VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 192
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 735
  • Испания
Корицата във ФБ:

# 736
Лошо му е...

Там за първи път му стана лошо...

# 737
  • София
Нали са едно цяло - завинаги! Роянови Joy

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.
Дано го има още това семейство, защото нито жена му, нито дъщеря му, отидоха да го посрещнат и поздравят за достойното(според някои) представяне.

# 738
Емануела май имаше реален шанс да стане победител и малко ме е яд, че не остана, за да гледам Патка как умира от злоба.

# 739
  • Испания
Лошо му е...

Там за първи път му стана лошо...

Да види на нас какво ни е, гледайки.

# 740
Доглежам си живото чак днес.
Албена удобно не си спомня предаването си. Явно я е срам от миналото си.

# 741
  • София
Албена и срам, шегуваш се нали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 742

Скрит текст:
Нали са едно цяло - завинаги! Роянови Joy

Не е чак толкова смешно. А и на фона на оставащата двойка във формата и не само там, да имаш стабилно семейство за повече от 10 години си е постижение, бих казала даже - геройство.
Дано го има още това семейство, защото нито жена му, нито дъщеря му, отидоха да го посрещнат и поздравят за достойното(според някои) представяне.
Верно ли? Thinking

# 743
Албена и срам, шегуваш се нали Stuck Out Tongue Winking Eye
Оправдаваше се като някаква кифладжийка и даже й затрепера гласчето.

За първи път я видях някак уязвена.

# 744
Борислав помни Злата, тя него не Simple Smile

Злата и Благо са ми най-противни, скучни и прости от всички. Освен да пуши тоя друго не прави, Злата пък само стои и току се вкара в някаква интрига. За какво са ги канили въобще. Толкова простовати хорица и занимават цяла БГ с присъствието си. Толкова няма нормални хора, че до тях се е допряло. Все чакам нещо да направят, да покажат...ама те само ходят да спят.

# 745
  • София
И как трябва да се държи един мъж? Като доктор Джекил и мистър Хайд? Пипна две дупета с пръст и стана ДРама Куин! Харесвам го, забавен е ама това ми идва ту мач!
Все едно аз съм го писала!

# 746
Злата и Благо са ми най-противни, скучни и прости от всички. Освен да пуши тоя друго не прави
но може и без ръце 🤭

# 747
С това смучене на тоя маркуч, почва да ме съмнява 😂

# 748
  • софия
Аз се чувствам отвратена от себе си. Тази нощ сънувах това ....подобие на хомо сапиенс с наргилето.... интимен кошмар, да го наречем. Бррр, побиват ме тръпки само като си го спомня Sad

# 749
  • Варна
С това смучене на тоя маркуч, почва да ме съмнява 😂

.... добави и пръстите в дупЕто и тя картинката се заформя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт