Отговори
# 210
  • Насред хаоса
Много читави и готини мъже е имало и има, и в момента също, затова не разбирам при всичките права на жените и възможности за избор как толкова жени се навиват да живеят със и да се подчиняват цял живот на капризите и болестните мании на такива като описания в темата.

# 211
  • София
Мен ме впечатли тази скоростна драматична развръзка, как от вчера за днес се пише тема с искане за съвет, на следващата сутрин багажа вече е събран и е изгонена ...
Ако се застои при него,значи сама си търси боя и само реве за утеха.
Ако се изнесе веднага-бързо се изнесла.

Ама и вие от скука почвате да ровите къде ли не. Поиска съвет жената,дадоха й се.Заедно с това железните ССФ  й начукаха и канчето, да се покажат по-капацитет от всички и безгрешнички.

Доволни ли сте в сипването на сол в раните,когато те са признати и са отворени?!
Аман от ССФ като вземе да се изтъква.

# 212
В този случай авторката не се е изнесла, а е била помолена да го направи буквално ден след пускането на темата. Т.е. насилникът, с който живее от години, рязко променя навиците си и се отказва доброволно от благините, които е получавал, както и от "боксовата си круша". 

# 213
  • Пловдив
Аз не проумявам що за изрод трябва да си, че да изгониш жената и детето си, понеже вече не те обгрижват както преди детето. Идиот. Да, така е по-добре за авторката, че се е отървала от тоя мързел, но все пак е гадно.

# 214
  • Най-красивата страна
Той я е изгонил,но предполагам,че сега чака тя  да му се моли да я прибере отново.
Ако тя  се върне-той ще се държи още по-зле.

# 215
Е да, нали затова е задържал нещата на бебето, мизерника. Меги, не се връщай!

# 216
Сигурно човека вече има ново гадже, което да се нанесе. Иначе не виждам как ще изгони жена си - абсурд.

# 217
В случая може да е театрално изгонване - да те видим какво ще правиш без мен.

Ако темата не е пързалка, то това е див късмет, невероятен направо. Сега просто не трябва да се връща - той я е изгонил.

Иначе не знам дали им пише на челото кой ще е насилник. Обаче има някои маркери. Лошото икономическо положение например - бедността не е порок, ама насилието вирее повече сред бедните. Много богатите обаче също са риск - поведение на баш-бей, тотален червен флаг. Много тъпите са риск, ама и много интелигентните - там има фин и смачкващ тормоз. То и по вида си личи: много занемареният може да е насилник, ама и много направеният, с високо самочувствие. Изобщо, търси се за връзка гъвкав човек, без някакво твърдо виждане за роли и задачи, без някакви драми със самочувствието. Да знае, че животът не е лесен, има кофти дни и да не придиря много.

# 218
Е ти описа повечето живи мъже по земята хихи Да добавя, че съм чувала, че насилието вирее и при средната класа Simple Smile

# 219
  • Варна
В случая може да е театрално изгонване - да те видим какво ще правиш без мен.

Ако темата не е пързалка, то това е див късмет, невероятен направо. Сега просто не трябва да се връща - той я е изгонил.

Иначе не знам дали им пише на челото кой ще е насилник. Обаче има някои маркери. Лошото икономическо положение например - бедността не е порок, ама насилието вирее повече сред бедните. Много богатите обаче също са риск - поведение на баш-бей, тотален червен флаг. Много тъпите са риск, ама и много интелигентните - там има фин и смачкващ тормоз. То и по вида си личи: много занемареният може да е насилник, ама и много направеният, с високо самочувствие. Изобщо, търси се за връзка гъвкав човек, без някакво твърдо виждане за роли и задачи, без някакви драми със самочувствието. Да знае, че животът не е лесен, има кофти дни и да не придиря много.

Е ти сега обяви 90% от мъжете, че са насилници  Flushed

# 220
Абе има си червени флагчета. Някои мъже дори при спорадична, ежедневна комуникация се опитват да доминират, дори вербално. Винаги съм била отблъсната от определени типове, дето са много батка, много баш, или много сериозни и авторитетни.

Не, това не са 90%, това са 10-20% от крайчетата на нормалното разпределение. По средата е що годе нормално.

# 221
  • София
А ако разговора е протегал:
Тя: Да напусна ли ?
Той: Да.

Авторката,каза само,че той така е пожелал,без да изпада в подробности. А и вече едва ли ще научим повече такива,авторката си е деактивира профила.
Че мъжа и е гъз спор няма,кога тя го е забелязала,кога е свалила розовите очила ,рано-късно,няма смисъл да се обсъжда.
Дано наистина се е изнесла,дано изтрезнее далеч от него и заживее живот без него.

# 222
Аз обобщения няма да правя, но ето кои за мен биха били червените лампи в случая:
1.нямат брак.такива мъже всъщност си оставят "отворена вратичка"-отхвърлям твърдо
2.заявява категорично, че той с домакинска работа няма да се занимава-отхвърлям.То дори не е нужно да го заявява с думи, само като видиш няколко пъти, че се "нарежда" на масата, без нищо да пипне, нито преди, нито след хранене, нещата са ясни.
3.такива мъже обикновено не са и много по жестове на внимание към жената-също не става
4.работи от къщи-признавам, това си е чисто лично усещане-за мен, един мъж трябва да работи "здраво", а мотаенето из дома по "халат" някак не се вмества в представите ми като мъж, който изкарва добри пари.
5.живее при "мамаН"-такъв директно го отписвам

# 223
  • Варна
Еее, Катерин, само с точка 4 не съм съгласна. Има не малко, които работят от вкъщи, IT-та, вадят много добри пари. Имам двама такива познати.

# 224
Еее, Катерин, само с точка 4 не съм съгласна. Има не малко, които работят от вкъщи, IT-та, вадят много добри пари. Имам двама такива познати.
Затова уточних, че точно това си е лично мое субективно усещане.

Общи условия

Активация на акаунт