VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 372
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 435
Щото е много ВИП, за да си купува шампоан...
тя беше казала, че си е купила специално за там 🤭
Явно не му е прочела упътването 😂

# 436
  • Испания
Ако не беше Боби там, Никита нито щеше да се извини, нито да каже, че се чувства посрамена.

# 437
  • Sofia
Златка простачка! Борислав абсолютно същият олигофрен!!!

# 438
Този Галин-Малин за първи път го виждам. Много мякащо нЯщо...
УжасТ много неприятен
Той какво пее?!
Тенор е в опера.

# 439
Благо изглеждаше много разочарован от Златка. Явно й беше повярвал, че всичко е било само "флирт", а Боби каза, че са имали връзка. А тя се прави, че не го помни

# 440
  • Испания
Злата голямо мислене му хвърли. Удари няколко тика с дясната вежда и благосклонно ѝ... прости. А ББ я похвали.

Тъпо!

# 441
  • Sofia
Този Галин-Малин за първи път го виждам. Много мякащо нЯщо...
УжасТ много неприятен
Той какво пее?!
Тенор е в опера.
[/quote

Шегичка нали?!

# 442
Ако не беше Боби там, Никита нито щеше да се извини, нито да каже, че се чувства посрамена.

А това много ме притеснява Joy Защо,бе джанъм,ще се поставиш в ситуация,такава,щото някой си Боби,уж неин мъж да ти го играе коректив. Край. Не мога да повярвам, че до такава степен можеш да се унижиш, заради мъж.
Кво не и харесвате на Вулева? Аз пък я. Сигурно е самотна,а може и да не е. Това не ми е работа. Държи се праволинейно и много е права за много неща и хора вътре.

# 443
Ясно. Емануела е имала договор за 3 седмици.

# 444
обичам си те? - не ми харесва това... :/ - си те... като "обичКам"..

# 445
  • София
Злата настигна по противност Николета Лозанова в личната ми класация. Не че и на някого му дреме. Не ги виждам с Благой да са дълго заедно. Не им го пожелавам, просто и двамата са инфантилни, а тя в добавка и злобна.

# 446
Никита ми се струва, че наистина съжалява. Браво за извинението ѝ!

# 447
Тия защо не се определят като какви са им половинките...един път Боби цитира "приятелка",а след това "жена".....баси и неорентиралите се двойки смех....

# 448
  • София
Значи ли това, че ако Емануела излезе тримата тенори, пардон номинирани ще останат?

# 449
Борката за спортист не е никак прост, макар и да съм имала неудоволствието да чета неграмотните му постове във ФБ. Изглежда добронамерен, ама Никита много зацапа положението. ЯЯ кефи, как се включва само...

Общи условия

Активация на акаунт