VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 553
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И какво сега?Емануела излиза, и никой не гонят.

# 451
  • София
Излизането на Ема според мен е по договор. Изведнъж реши, че не може да остави Мартин.

# 452
Надявам се Яя да излезе, Емануела ми е все тая къде се намира.

# 453
Този Галин-Малин за първи път го виждам. Много мякащо нЯщо...
УжасТ много неприятен
Той какво пее?!
Тенор е в опера.
Joy

# 454
  • Испания
Ако не беше Боби там, Никита нито щеше да се извини, нито да каже, че се чувства посрамена.

А това много ме притеснява Joy Защо,бе джанъм,ще се поставиш в ситуация,такава,щото някой си Боби,уж неин мъж да ти го играе коректив. Край. Не мога да повярвам, че до такава степен можеш да се унижиш, заради мъж.
Кво не и харесвате на Вулева? Аз пък я. Сигурно е самотна,а може и да не е. Това не ми е работа. Държи се праволинейно и много е права за много неща и хора вътре.

Ами, така се получи. Между другото, Борислав беше прав за всичко, което ѝ каза за случката със Злата. Мен ме подразни, че не посмя сега да каже действително това, което мисли /самата Никита/.

Какво не харесвам във Вулева ли? Всичко не ѝ харесвам. Критикува хората за външността им, а не се поглежда в огледалото. Критикува постъпките и характера им, а самата тя е пълна отрова. Гласът ѝ е отвратителен, безпочвеното високомерие - също.

И така.

# 455
Еееее...
Тъкмо показаха чудесната страна на Емануела и започнах да я харесвам и тя пък ще излезе. 😯
Поне този път се представи на ниво😊

# 456
Джулката е страшна интригантка, как само ги пуска под сурдинка. Уж искаше да каже какъв купон станал, пък идеята й е да каже на Благо, че са пу пипали наргилето. Ужасна е.

# 457
Жалко, много е красива, приятно беше да е в къщата.

# 458
А бе казах ви аз, че нещо не им е както трябва на Емата и Мартин

# 459
Няма ли да има елиминации?

# 460
Да си ходи Никита-скучна ми е и фалшива да остане Цецо поне да ни играе кючек и да има какво да пишем и ЯЯ да му гледаме цирковете и да не забравяме какви не трябва да бъдем и подражаваме.......от цялата къща най ми е неприятна Никита,а двойката Златкови не ги коментирам,тъй като ги дават играе мишката и са ми безлични.

# 461
  • Испания
Договорът изтече.

Надявам се да има и изгонен тази вечер.

# 462
Дано си струва това излизане. Беше ми най симпатичния човек вътре. Наистина и пожелавам този път да е намерила човека.

# 463
  • София
Ама тая Златка наистина с каменно лице, никакви реакции, никакви емоции.Жалко за Емануела, аз я харесвам.

# 464
Само не разбрах Джулката що не си изми сърбящия скалп  Rolling Eyes седмица да не си миеш косата за да чакаш фризьор ми е абсурдно  Rolling Eyes

Кое е абсурдно? Има хора, които не си мият косата с месеци и това е съвсем умишлено!
А ти за една седмица си се за абсурдила😁

Общи условия

Активация на акаунт