Отговори
# 390
  • София
absurT не спря да го величаеш това негово готвене един-два пъти. И не му е харесало, че решил един-два пъти да пробва с шамарите, браво Hands Clap
Крачка напред, а? Joy

Не го величая, ама като камбанарията на някого стига само до готвенето и чистенето, как да разбере?
Ще опитам за последно да обясня.

Ти не си хващала в живота чук, нямаш идея какво представлява бушона, нито контакта, защото от дете са те учили, че това е мъжка работа. И винаги баща ти го е правил.
Омъжваш се, мъжът ти си ги върши тия работи всичките 7 години.
И в един момен, ти се вменява задължението да сковеш етажерка за стаята на бебето, да поправиш контакта, който се е извадил от гнездото си, щото е дръпнат щепсъла за кабела и да подсилиш бушона, който винаги гърми, като се включат едновременно печката и ютията.
В шах си и не знаеш как става, а насреща имаш нула, зеро, липса на човек и комуникация, но пък си виновна, че не прегръщаш идеята с плам. Да, опитваш се да се справиш, ама не стига че е против цялата ти същност, не стига че не разбираш защо след 7 години е решил, че вече не му харесват ролите, които сте си разпределили по негово и твое желание, ами не получаваш и никаква подкрепа в новата си роля.........

Спирам, пък който разбрал, разбрал.

# 391
Без обиди, ще се оплача на модератор. Това е публичен форум, и това е мое мнение.

# 392
Абсурд, не се мъчи, ако не плюеш по мъжа, не си добре приета.

# 393
  • София
Да, знам го.
И обикновено точно тези, от които съм плюта най- много, са разведени, защото мъжете им са си били шута.
Или са ги принудили с кофти държание да се изнесат.

Аз се опитвам да помогна на жените да мислят и да си защитатавт интересите, а не да се изживяват като жертви на мъжете или героини от хамерикански сапунки, пък която схванала, добре.

# 394
Кой от двамата, всъщност, е направил крачка напред в напасването към новата ситуация?
Ако я е ошамарил, това заличава всички крачки.

# 395
Едно, единствено правило трябва да бъде набито в главите на девойките - при първия груб, физически контакт (бутане, скубане, стискане, шамар, щипане и т.н.) в проява на физическа доминация, да изчезне незабавно. Без размисли, разсъждения, отлагане за после, желание за разговор и т.н. Незабавно, на секундата. Ако има деца, с тях. Минимум 72 часа при подкрепящ близък и после решения.

# 396
Ама ги плещите едни, 72 часа при подкрепящ близък... Че и в часове. Ами ако е сирак, ако няма стабилно рамо, къде ще иде. Кой ще я гледа? Колко са майчинските, знаете ли. Работата е да си отваряш очите на време, а не да се оправдаваш с мантарата ”той не беше такъв”.

# 397
Някой попита за работата...мисля,че беше писала някъде в коментарите,че получава майчинство и работи от компютър,мъжа също работи от компютър,но е възможно и да бъркам темите,че нещо тези дни много теми се пуснаха за физически и психически тормоз.То авторката едва ли следи още темата,та едва ли вече е от значение.По-добре е да се дадат универсални съвети,за да се възползват и други попаднали в такава ситуация или подобна,но ми се струва,че този" стой си с него и му угаждай повече" не е много добър.Има си и хора дето с кеф да ги слупаш,но има и много скромни хора патещи си именно от скромност и повечето си търпят,заради хорските думи.А точно такива трябва да бягат от насилника,защото каквото и да направят ще е грешно,но за жалост си търпят,че видиш ли ще им се смеят хората...

# 398
Как се присети, че ѝ посягал, чак когато я попитаха да не би да ѝ посяга? Забравила е, все пак е доста маловажно, къде по-важни неща има за помнене.

# 399
  • France
Ох, защо влязох наново в тази тема?
АбсурТ, може би ще ти е интересно да направиш нещо от типично мъжките работи които си цитирала. Да сковеш етажерка е супер лесно. И не говоря за талашитът от Икеа. Да смениш бушон - още повече. Даже старите, които се развинтваха и им се сменяше жичката, не бяха кой знае каква философия. Един път даже успях да сменя контакт с бутон за лампа. Електричарят беше се огелпил и веригата се затваряше само ако контактът бе използван.
Много по-трудно е да сготвиш две ястия едновременно, едното от които е дивеч, който трябва да кисне във вино часове наред за да омекне. Или да направиш суфле с труфели, което да не спадне.
Но най-трудно е да се грижиш за дете. Правила съм какви ли не геройства в живота си, но когато ми се наложи за три дни и три нощи да съм сама с бебе с рефлукс, без баби в радиус от едни 1000км... отели ми се вола.
Да се върнем на темата. Всеки може да бъде манипулиран. Всеки! Вярно е едно, че някои са с психологически дефицити: слабо самочуствие, нещастно детство. Те не са виновни за това и терапиите са дълги и много "нежни" с тези хора, защото обикновено те страдат от достатъчно чуство на вина. И това са го казали доказани специалисти, а не Гичка, която скучае в БгМамма.
Интересно, че профилът на Маги, преди да го дезактивира датираше от началото на ноември... като профилът на Ганелеви... Съвпадение?
Лека вечер и наздраве! Kissing Heart Heart

# 400
Разкрит съм. Добро ютро, товс съм аз, Льо Клер...

# 401
Генелевито, като гледам колко е детайлно запознато с житието на стари потребители още от началото на форумния си живот, по-скоро залагам, че е от намножилите се потребители, чели дълги години бг-мамата, без да пишат и да се регистрират. Всеки момент очаквам да се сети с носталгия за доброто старо време, когато Лиска е била тук.

# 402
Лиска не я знам, ама теб те помня че си вечно в цикъл, и имаш май голям нос?
Оперира ли го?

# 403
Вие наистина ли сковавате толкова често етажерки и сменяте толкова бушони, колкото често ядете, че се сравнява манджа с коване?

# 404
Лиска не я знам, ама теб те помня че си вечно в цикъл, и имаш май голям нос?
Оперира ли го?

Малко грешно си запомнило подробностите, но то е понеже си регистрирано от твърде скоро.

Welt, 2-3 пъти годишно се налага подобна мъжка работа. Майка ми е разведена отдавна, никога не е било проблем да си плати на майстор за някой контакт или етажерка. Много мъже познавам, които също не разбират от подобни неща и си плащат.

Общи условия

Активация на акаунт