VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 481
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 440

Благо - мекица. Златка - златица. Никита - пребита. Албена - зелена (жаба). Саката - сакат. Гъмов - брадат (лъжец). Джула - мушмула. Цецо - недоклецо.

Хахаха, как ги нарисува само!
Джула как ще е мушмула? Барем помело, ананас, манго? По-натруфенко така, като за екзотика от махалата...

# 1 441
Всеки без Никита, Златка и Цецо.

# 1 442
Скрит текст:
На тоя етап кой бихте искали да спечели в ББ?

Мисля, че много хора биха подкрепили Никита, не защото непременно се припознават в нея. Някои още помним, как от самото начало, още от влизането, влезе в самоизолация и непрекъснато дуднене и спорене със съквартирантите. Или как опяваше досадно на Гани за абсолютно всичко, за което се сети.
Мисля, че зрителят не е тъп, и добре осъзнава грешките на Никита и не й ги е простил, защото тя наистина не е от най-адекватните.

Но на фона на другите "чикамонта", тя да спечели би било като наказателен вот. Наказателен срещу простотията и надменността на Златкови, липсата на всякакво отношение (и мозък) на Джулиана Гани, злобата на Албена, липсата на позиция на Стойко...

Ако Никита спечели, това е просто една реакция на зрителите. Уморени сме вече от тъпи ВИП-ове, които и една книга не са чели, но имат самочувствие до небесата. Известни с посредствеността си.

Иначе мен лично Уош ме кефи, но не го показват много и ще е странно да е победител точно той. Не изпъкна с нищо.
В предишното му участие сякаш беше по-добре.

Уош си го пази ББ. За евентуален победител. Но аз не го харесвам. Вълкът козината си мени, нравът - не. Има нещо необуздано в него, има тъмна страна Уош.

Аз нямам фаворит сред останалите в къщата. Все ми е тая кой ще спечели - всичките са маскари.
Благо - мекица. Златка - златица. Никита - пребита. Албена - зелена (жаба). Саката - сакат. Гъмов - брадат (лъжец). Джула - мушмула. Цецо - недоклецо.

Айде и ти като Джугани. Тая тъмна страна на Уош е като чудовището от Лох Нес - всички си мислят, че я има, ама никой не я е виждал. Поне в къщата.

# 1 443
  • Испания
След като Благой е чупил, би трябвало да бъде изгонен. Така е по правилата.

А сега да им дадат игра с кутии. На една от тях да пише "Имам църковен брак".

Нелепо е, според мен, да се обвинява Боби, че е излязъл. Баща му е болен. Да ни би някой да се съмнява, че е казал истината? Изумена съм. Звучи като думите на В. Симеонов за майките на деца с увреждания.

# 1 444
Представяте ли си Блатка да обяви, че е толкова омерзена, така да й тежи това да я научи цяла България с кой и кога, че НАПУСКА шоуто. Злагой да остане сам да й бере срамовете... И да го направят него победител...

# 1 445
  • София
Златка е тъпа и няма аргументи. Гъмов е прав, че носи вината, но не искаше да нищи повече историята кой кога с кой спал. Златка да си беше казала , че е имала отношения, голям праз, и да се приключва. То не бяха увъртания, отричане....
Ами щото е "дама" и очаквала Боби "да и пазел достойнството" и да го скрие... явно си мисли, че не е нейна работа тЪз задача... Rolling Eyes
Да беше екстеншън, пардон, екстеЙшън, да го пази... ми то достойнство... дай задачата на друг и си гледай кефа и оня, дето прави денонощно фелацио на наргилето... smile3555smile3555

# 1 446

Джула как ще е мушмула? Барем помело, ананас, манго? По-натруфенко така, като за екзотика от махалата...

Ми как да не е МУШмула. Ти сега целите й предни гърди ги зачерта с черен маркер...не може такива неща да правиш, ама ха, завистница такава - пу, пу, пу!

# 1 447
Аз бих се радвала ако спечелят Никита или Уош. Нямам други фаворити сред тая помия.

+1

Иначе бях за ЯЯ..

Гани нали беше приятелка с Никита, харесваха се с Уош, а баш тях номинира, лицемерна ще излезе.
Обаче не разбирам, защо толкова не ви харесаха думите й към Никита, при положение, че мнението й се припокрива с 80% от пишещите тук. Много пъти се писа колко грозна била Никита и как завиждала на другите жени.

# 1 448
Екстремно ме дразни джула как фъфли. Не ме дразни самото фъфлене а че точно тя фъфли по този начин. Всеки си има мелодия на говорене, нейната излъчва тъпота, глупавина,простоватост. Празна е отвътре сякаш бе.

# 1 449
Представяте ли си Блатка да обяви, че е толкова омерзена, така да й тежи това да я научи цяла България с кой и кога, че НАПУСКА шоуто. Злагой да остане сам да й бере срамовете... И да го направят него победител...
тя няма да го остави сам

# 1 450
Скрит текст:
Скрит текст:
На тоя етап кой бихте искали да спечели в ББ?

Мисля, че много хора биха подкрепили Никита, не защото непременно се припознават в нея. Някои още помним, как от самото начало, още от влизането, влезе в самоизолация и непрекъснато дуднене и спорене със съквартирантите. Или как опяваше досадно на Гани за абсолютно всичко, за което се сети.
Мисля, че зрителят не е тъп, и добре осъзнава грешките на Никита и не й ги е простил, защото тя наистина не е от най-адекватните.

Но на фона на другите "чикамонта", тя да спечели би било като наказателен вот. Наказателен срещу простотията и надменността на Златкови, липсата на всякакво отношение (и мозък) на Джулиана Гани, злобата на Албена, липсата на позиция на Стойко...

Ако Никита спечели, това е просто една реакция на зрителите. Уморени сме вече от тъпи ВИП-ове, които и една книга не са чели, но имат самочувствие до небесата. Известни с посредствеността си.

Иначе мен лично Уош ме кефи, но не го показват много и ще е странно да е победител точно той. Не изпъкна с нищо.
В предишното му участие сякаш беше по-добре.

Уош си го пази ББ. За евентуален победител. Но аз не го харесвам. Вълкът козината си мени, нравът - не. Има нещо необуздано в него, има тъмна страна Уош.

Аз нямам фаворит сред останалите в къщата. Все ми е тая кой ще спечели - всичките са маскари.

Айде и ти като Джугани. Тая тъмна страна на Уош е като чудовището от Лох Нес - всички си мислят, че я има, ама никой не я е виждал. Поне в къщата.

Ама и Джугани ли е казала това? Брех, да му се невиди!
Аз мисля, че има тъмна страна, защото той много пие и е еуфоричен. А еуфоричните хора, които не си канализират енергията, са способни на много кофти дела. Вече е поостарял, но от това, което съм чела за него в жълтата преса, а и от това, че вече е на добра възраст, а още няма семейство съдя, че има нещо, което не ни показва Уош. И това нещо не ще да е особено приятно.

# 1 451

Ми как да не е МУШмула. Ти сега целите й предни гърди ги зачерта с черен маркер...не може такива неща да правиш, ама ха, завистница такава - пу, пу, пу!

Муш от шушу-мушу и мула от мулатка ли е?
Ми казвайте ги тия работи навреме!
Simple Smile

# 1 452
Дано да е на късмет hahaha гласувах първа в анкетата. Златка и Благой да си ходят вече.

# 1 453
Всъщност тази от възпитаното семейство, дето не можела сама да си измие косата, най-лицемерно номинира точно двамата, които я защитиха още първия ден пред Гъмов. Храни куче да те лае е нейният случай. Само чака сгоден момент и ще ти забие нож в гърба, ами даже и ще го завърти.

# 1 454
Обаче не разбирам, защо толкова не ви харесаха думите й към Никита, при положение, че мнението й се припокрива с 80% от пишещите тук. Много пъти се писа колко грозна била Никита и как завиждала на другите жени.

Не знам, ама аз лично не съм писала, че Никита завижда на другите жени. Изобщо не мисля, че е така.
Факт е, че заради операциите, е развалила лицето си.

На мен винаги ми се е струвало много пошло (и просташко!), да се пише за външността на някого по осъдителен начин. Жалко е, че имаше потребителки, които акцентираха на лошия външен вид непрекснато. Сякаш това е нещо съществено....

Красотата НЕ Е съществен белег за един човек, а душата му, вътрешната му хубост, постъпките. Поне така мисля аз, а вярвам, че и много други.

Общи условия

Активация на акаунт