VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 224
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 660
Случката със Златка и лизането на обувки е от "Син Сити" по времето, когато е била с Камен Куката. И не е било момиче, а младеж.

# 661
# 662
  • Варна

Албена ханъм, слаш Ферхунде'
защо си Вулева без фередже?
Вярата своя смени кат преде,
покажи ни кобрата как се тресе!

АУ! Joy

# 663
Аз продължавам да твърдя, че няма нищо женствено и секси в Златка, тя е е куха обвивка и отвътре има само агресия и егоизъм. Забележете, че е много остра в изказванията си, дори Цеци подложи на разпит и обвинения само защото танцувал вечерта, след като тя се пули в леглото. Все си спомням за оня случай в дискотеката с онова момиче и обувките, мутра с циц$ е тая.

Никаква мутра не е. Тя перфектно покрива определението "тъпа, готова на всичко, провинциална селянка". Заради такива махленски парцали, като нея всички имат лошо мнение за хората от провинцията.

Случката със Златка и лизането на обувки е от "Син Сити" по времето, когато е била с Камен Куката. И не е било момиче, а младеж.

Може ли да разкажеш каква е тази случка, че ми стана интересно Simple Smile

# 664
  • Варна
Злата е долен карабатак,гнус от всякъде!!

# 665
  • До морето

Този пък сега кой е? Случката не е ли била докато е с Павел, който сега е с Преслава?

# 666
Скрит текст:
Абе,лошо няма "просто да си нормален"/къде пък го видяхте това,но как да е/...Но с тази си нормалност уж, да правиш другите на идиоти, да го осъзнаваш ,да им се надсмиваш...Това си е елементарна простащина. Не нормално поведение.  Първоначалните му скокове да се прави на интересен се превърнаха в миши подскоци ..Това, че попадна на група плеймейтки и придатъци спомогна за съвсем кратко време да "блесне" за малко, като една съща падаща звезда. Само пред Вулевата не минА номера. Не напразно злобата му/е, на това му викам аз злоба/ бе насочена към нея. Не можа гениалния клоун да прокара тази високо интелегентна и духовно извисена концепция пред Албенчету начииии..Тис Ис нот джакпоууууТт...Joy
А Вулева и за мен не е злобна. Просто е директна. И като такава винаги ще е злобна в очите на хората. Всичко,което не е клоунада, лицемерие, куртоазия и подобни е злоба. Ами, да, по-лесно смилаемо и не толкова нараняващо егото. Тъй ми, злобна вещица.
Каква била навремето, плюела в предаването си хора и дъра, бъра...Ами такова е било предаването. От началото на слободията,наречена демокрация съществуват такива предавания, чалгаджийки и т.н. О,времена,о,нрави ..Кво да правиш. Работела е това,което е било вървежно и гледаемо, както тогава,така и сега. Само с разликата, че е била пионер ...така да се каже. Голяма работа ...И не на последно място, нека говори някой за мен каквото си иска. Ако не е така,до посиняване може си говори. Само че, великите, незаменими,  обсъждани от нея, комплексирани особи, не могат го преглътнат. Повтарям се, но това е цялата истина

Не съм съгласна с това мнение. Човек трябва да има някакво достойнство и принципи в тоя живот.
Вулева е работела това, защото това е решила да работи. Ти сега взе да я извиняваш, все едно да извиняваш държавен служител, който работи в министерство, а излиза на протест срещу държавната политика, която сам той прокарва - ми не става така.

Вулева си е чиста проба злобна женица. Целият й живот го показва - и личния, и професионалния.
Яя е добър човек, просто в един момент му дойде много - все пак е мъж, не е някакво безполово същество. И да, мъжете псуват съдбата (в лицето на ББ) и не само нея. И да, мъжете говорят цинично. Той се въздържа, доколкото можа, но се видя, че не е създаден да провежда чрез ББ линията на простотия, нагаждачество и слагачество в живота. Много добра игра направи, толкова добра, че сценаристите в чудо се видяха с него - не са свикнали да виждат такива характери - умен, но непредвидим, добър, но непреклонен. Парите не са всичко на този свят и Яя го доказа - предложиха му сделка да остане до понеделник, когато да си го пуснат по живо, по здраво, заедно с хонорара и с "чест и почитания" от Ники Кънчев.

Браво на Яя, показа как трябва да се държи един истински стабилен и почтен МЪЖ.

# 667
И как трябва да се държи един мъж? Като доктор Джекил и мистър Хайд? Пипна две дупета с пръст и стана ДРама Куин! Харесвам го, забавен е ама това ми идва ту мач!

