VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 295
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Поне стана ясно, че Гъмов и Стоян са играли комбина.
Като си тръгна Яя, първите думи на Гъмов като останаха на двора с Никита и Боби бяха "Сега ще трябва да се организираме по друг начин, аз де..."

# 601
La Vicinga, същият е в клипа на Преслава.

# 602
  • Варна
Добрутру!  Значи това е била уговорката ... устискай до понеделник и си излез според договора. Жалко ... вече нямам фаворит в къщата. Остава ми само да се "радвам" на Ферхундето ... ама да не е от сутринта. Simple Smile

# 603
  • До морето
Емануела я виждах постоянно в Свети Влас преди 3 години, когато малкият й син беше още бебе. По цял ден се разхождаше с детето, постоянно го гушкаше и си играеше с него и от тогава ми е много мила и симпатична. С Динев младши също бяха хубава двойка, не им личеше разликата във възрастта. А тя е истинска красавица. Без грим, със спортно облекло и косата на опашка и пак беше ослепителна. Сега с тези джуки малко е пресолила манджата.

# 604
Юлиан си го каза в студиото,Емануела си е имала договор.
Другите изпаднаха в тиха паника.
Според мен Емануела си е намерила мъж за забавление,в когото може и да се влюби.Пожелавам им го Simple Smile

# 605
На мен пък ми направи впечатление, че нито Емата, нито Никита попитаха половинките за децата си. Айде, едната ходи по участия и вероятно вижда детето, но другата...нито дума!

# 606
Не знам,  ама Евчето Веселинова е с покъртителна рокля. Joy

# 607
  • Варна
Симпатични са ми Ема и Мартин,Никита и Боби.А Блатини са ми много анти.Там няма нищо освен физиологични нужди.Жалко ,че Тигърът им симпатизира и ги гласи за победители.Така най-после ще излъскат имиджа,но мръсотията от себе си не

# 608
  • До морето
Не знам,  ама Евчето Веселинова е с покъртителна рокля. Joy

Сефте! Кой я облича тая селска буля, не знам?!

# 609
На мен пък ми направи впечатление, че нито Емата, нито Никита попитаха половинките за децата си. Айде, едната ходи по участия и вероятно вижда детето, но другата...нито дума!
Емануела отвори дума за малкия и получи отговор,че баща му се грижи добре за него....нещо такова. А Никита задаваше на  Боби закодирани въпроси,но не знам за кого е ставало на въпрос.

# 610
На Вулева след някоя и друга година само котки ще й правят компания.
Джулиана Гани да не чака фризьор, а да си удари един тиган в кратуната и сърбежът ще престане.
Златка-патка като излезе, ще има да я спъват листата, по които върви, да я спъват...
Емануела в никакъв случай не ми е фаворит, но излезе доста успешно от този сезон. Може би излезе като победил, при това придружена.
Номерът е как излизаш, а не как влизаш.
Щото всички влизат като царици, пък като падне завесата приличат на перачки.
Да направя един заслужен комплимент на Златка-патка-тя най прилича на перачка.
Ама перачка, дето много е прала на реката. Абе с две думи- перачка по Мопасан.

# 611
Добър ден деца на Вселената!

smileysFlowers Hibiscus

Силно се надяваме Стоян да участва в Капките.все пак за някои от нас участието му в ББ беше феноменално!
Я-я безпрецеденте - прецеденТ Blush

Заблуждавате се, ако мислите, че Стоян е подходящ за участие в Капките. Не мисля, че може да имитира. Видяхме, че арсеналът му от лафове се свежда до десетина и може да е интересен няколко дни. След това става досаден.

На Стоян му направиха услуга с изгонването, за да си вземе хонорара. ББ играе благотворител.

# 612
Хвана ме яд, че ЯЯ излезе. Надявам се да е Цецо. Само като го гледам как обръща палачинката и върти з...к и ми иде един тиган да му лепна в главата.
Златка си е повярвала, че е център на вселената, всичко трябва да се върти около нея, както върти и тя з...к. Едва ли ще изкарат много с Благо, ще му писне на човека. Гледах го в Черешката, ами забавен ми се стори, всички се смееха на шегите му. Тук не е така, или не ни го показват. Златка ще чисти имидж, какво има да чистиш, като си спала с кого ли не, че и не ги помни. Вместо да се свре някъде.....
Никита и Боби, не биха ми били приятна компания, вечно дуднещи и мрънкащи, раздаващи "уж" правосъдие.
Албена ми хареса вчера как говори на Боби, но не бих искала да познавам такъв човек. Умее да казва истината в очите.
Гъмов и Сакалиев са ми забавни, вчера внесоха свеж въздух.
Уош го крият , не го показват.
Джулиана си е Джулияна, мрънка си за нейните неща, има ли ги я устройва.
Емануела и Мартин, симпатични са ми. Емануела ми изглежда разглезена и искаща постоянно внимание и някой да се съобразява с нея. Явно са имали проблеми отвън, вътре бяха ок, дано и навън са така. Но според мен нещата биха стояли по друг начин в реалния живот.

# 613
  • Варна
Нещо ми направи впечатление и снощи и днес ... някой водещи ползват изключително близки коментари до такива, които съм чел тук. Чак се притесних!
Алоооу, Клуб Розе, едно наздраве няма ли? Beer

Поздравявам ЯЯ за това, че преживя Тигъра и му желая успехи в живота!

# 614
АслЪ,  останаха само тъпаНаре Simple Smile

Хвана ме яд, че ЯЯ излезе. Надявам се да е Цецо. Само като го гледам как обръща палачинката и върти з...к и ми иде един тиган да му лепна в главата.
Златка си е повярвала, че е център на вселената, всичко трябва да се върти около нея, както върти и тя з...к. Едва ли ще изкарат много с Благо, ще му писне на човека. Гледах го в Черешката, ами забавен ми се стори, всички се смееха на шегите му. Тук не е така, или не ни го показват. Златка ще чисти имидж, какво има да чистиш, като си спала с кого ли не, че и не ги помни. Вместо да се свре някъде.....
Никита и Боби, не биха ми били приятна компания, вечно дуднещи и мрънкащи, раздаващи "уж" правосъдие.
Албена ми хареса вчера как говори на Боби, но не бих искала да познавам такъв човек. Умее да казва истината в очите.
Гъмов и Сакалиев са ми забавни, вчера внесоха свеж въздух.
Уош го крият , не го показват.
Джулиана си е Джулияна, мрънка си за нейните неща, има ли ги я устройва.
Емануела и Мартин, симпатични са ми. Емануела ми изглежда разглезена и искаща постоянно внимание и някой да се съобразява с нея. Явно са имали проблеми отвън, вътре бяха ок, дано и навън са така. Но според мен нещата биха стояли по друг начин в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт