Косопад - тема 14

• 39 670
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
Да, това е, но едното било нещо различно ми обясни фармацевта. Не помня обаче кое и как, съжалявам. Опитвала съм де що има добавки без значение от цена, явно само този състав ми помага и за това споделих.

# 256
Тези 2 аминокиселини + още 2( аргинин и цистин) са най - важните за косата и нейния растеж. Не съм пила нито една поотделно,мисля в Макси се съдържа някоя от тях.
Търсих за тази сяра да намеря нещо интригуващо, но освен че помага на кожата и то не на всеки, друго не открих. Споменават нещо за коса ама само толкова.
Смятам да добавя в менюто си тиквено масло/олио , когато намеря обаче, имало антиандр ефект, не очаквам чудеса, но поне ще е полезно за организма
Друго което обмислям е,ако не видя кой знае какъв ефект от тази и онази добавка, все пак да посетя класически хомеопат. Няма особени привърженици в темата, но има наистина мн х.лекарства и ако нацеля моето....но това за понататък

# 257
Вид сяра (Dimethyl Sulfone) имаше в серума от тази серия, обаче ги спряха от производство. Не съм търсила за други продукти за локално приложение специално за коса.
https://www.victoriahealth.com/product/The-Stemm-Collection/12230

# 258
Аз имам тиквено олио на Balcho,купено от Фантастико,тъй че във всеки по-голям магазин за хранителни стоки би следвало да има.

# 259
Аз имам тиквено олио на Balcho,купено от Фантастико,тъй че във всеки по-голям магазин за хранителни стоки би следвало да има.
[/quote
Наистина не го намирам, засега. При мен Фантастико няма. Но все ще го открия в др по голям магазин

# 260
  • София
Лятото хапнах един буркан с тахан от тиквено семе горе-долу става за ядене, а тиквено олио съм виждала и в био магазините.
Аз не вярвам в хомеопатията и съответно никога не съм пила нищо хомеопатично, но ако човек е убеден, че тя работи нищо не пречи да изпробва и този вариант Simple Smile
Л-цистеин има в Макси хеър и в Приорин.

# 261
И двете аминокиселини ги има в ДЮКРЕ АНАКАПС РЕАКТИВ (пила съм и тях, и приорин, и макси хеър.), но с по-малка концентрация.
1 капсула анакапс:
Метионин - 125 mg, Цистин - 125 mg
1 капсули от LOBAMINE CYSTEINE, пият се 6 на ден първият месец:
methionine   350 mg
Cysteine ​​hydrochloride   150 mg
Производителят е все Пиер Фабр.

# 262
Л-цистеин пих около 3 месеца /с точност може би 2 и половина/ Л-лизин също.
Не забелязах някаква особена промяна. В 95% от таблетките за косопад присъства Л-цистеин.
Ето от мини аптечката ми:

# 263
  • София
Да, забравих за Анакапс, те бяха първите витамини, които пих след началото на косопада за съжаление без резултат.

# 264
  • София
The Catcher in the Rye а как стигна до изследване за ИР, какви симптоми имаше?
Само това не съм изследвала, точно защото нямам наднормено тегло, макар че трупнат едни 5кг. в последните години.
Има симптоми, не е до наднормено тегло. Ще ти пиша на ЛС, не ми е комфортно да обяснявам пред всички. Но се смята, че хипофункцията е неразривно свързана с ИР. Това го четох в чужди изследвания, тук не е толкова разпространено като вярване.

Аз днес се къпах и съотвено не съм на кеф. Как звучи само, хаха. Laughing

# 265
  • In the shadows of my mind
На мен ми помогнаха единствено тези неща, които като гледам сега съдържат тези съставки, които обсъждате:
1. Country life - Maxi hair по 2 на ден
2. Solgar - Skin Nails Hair пак по 2 на ден.
Аз пих какво ли не, включително ми носеха от Германия Пантогар, мазах всичко, включително от Гърция купува Регайн (Миноксидил). Само тези витамини бяха в конска доза и ми подействаха.

# 266
И двете съм ги пила, при мен нищо.
Колко време ползва миноксидила? Само към него не съм посягала. Между другото има по-евтини варианти от Регейн.

Упс, в тези на солгар ги няма, но има сяра и силикон, бях чела хубави неща за тях преди време.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 21:50 от gevestra

# 267
  • In the shadows of my mind
Миноксидила ползвах почти месец, но така ми се засили косопада, че изпаднах в още по-див ужас и го спрях. Знам и четох, че в началото може да се засили, но аз просто психически не издържа, пиех валериан преди къпане и ресане и свалях ли свалях със шепи... Не го пожелавам на никого! Накрая ми изписаха някакви други розови хапчета за нервите и стреса и си казах Стига вече! Спрях да мажа каквото и да е, пиех само витамините и каквото ще да става.

# 268
  • Русе
Аз съм много доволна от тези  Alterna Caviar Clinical Root and scalp stimulator – Women Skin Care 100 ml Pack of 1  и Alterna Caviar Clinical Daily Detoxifying Shampoo 2 Women's, 250 ml ,определено доста намаля косопада и косата стана по-жива.Взех ги на по-ниски цени от немския амазон.

# 269
  • София
Много тъжно. Мен много ме дразни някой като каже, че не е нещо сериозно и се прокрадва есва ли не укор, че си се панирала толкова.

Човешкият организъм по принцип е мощна машина и едни органи компенсират за други. Хипофизата най- вече разпределя така нещата, че може да се докарат години без катаклизми, а реално с лошо здравословно състояние. За да започнат да дърпат от косата, това не е първа стъпка, както се смята, а втора или трета в започнал вече процес. Говори, че организмът вече изнемогва.

Аз днес се сдухах. Една жена ме оскуба! В градския транспорт. Реших заради студа да се кача за 2 спирки. Косата ми не е била пръсната по облегалката. Захвана ме с невнимателните си лапи, докато се хващаше като стръвна маймуна за дръжката. На възклицанието "Ау, как ме оскубахте" ме зяпаше като дебил. Нали знаете тия хора, дето си правят каквото искат и не реагират с нищо. Предпочитам да ме напсува някой простак. Исках да я издера Laughing

Общи условия

Активация на акаунт