# 668
  • 221B Baker Street
Скрит текст:
Скрит текст:
Абе,лошо няма "просто да си нормален"/къде пък го видяхте това,но как да е/...Но с тази си нормалност уж, да правиш другите на идиоти, да го осъзнаваш ,да им се надсмиваш...Това си е елементарна простащина. Не нормално поведение.  Първоначалните му скокове да се прави на интересен се превърнаха в миши подскоци ..Това, че попадна на група плеймейтки и придатъци спомогна за съвсем кратко време да "блесне" за малко, като една съща падаща звезда. Само пред Вулевата не минА номера. Не напразно злобата му/е, на това му викам аз злоба/ бе насочена към нея. Не можа гениалния клоун да прокара тази високо интелегентна и духовно извисена концепция пред Албенчету начииии..Тис Ис нот джакпоууууТт...Joy
А Вулева и за мен не е злобна. Просто е директна. И като такава винаги ще е злобна в очите на хората. Всичко,което не е клоунада, лицемерие, куртоазия и подобни е злоба. Ами, да, по-лесно смилаемо и не толкова нараняващо егото. Тъй ми, злобна вещица.
Каква била навремето, плюела в предаването си хора и дъра, бъра...Ами такова е било предаването. От началото на слободията,наречена демокрация съществуват такива предавания, чалгаджийки и т.н. О,времена,о,нрави ..Кво да правиш. Работела е това,което е било вървежно и гледаемо, както тогава,така и сега. Само с разликата, че е била пионер ...така да се каже. Голяма работа ...И не на последно място, нека говори някой за мен каквото си иска. Ако не е така,до посиняване може си говори. Само че, великите, незаменими,  обсъждани от нея, комплексирани особи, не могат го преглътнат. Повтарям се, но това е цялата истина

Не съм съгласна с това мнение. Човек трябва да има някакво достойнство и принципи в тоя живот.
Вулева е работела това, защото това е решила да работи. Ти сега взе да я извиняваш, все едно да извиняваш държавен служител, който работи в министерство, а излиза на протест срещу държавната политика, която сам той прокарва - ми не става така.

Вулева си е чиста проба злобна женица. Целият й живот го показва - и личния, и професионалния.
Яя е добър човек, просто в един момент му дойде много - все пак е мъж, не е някакво безполово същество. И да, мъжете псуват съдбата и не само нея. И да, мъжете говорят цинично. Той се въздържа, доколкото можа, но се видя, че не е създаден да провежда чрез ББ линията на простотия, нагаждачество и слагачество в живота.
Много добра игра направи, толкова добра, че сценаристите в чудо се видяха с него - не са свикнали да виждат такива характери - умен, но непредвидим, добър, но непреклонен. Парите не са всичко на този свят и Яя го доказа - предложиха му сделка да остане до понеделник, когато да си го пуснат по живо, по здраво, заедно с хонорара и с "чест и почитания" от Ники Кънчев.
Цитат

Начиии, стискам палци да не те среща такъв истински, стабилен и почтен МЪЖ...дето изневерил на жена си и от неразбиране си тряска главата по стени, маси и шкафове. Честно, какво би го правила този инфантил у вас? Щото аз имам вече две деца...

# 669
Намерих това и още някои други писания из нета за ЗлатитУ

https://fakti.bg/life/295765-zlatka-raikova-se-nahvarli-na-momic … esh-li-koa-sam-az

А Яя ми е голям смешник - ако един зрял мъж не може да се владее при вида на разголени жени и да ги докосне безпроблемно, значи е запецнал на стадий "пубер"... то за него май си е така, де - на гимназиално ниво е.

# 670
  • София
Яя (а и не само него) категорично не го ща в обкръжението си, но за предаването ми беше интересен. До едно време.

# 671
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Яя е добър човек, просто в един момент му дойде много - все пак е мъж, не е някакво безполово същество. И да, мъжете псуват съдбата и не само нея. И да, мъжете говорят цинично. Той се въздържа, доколкото можа, но се видя, че не е създаден да провежда чрез ББ линията на простотия, нагаждачество и слагачество в живота.
Много добра игра направи, толкова добра, че сценаристите в чудо се видяха с него - не са свикнали да виждат такива характери - умен, но непредвидим, добър, но непреклонен. Парите не са всичко на този свят и Яя го доказа - предложиха му сделка да остане до понеделник, когато да си го пуснат по живо, по здраво, заедно с хонорара и с "чест и почитания" от Ники Кънчев.
Цитат

Начиии, стискам палци да не те среща такъв истински, стабилен и почтен МЪЖ...дето изневерил на жена си и от неразбиране си тряска главата по стени, маси и шкафове. Честно, какво би го правила този инфантил у вас? Щото аз имам вече две деца...

Човекът има дълъг брак, голяма готина дъщеря, значи не ще да е толкова "инфантилен". Музикантите са ексцентрични хора, той си изхранва семейството, макар и трудно (противно на музикант къща не храни, дето казват старите хора).

И как трябва да се държи един мъж? Като доктор Джекил и мистър Хайд? Пипна две дупета с пръст и стана ДРама Куин! Харесвам го, забавен е ама това ми идва ту мач!

Ами представи си, че има мъже, които не искат да пипат женски (или каквито и да било) дупета, освен тези на собствените си жени. Дали би могла?

# 672
Първата седмица беше интересен и различен, да. После додиха факсовете и лъсна истината. Обикновено куку.

П.П. С тази, с която е изневерил, със сигурност не ѝ е пипал дупето, защото не е на жена му. Представям си как са го направили. Тя е разкрачена, в бойна готовност, а той се засилва да уцели от раз, че е фен на непипажа. Joy

# 673
О, айде няма нужда. Ами да го канонизират освен?

# 674
Първата седмица беше интересен и различен, да. После додиха факсовете и лъсна истината. Обикновено куку.

Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.

Из "Борба" на Христо Ботев

Общи условия

Активация на акаунт