Против акне/пъпки по лицето 8

• 97 413
  • 799
  •   1
Отговори
# 495
И аз не смея на козметик, ходих веднъж и ме бяха направили на нищо... Иначе аз от юцерин не съм особено доволна. Дано на теб ти подейства.

# 496
Аз не стига, че ставах като г*з в главата, но и тая инфекция която ми докараха тогава...
Аз на Юсерин ползвам тоник за почистване, но определено не е нищо особено.
От техните продукти съм доволна от слънцезащитното за лице - oil control.

# 497
Някой ползвал ли е Oxygeneo

Интересувам се за уеднаквяване на тена на лицето след остатъчни Дребни петънца от пъпки.

# 498
не съм го чувала..

# 499
  • Асеновград
Искам само да изкажа мнение за акне аут серията на Биотрейд, и по-специално  за лосиона за локално лечение, използвах го отдвна, но в началото беше добре, само леко ми пареше, после го забравих за известно време и като си сложих от него само на някой места, имах доста акне тогава и след последното нанясяне ми се получи такъв обрив че не мога да ви опиша, кожата ми буквално пламна, по цялото лице, станах червена като домат!! И от обрива вдигнах температура! Явно не е за моята кожа, много ми е чувствителна, но нямах проблем с използването му преди това! А много познати и приятелки бяха доволни от него! Да си имате едно наум! После ми трябваше седмица кожата ми да стане нормална...

# 500
Без да преувеличавам почти всичко описано в темата съм пробвала. Години наред съм с акне. На моменти кожата ми се е повлиявала чудесно от почистване при козметик - период от 5,6 години плюс използване на добри измивни продукти и лосиони. В един момент почистването спря да ми действа така. Сега моето спасение от 2 години и половина са ежемесечни пилинги при козметик, с много слаби киселини, без видимо люшене. Редувам различни пилинги, като с най-добър ефект е Джеснър. Кожата ми буквално се преобрази. На 35г. съм.

# 501
Аз съм на 15 и имам акне, та питам ако се мажа с бочко ще ми мине ли?

# 502
Най-вероятно не, но може да опиташ да си почистваш добре лицето вечер, с меко измиващо средство, което не се пени и да се мажеш с Ефаклар дуо на Ла Рош или да ползваш няколко пъти седмично друг продукт със салицилова или азелаинова киселина, но продукти предназначени за ежедневна употреба само! Никакви силни киселини.

Не използвай дон дьо тен, а оцветен слънцезащитен, ако искаш да прикриеш несъвършенства.

Не яж или намали до минимум захар и захарни изделия.

Не си пипай лицето с неизмити ръце.

Не стискай пъпки, зщото ще ти останат белези.

# 503
И аз да питам - от кои оцветени кремове сте доволни ?

Аз вече се справих с акнето и нямам нови пъпки, имам белези от стари от 6 - 12 месеца, та ми трябва нещо средно покривно.

# 504
На Буржоа Хелти микс бб крема е много хубав. Ползвам вече 2ра опаковка , не ми излизат пъпки от него. Много е приятен.

# 505
Здравейте,момичета!Опитвам се да намеря измиващ гел с 2%салицилова киселина,по възможност да не е от чужбина.Има много гелове,но в съдържанието не е уточнено колко процента е.Ще се радвам на съдействие!

# 506
Здравейте,момичета!Опитвам се да намеря измиващ гел с 2%салицилова киселина,по възможност да не е от чужбина.Има много гелове,но в съдържанието не е уточнено колко процента е.Ще се радвам на съдействие!
Не мисля, че решението на проблема с пъпките е в измиващия гел с 2 % салицилова киселина. Гелът стои за много кратко върху лицето и бива измит. Аз бих заложила на тоник, серум или крем. Ако много държиш на гел със салицилова киселина и не успееш да намериш такъв си мисля, че може да добавиш салицилов киселина към някой който вече имаш.

# 507
Не мисля, че решението на проблема с пъпките е в измиващия гел с 2 % салицилова киселина. Гелът стои за много кратко върху лицето и бива измит. Аз бих заложила на тоник, серум или крем. Ако много държиш на гел със салицилова киселина и не успееш да намериш такъв си мисля, че може да добавиш салицилов киселина към някой който вече имаш.
Гелче търся за себорейно образувание,а не за акне.И няма как да се направи -салициливата киселина по аптеките не е за лице.

# 508
Искам само да изкажа мнение за акне аут серията на Биотрейд, и по-специално  за лосиона за локално лечение, използвах го отдвна, но в началото беше добре, само леко ми пареше, после го забравих за известно време и като си сложих от него само на някой места, имах доста акне тогава и след последното нанясяне ми се получи такъв обрив че не мога да ви опиша, кожата ми буквално пламна, по цялото лице, станах червена като домат!! И от обрива вдигнах температура! Явно не е за моята кожа, много ми е чувствителна, но нямах проблем с използването му преди това! А много познати и приятелки бяха доволни от него! Да си имате едно наум! После ми трябваше седмица кожата ми да стане нормална...

Аз също съм го ползвала , никакъв ефект и кожата ми стана по мазна след него

# 509
Здравейте, мамита! Blush
Ровичках се из темите известно време, но не можах да намеря повече от два отзива за този бранд козметични продукти - Mario Badescu.
Та относно това... Питанката ми е някой има ли пряко отзив, свързан с продукта, понеже дъщеря ми е в тийн възрастта и не отскоро има акне. Оправях я с Acne Out на Биотрейд и честно без да ви лъжа съм изключетилно изненадана от добрият резултат, който получихме. Препоръчвам!
Е, все пак решихме да пробваме нещо ново, уж по-добро. Спомена ми, че навън била много известна марка и много популярна сред тийнеджърите, но аз не мога да разчитам само на това, разбира се! Grin
Има ли някоя мама, която ползва тази козметична марка и доволна ли е от продуктите им, че ги гледам хич не са бюджетощадящи! TrollfaceJoy
Мога ли да се допитам и до дерматолог, дали ги знаят марките? Thinking
Отделно ходим на дарсонвал, периодично.
Щом са толкова скъпи няма как нищо да не правят, ама знам ли, като не съм запозната? Sleepy
Много ще съм ви благодарна, ако споделите ваше лично мнение за козметиката на Марио Бадеску и дали са им хубави продуктите против акне!
Поздрави и гуш! InnocentKissing Heart

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 01:14 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт