VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 425
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 390
Мен ме дразни това, че демонстрира голямо самочувствие очевидно без покритие, да Цецо я обиди, унижи, но и тя не му остана длъжна зависим го нарече, много добре знаеше, че става въпрос за наркотици, после св правеше на ударена, тя също му дължи извинение, изобщо и с изманипулирано е, за да унижат Цецо, но и  Еманула го раздава  тежкарската направо ео ужас

Съгласна съм

# 391
Албена е гадна типка, но евала за смелостта поне тя да каже какво мисли за Боби, в лицето му. Смела е, има топки Вулевица.

# 392
Стоян има ли други лафове?
Не.
А така, удари се по тъпата глава.
Joy

# 393
СтоЯЯнчо ми е по-неприятен от Цецка. Дано го изгонят него.

# 394
Joy
Тази Вулева,бе...Joy

# 395
  • София
В общи линии Албена казва това, което мислят всички, но не им стиска да го кажат. НО каза го така, че въпреки неприязънта към Боби не го обиди.
Не я харесвам Албена, но в случая тя показа топки, а не псевдомъжовете в къщата.

akoiskash-vqrvai, писали сме по едно и също време почти едно и също.....

# 396
Искам да излъчат с какво го е изнервила Вулева, за да избухне така Яя, не е случайно. Поне й каза каквото почти всички мислим за нея 😂😂😂

# 397
  • Испания
Ето затова Вулева ще си откука сама и без работа. Кой може да търпи този боклук!

# 398
  • густо майна Филибето
Каквото жена ти ти направи , и ББ не може да ти го направи. Всички си проектираха неприязънта към Никита върху Боби. И на челна стойка да им застане, все тая....
Вулева ми хареса Wink

# 399
Стоян е нетърпим вече, с тези изтъркани лафове...и как удря дъската за рязане по мазната си глава Sick
На Боби не му е виновна Никита, наистина влезе в къщата като някой господар, и почна да нарежда - защо било разхвърляно, защо вкарали неизвестни вътре...

# 400
Вулева си е за Сигнално жълто.
Дано го върнат,че да се пенсионира там.
Липсва ѝ,вижда се.
Смяла съм се доста с шоуто.

# 401
  • ВАРНА
 Стойне,какво е очаквал?Сбор от Нобелови лаурети?Е пак такива получи но Нобелисти по Рени.

# 402
Изобщо не му правят услуга на Боби Никита и Стоян, който тотално затъна в простотии.

# 403
Много е неприятна тази Албена  Sick Представям си да ти е насреща това чудо!

# 404
  • Sofia
Този Галин-Малин за първи път го виждам. Много мякащо нЯщо...
УжасТ много неприятен
Той какво пее?!

Общи условия

Активация на акаунт