VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 376
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 585
Не съм виждала по-неприятна двойка от Никита и Боби. Това е абсолютен кошмар. Съдружници по неволя, аутсайдерите досадници.

И аз съм на това мнение.  И двамата са много отблъскващи с поведението си хора.

# 586
Голям сладур тоя Цецко. Златка утре ще го разпилее, ако разбере, че е купонясвал пак. 😂😂
Гъмов ли го играе готвач в този сезон?

Да. Той едва ли не трябва да си ляга с кокошките, когато и Блатка си ляга. Щом е нейн приятел няма право да общува и да купонясва с всеки Joy

# 587
  • 221B Baker Street
Естествено, че го правят! Могат да запишат и десет анонса, това изобщо не е проблем. Наистина ли го смятате за нещо сложно? Всичко, което се прави на запис, подлежи на монтаж по всяко едно време!  Дори и в най-обикновените кабеларки, пък какво остава за Нова...

Може би имат предвид това, че реклама на "Господари на Ефира" имаше още в началото на вечерта преди ЯЯ да бъде изгонен, техничеки.
Това, че са избрали да има скеч с ЯЯ едва ли има общо с изгонването му...

# 588
  • София
Скрит текст:
Естествено, че го правят! Могат да запишат и десет анонса, това изобщо не е проблем. Наистина ли го смятате за нещо сложно? Всичко, което се прави на запис, подлежи на монтаж по всяко едно време!  Дори и в най-обикновените кабеларки, пък какво остава за Нова...

Може би имат предвид това, че реклама на "Господари на Ефира" имаше още в началото на вечерта преди ЯЯ да бъде изгонен, техничеки.
Това, че са избрали да има скеч с ЯЯ едва ли има общо с изгонването му...
Коментарът, от който тръгна дискусията бе, че в "Господари на ефира" често има скeч точно с изгонения. Според мен това е съвпадение. Но няма никакво значение колко анонси записват предварително, тъй като тяхната реклама се излъчва преди изгонването да стане факт, няма редактиране в последните пет минути или избор на един скеч от налични три, etc.
---
Този Филип от "Острова на изкушението" / Bri4ka. COM, който няколко пъти беше коментиран в темата покрай Златка, е участвал в клип на Преслава, а може би и на други поп-фолк певици. Или го бъркам с друг?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 01:13 от La Vikinga

# 589
На мен Златка и Благо са ми също неприятни. От този тип двойки, които се сгаджосват и край, забравят за приятели и т.н.
Благо голям пън, от душата на компанията уж навън, тук само мълчи и прави муцуни като Златка. Темерути.

Не исках ЯЯ да си ходи!
Всичко е сценарий..

# 590
  • София

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 01:55 от Mari_Mar

# 591
Не че нещо, ама парти брейкърите спят, не се забавляват, само се пазят и ослушват, а Никита и Борката купонясваха. Доста се преекспонираха нещата - пипал очилата, едва ли не се подигравал, че е минал Златка, пушил наргиле с позволение - ами да не го измил, ама след пиене, лафове и адреналин след влизането, едва ли даже се е сетил. Струва ми се, че под вола се търси теле. В късното предаване Борката каза, че май баща му има рак/ ако правилно разбрах, че прекъснаха разговора тогава/ и затова се прибира до БГ. Според мен човекът е дошъл да замазва след жена си, а не да навира нещо пред очите на Блаткови и на човека в момента хич не му е до тези тъпотии. Според мен напълно правилно реагираха в ситуацията и Борката и Благо. Половинките им се оляха, но докато едната поне разбра, че се е объркала, другата е напълно убедена в превъзходството си. Златкееее, Златкеееее и по-хубави и по-нацицени и нагли ще дойдат след теб. Още няколко години ще се вихриш и ще отидеш и ти в нафталина.
Успя суха да излезе от ситуацията пак З. Иска й се рицар на бял кон да защитава несъществуващата й чест. Даже извинение получи, което поне прие, за разлика от Простуела, която се е случвало да иска извинение, а като й се даде да не го приеме.../визирам случая с Радина Кърджилова в Къртицата, която беше в шок от тв сватбата на Емануелата, водена от травестит и огромната чалга вълна, която я заля. Та тя си позволи да каже, че не се чувства на място на сватбата, единствено пред гаджето си забележете, без да използва епитети. Впоследствие Простуела каза в национален ефир, че едва ли не Радина й била развалила сватбата, дължала извинение на всички присъствали. След даденото извинение, същото не беше прието.../.
Много са зле жените в къщата, деградацията е пълна. Цици, джуки и толкоз.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 02:49 от Serpentarius_3

