- Водка с утеха, по едно време се усещат за Гъмов и нея и хилейки се викат:
-Той готви там.
Гъмов:
-Слизам до мазата..
И имитира слизане по стълби зад кухненския остров, после по ескалатор... Joy

# 583
Албена е заядливо човече. Ужасно неприятна персона. Дали злобицата й не е провокирана от факта, че Никита, въпреки безбройните си пластични операции и нелицеприятния си вид от тях, е провокирала интереса на зрителите и е спечелила първо място в един от предишните сезони на Брадъра, а тя, нафуканата, прямата и много интелигентната, никога няма да има тази чест? Влязла е в предаването, за да си вземе хонорара и да си упражнява змийския език. Толкова e трудно да скрие комплексите си от това, че за всичките тези години не е успяла да се реализирала никъде. Набелязва някоя жертва, върху която да изсипе жлъчта си и така се чувства значима.

# 584
  • София
Естествено, че го правят! Могат да запишат и десет анонса, това изобщо не е проблем. Наистина ли го смятате за нещо сложно? Всичко, което се прави на запис, подлежи на монтаж по всяко едно време!  Дори и в най-обикновените кабеларки, пък какво остава за Нова...

Може би имат предвид това, че реклама на "Господари на Ефира" имаше още в началото на вечерта преди ЯЯ да бъде изгонен, техничеки.

Общи условия

Активация на акаунт