VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 442
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 860
Не харесвам Никита, но Джулиана ако беше номинирана изхвърчаше в понеделник след всичко, което надрънка. На какво отгоре го вади това самочувствие?
Отгледана е в много възпитано семейство. :DDD

# 1 861
Всичките са маскари.

# 1 862
  • София
Джулиана е много долна с нейните гърди.
То пък големите ценности тези две футболни топки, които изобщо не кореспондират с пропорциите на тялото й. Но като се замисля, вярно, че няма с какво друго да се похвали...  Confused
Да не говорим, че са и качени на сливиците. Да се чуди човек гърди ли има, гнойна ангина ли има...?
smile3532

# 1 863
Доколкото успях да разбера нещо, мозък като грах каза, че се гордее с гърдите си, всичко са й те. Да са й живи и здрави, че друго си няма горкото. Еднакви са с Никита, което не е добре за Джулка, защото докато стане на 40 ще е и от Никита по-голяма гротеска и жалкарка.

# 1 864
  • България <3
Не мога да повярвам, че джулияна си мисли, че никита и завижда,  защото е по-възрастна от нея. Не може да съществуват такива хора!

# 1 865

Никита им каза доста верни неща.
Не знам защо Боби остана толкова спокоен и изобщо не защити жена си. Може би е стратегия. Знае, че ако я покровителства, тя ще изглежда жалка и за това я оставя сама да се справя...

Никита нищо не казва, по-скоро чу доста верни неща за себе си. Борислав има нужда да бъде защитен от някой в случая, защото по-унизително от това, да си с такова същество няма. Затова му е и тази значка - бил съм със Златка, да отклони срама от сегашната си партньорка.

# 1 866
Никита не ми е симпатична, но Джулиана е пълна простакела. Ужасни са с Албена и Златка. Да печели Уош и да се махат тези уродливи женоря. Кухи обвивки. Тази не знам, къде ще преподава за мигли и цици, ама нито циците са и хубави, нито косата й немита от не знам колко дни, има пластмасов вид. В сезона на Никита я обиждаха за външния й вид, сега измеренията на обидите са още по-непростими. Лелка, не била обичана....... Божеееее, деградацията е пълна, а останалите мозъчно ощетени се хилят, като хиени. Това ли трябва да гледаме преди Коледа? Тъкмо сезона си мислех, че ще е по-скоро забавен и сега тази простотия...

# 1 867
Никита е абсолютна ненормалница според мен. Тази жена има нужда от много силни медикаменти и психотерапия минимум 4 пъти седмично. Наистина е зле. И по възможност ББ да й ги осигури, защото, ако не спечели формата може да посегне на живота си.

То бива мания за печелене на формат, но нейното излиза извън всякакви граници. Много правилно я попита Албена - какво точно ще й донесе тази победа. Възход в кариерата ли, пари ли, слава ли - какво??? Едно голямо нищо. Е това нищо заслужава ли си всички простотии, които направи. Че чак предложи на Джулката да се събличат голи и да си показват гърдите. И това е предложение на жена на 45 години!!!!. Аз съм в пълен шок - дойде ми в повече

Лека нощ на всички

# 1 868
  • София
Джулиана, без екстеншъните, е като болна от тиф в косата 

# 1 869
  • София
Какъв каст имаха, какъв потенциал за сезон и накрая ни сервират това?! Уволнете си незабавно сценаристите, уважаеми продуценти!

# 1 870
Златка към Гани: "Издигна ми се в очите!".

За какво ти се издигна в очите, за безумно селския скандал и евтината провокация? За свалената маска ли?

И още нещо - винаги ми е много странно като някой каже: "Ти ми се издигна в очите". Защо? Защото ти си някакъв капацитет и твоето мнение трябва да ми е важно?

Златка да се покрие някъде, че премного се излага, добре че и Джулката се включи в излагацията, да споделят срама си поне!

# 1 871
  • Варна
Златка съществувала ден за ден, не чувствала нищо...Ами то си е така. Какво градивно нещо е направила в живота си, освен да е надуваема секс кукла?
Жени като нея се изхабяват много бързо,много е жалка,грозна катина

# 1 872
О, Никита завижда на всички. От вътре я човърка, че не е вип. Толкова ми стана противно, че дори бих предпочела Златка да спечели, само не тя

# 1 873
  • Бургас
Не харесвам Никита, но Джулиана ако беше номинирана изхвърчаше в понеделник след всичко, което надрънка. На какво отгоре го вади това самочувствие?
Отгледана е в много възпитано семейство. :DDD
Дори баща й не й е показвал средни пръстове.

# 1 874
О, Никита завижда на всички. От вътре я човърка, че не е вип. Толкова ми стана противно, че дори бих предпочела Златка да спечели, само не тя

Не само, че не е ВИП. За всичко им завижда - и за външния вид, и за младостта, за отношенията им с другите, за интимните им отношения. Дори завист е меко казано - тресе я бяс, иска да ги накара да страдат.

Общи условия

Активация на акаунт