# 592
  • Florida
MariMar хиляди благодарности за линковете!!

# 593
  • Испания
ДобрЮтро, купонджии!

Кой вчера търсеше тортичка с кафето?

Според мен на Емата ѝ изтече договорът. Някой писа в темата, че е имала промоция на нов клип тези дни. Все пак трябваше да се каже нещо /за оправдание/. Ако беше номинирана, нямаше да има нужда да обснява, че е заради Мартин. И без това са много в къщата.

# 594
Това с Емат беше толкова по сценарий, че чак е обидно, този брадър все повече зазлява... Като преди с Гъмов и Преслава. Изобщо, някакви измислени случки по сценарий, а така може да ги психяса тези истерични випове, мисля, че това с ЯЯ също беше договора, върни ще излезеш в понеделник.

# 595
Дубрютруууу, уагабунга. И аз съм убедена, че снощи и двамата си си излязоха по договор. Много зле изиграно театро.
Все повече имам усещане че разчистват пътя за влюбените гълъбчета Злагоеви.
А те са ми най - безинтересни.
Ще се радвам да гледам в капките ЯЯ ако е вярно това, че ще участва.

# 596
То и влизането на Боби беше удобно подготвено от Никита, пак по сценарий

Стоян може би го изгониха, щото и без това искаше да си ходи..

# 597
  • Испания
Заблуждавате се, ако мислите, че Стоян е подходящ за участие в Капките. Не мисля, че може да имитира. Видяхме, че арсеналът му от лафове се свежда до десетина и може да е интересен няколко дни. След това става досаден.

На Стоян му направиха услуга с изгонването, за да си вземе хонорара. ББ играе благотворител.

# 598
Добро утро момичета. Първо искам да ви кажа, че ми е голям кеф сутрин да си пия кафето /макар и виртуално/ с вас Hug

И така - напълно съм съгласна с това, което каза Боби снощи. А именно, че той и Благо се чувстват некомфортно заради глупостите, които жените им сътвориха. На Бобката не му личи много да се чувства зле, но според мен той си е ниско емоционален и не показва как се чувства, обаче на Благо му личеше от километри, че се чувства зле от цялата тази ситуация

Златкови - тъпо беше това мрънкане от страна на Благо, че не му е почистено наргилето след партито. Те така се омазаха предната вечер, че най-вероятно Боби изобщо не се е сетил за това. Сигурна съм, че ако беше станал пръв, щеше да го почисти. А пък това, че Златка държеше сметка на Цеци, че не се е прибрал, като послушно кученце в колибата, след като те са си легнали, а се е осмелил да купонира с другите е направо брутално. То бива наглост, бива, ама тя наистина си е повярвала, че е центъра на света

Емката - искрено се надявам това да е нейния мъж вече и им пожелавам цялото щастие на света. Че и нея милата много я очука живота от тази гледна точка. Хич не й вървеше с тези мъже през годините. А ми се струват много готини и двамата

Стоянчо - ех, Стоянчоооо. Много готин, различен и интересен. А пък на младини е бил и много, много хубав. Харесвам го и ще се радвам пак да го видя

И гака - на финал според мен ще са двете двойки и Саката, който ще спечели. Може и Джулката да се добере до финал де, но аз лично предпочитам Саката

Хубав ден котарачета  Simple Smile

# 599

Общи условия

Активация на акаунт