VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 467
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 875
Какво ги размята тези раздалечени гърди, дето са й качени на ключиците, и те са толкова сполучливо направени, колкото и пластиките на Никита.

# 1 876
О, Никита завижда на всички. От вътре я човърка, че не е вип. Толкова ми стана противно, че дори бих предпочела Златка да спечели, само не тя
Хахаха, бях го забравила това. (Това е за "пръстовете")
Оф, обърках постовете.
А Злата с достойнството си ли да го печели, че много ни го натяква напоследък.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 22:49 от Elmindra

# 1 877
  • София
О, Никита завижда на всички. От вътре я човърка, че не е вип. Толкова ми стана противно, че дори бих предпочела Златка да спечели, само не тя
Да пази Господ от такива ВИП-ове. Какво им е ВИП на Златка, Джугани и Албена?  Crazy

# 1 878
Днес при Гала Боби каза, че Вулева разправяла, че като излезе от формата ще отиде на гробищата и ще зарови свинска глава.

Вулева започна дежурния репертоар.
Не разбирам,това какво трябва да значи със заровена свинска глава?Тя като мюсюлманка не трябва да пипа свинско.
Никита какво,пак по предишната схема ли се очаква да спечели?Не съм гледала формата,в който е победител,но съм чела,че и там е скандалствала.Явно е нейната стратегия.И този не следя редовно,но тя излишно намеси Боби-Златка,направи интрига,неадекватна е,неразбрана,не оценена,защо по дяволите влиза?

# 1 879
Албенката и тя - телевизионен маргинал по кабеларките, да обяснява кой кога щял да стане известен, а пък тя цял живот си изкарвала парите с ТВ.

Толкова ги изкарва, че има 5-6 фейк профила във Фейсбук (шизофрения?!), качва клипчета в Youtube с отвратително качество (явно няма пари за сносна техника!), а и сайтът й "Скръбни вести" май не е от най-посещаваните.
Човекът, станал известен с възможно най-низките страсти и провокации, точно той ще обяснява на другите как да стават известни, с какво, на колко години...

Фалш.

# 1 880
  • София
Joy

# 1 881

Не само, че не е ВИП. За всичко им завижда - и за външния вид, и за младостта, за отношенията им с другите, за интимните им отношения. Дори завист е меко казано - тресе я бяс, иска да ги накара да страдат.
+1 Много по-добре го каза, тресе я бяс.

# 1 882
Днес при Гала Боби каза, че Вулева разправяла, че като излезе от формата ще отиде на гробищата и ще зарови свинска глава.

Вулева започна дежурния репертоар.
Не разбирам,това какво трябва да значи със заровена свинска глава?Тя като мюсюлманка не трябва да пипа свинско.
Никита какво,пак по предишната схема ли се очаква да спечели?Не съм гледала формата,в който е победител,но съм чела,че и там е скандалствала.Явно е нейната стратегия.И този не следя редовно,но тя излишно намеси Боби-Златка,направи интрига,неадекватна е,неразбрана,не оценена,защо по дяволите влиза?
Ами харесва й да печели, що пък да не намине пак...Joy

# 1 883
Ама Джулияна на колко години е че се държи така? На 13?
Никита е на черешата май.

Физически на 27, психически на 13 максимум. Тя се обижда само и единстено ако някой я засегна по слабата й тема - външния й вид. Разбирам, всяка жена иска да излгежда добре, но това да ти е единственото нещо в живота?! Тъжно е дори. Има много пари (поне така се хвали), защо не ги вложи в нещо полезно? Никакви интереси ли няма? Само коса и предни гърди.

Скрит текст:

Не само, че не е ВИП. За всичко им завижда - и за външния вид, и за младостта, за отношенията им с другите, за интимните им отношения. Дори завист е меко казано - тресе я бяс, иска да ги накара да страдат.

Не само, че им завижда, но според мен не може да си намери, защото другите не й завиждат на нея. Хиляда пъти повтори, че тя единствената там е печелила формата, та този факт явно трябваше да респектира другите.

Жал ми е да го кажа, ама не искам нито една от жените там да спечели. Кокошките пак се ядат една друга, докато мъжете им гледат сеира. Боби седи до трите и мълчи, еми какво да каже човекът, когато срещу него са три женски откачалки?! 

# 1 884
  • София
Гана колко е зле, а Борислав какво спокойствие има, завидях му. Кокошките пискат и врякат, той все едно е в друга реалност.
Нищо ново, за него! след пет години с Никита, 
един сезон с тризначките и Лиляна
 и още един със Стойка и тризначките...

# 1 885
  • в резерват
"Патрашкова" при Слави  JoyJoyJoy

# 1 886
Tv Tv Tv
Трябва да се отбележи, че:

BB Most Wanted >>>>>>>> BB Женско царство

Просто е супер интересно всеки епизод. На царството си спомням, че на някои епизоди направо исках да заспя, толкова ми бяха скучни.
Тук мазалото е пълно, а стоят реално по-малко седмици.

Много съм доволна от сезона - засега.
Tv Tv Tv

# 1 887
Жал ми е да го кажа, ама не искам нито една от жените там да спечели. Кокошките пак се ядат една друга, докато мъжете им гледат сеира. Боби седи до трите и мълчи, еми какво да каже човекът, когато срещу него са три женски откачалки?! 
Баш си е така. То не е врещене, не е чудо.

# 1 888

Никита им каза доста верни неща.
Не знам защо Боби остана толкова спокоен и изобщо не защити жена си. Може би е стратегия. Знае, че ако я покровителства, тя ще изглежда жалка и за това я оставя сама да се справя...

Никита нищо не казва, по-скоро чу доста верни неща за себе си. Борислав има нужда да бъде защитен от някой в случая, защото по-унизително от това, да си с такова същество няма. Затова му е и тази значка - бил съм със Златка, да отклони срама от сегашната си партньорка.
Олеле, Златка да ти е партньорка! Е това трябва да е най-новата клетва, ако някой те подразни. И плюеш три пъти: пу, пу, пу, че да не те настигне теб тази прокоба.
Но пък от друга страна, плющенето няма нищо общо с партньорството. Искам да кажа флиртът, не плющенето. Че е много грозно.

# 1 889
  • Испания

Точно това тръгвах да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт